Om KILROY

Om KILROY
KILROY är ett företag specialiserat på att erbjuda produkter och tjänster skräddarsydda för ungdomar och studenter. Vi strävar efter att hjälpa ungdomar och studenter att utforska livet genom resor och utbildning. Oavsett om det gäller att resa jorden runt eller att studera utomlands är vårt mål att uppfylla dina drömmar.

KILROYs historia går tillbaka till 1946 och vi är stolta över vår bakgrund som resebyrå för ungdomar och studenter. Läs mer om vår historia.

För finansiell information om KILROY, se våra årsrapporter.

Drömmer du om att jobba hos KILROY? Läs mer om hur det är att jobba på KILROY och lediga tjänster under jobba hos KILROY.

Du hittar vår kontaktinformation här.

Resor

Vi erbjuder backpacking och resor med upplevelser utöver det vanliga för ungdomar, studenter och andra äventyrliga resenärer.

Finns i:
KILROY Denmark KILROY Sweden KILROY Norway KILROY Finland KILROY Netherlands KILROY Belgium KILROY Iceland KILROY Poland KILROY in English

Studier utomlands

Kostnadsfri studierådgivning för ungdomar och studenter som vill studera utomlands. Bachelor, masters samt en till två fristående terminer utomlands.

Finns i:
KILROY Denmark KILROY Sweden KILROY Norway KILROY Finland KILROY Netherlands KILROY Belgium KILROY Iceland KILROY in English

Gruppresor

Grupp- och klassresor som erbjuder mer än bara sightseeing. Upplev kulturen, möt lokalbefolkningen och utforska naturens krafter.

Finns i:
KILROY Denmark KILROY Sweden KILROY Norway KILROY Finland

 

Kontakt