Boka flyg

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Detta fält behöver vara ifyllt

9 Endast valda datum Economy

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDetta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg
{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

The KILROY Way

E61f8fb8 285E 40Db A0da 98F10b06628d

Vad är The KILROY way?

KILROY Way är vårt ramverk för att skapa genuina och oförglömliga reseupplevelser som du kommer att minnas för resten av ditt liv. Efter ett par decennier i branschen har vi lärt oss ett och annat om resor och vi vill vara med och skapa en ny turistnäring där vi reser med avsikt och åker på längre resor med ett gott syfte. Vi är därför noga med att alla våra reseförslag innehåller ett par utvalda "ingredienser" för att se till att alla upplevelser verkligen ger dig mest valuta för pengarna!

Food On Bike In Vietnam

1. Lokala upplevelser

Våra lokala upplevelser gör att du får vara en aktiv del av ett samhälle eller en destination – istället för att bara vara en vanlig turist. Att resa mer lokalt handlar om att söka upp spännande platser och upplevelser som ger dig inblick i kulturen och människor som kallar destinationen du besöker för sitt hem. Välj ett lokalt boendealternativ som en "homestay", bo i en lokal by eller boka rum på ett vandrarhem som ägs och drivs av lokalbefolkningen. Att delta i lokalt drivna aktiviteter gör att du får uppleva resmålet på ett helt unikt sätt samtidigt som du får en historisk och kulturell inblick i hur livet är där. Du kan till exempelvis äta på familjeägda restauranger och använda lokala transportalternativ på plats.

Interrail Woman Enjoying View From Train Seat

2. Res sakta, upplev mer

"Slow Travel" är ofta det mer hållbara alternativet när det kommer till transport, men att sakta ner även under resan kan också berika din helhetsupplevelse. Res långsamt = upplev mer. Transportvalen du gör under din resa kan ta dig närmare de kulturer du besöker och ge dig en mer autentisk upplevelse, något du helt enkelt missar om du bara väljer ett kortdistansflyg från A till B. Använd kollektivtrafiken såsom tåg , buss, båt, cykel och få en mer unik upplevelse av resmålet du besöker. Dessutom kommer du att få uppleva platser du inte skulle göra om du satt fastspänd i flygsätet! Att dra ner på tempot är ett medvetet val som gör att du kan få plats med fler aktiviteter i schemat, som ger dig större och mer minnesvärda upplevelser. Genom att resa lite långsammare är chansen större att få uppleva de ögonblicken du som du faktiskt minns. Det är ofta då resans oväntade höjdpunkter dyker upp...

trekking-peru-muchu-picchu-getting-started-good-vibes

3. Bredda dina perspektiv

Att resa är den ultimata möjligheten att kliva ur din komfortzon och introduceras för nya kulturer, idéer och upplevelser. Det är på resor som du blir mer öppen för olika perspektiv, vilket oftast leder till en ökad självkännedom och personlig utveckling. När våra resenärer kommer hem från en lång resa ser vi ofta att de har förändrats, på ett positivt sätt, av de upplevelser de varit med om utomlands. Kanske har du lärt dig ett nytt språk, blivit mer bekväm med att prata med "främlingar" eller provat något helt nytt? Vi rekommenderar alla våra resenärer att reflektera över sina upplevelser och minnen som kan ha gjort dig till en lite annorlunda person än den som bokade resan. 

Scuba Diving In Colombia

4. Spännande äventyr

Att resa kan öppna dörrar till en helt ny värld! Att upptäcka världen kan vara utmanande och ibland händer oförutsedda saker, men framförallt kan en resa fyllas med spännande upplevelser, positiva överraskningar och mycket kul! Oavsett om det är att lära dig dansa tango på en bar i Argentina, hoppa på tåget i Sydafrika eller att festa hela natten under Thailands stjärnor och vara öppen för nya upplevelser kommer det att förstärka upplevelsen av din resa och göra den till ett minne för livet!

Thailand Beach Plastic

5. Res hållbart

Även KILROY är på resande fot och vi erkänner vårt ansvar i en värld präglad av klimatförändringar, massturism, utrotningshotade djur och sårbar natur. Att ta ansvar handlar om mycket mer än att bara skippa flygresor. Att vara ansvarsfull handlar lika mycket om att se till att pengarna stannar i de  lokala samhällena, skydda och respektera de platser vi besöker, förhindra massturism i städer och säkerställa djurens välbefinnande. Att ta ansvar innebär också att informera KILROY-resenärer om hur deras handlingar påverkar planeten och ge dem tillräckligt med kunskap för att göra mer informerade och bättre val under sin resa.

När vi reser bidrar vi till utveckling, minskad fattigdom, till och med ökad förståelse för människor och kulturer och vi tror att det skapar mer tolerans för mångfald i världen. Men vi gör också avtryck och om vi ska fortsätta resa måste vi göra bra och medvetna val för att de avtrycken ska vara mer försiktiga. Vi är inte på något sätt perfekta, men vi arbetar aktivt för en bättre morgondag och vi tror att små medvetna val kan göra stor skillnad och ha en positiv inverkan på platserna vi besöker, människorna vi möter och för allt levande vi delar med vår planet.

"WHILE AN EXPERIENCE MAY JUST END, A HUMAN LIFE TRANSFORMATION MAY JUST START"

Kommande events

Vänligen fyll i alla fält

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Får du huvudvärk av tanken att hitta den bästa flygrutten, surfcampet, dykkursen eller hostlet? Låt oss göra grovjobbet åt dig! Du vet, det är lite som när en proffskock smakar på maten innan den serveras. Mejla oss och berätta vart du vill resa och vad du vill uppleva, så tar vi det därifrån. Vi sätter ihop ett personligt reseförslag åt dig - helt kostnadsfritt!

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vi hör av oss till dig inom kort för att börja planera din drömresa. Du kommer först att få ett e-postmeddelande med informationen du skickade till oss. Vad sägs om lite reseinspiration medan du väntar?

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att sätta ihop ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om paradisöar, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så kika där om du saknar svar från oss inom kort! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett kostnadsfritt möte med en av våra reseexperter för att få hjälp att sätta ihop ett förslag för din nästa resa. Vi kan höras via videosamtal, telefon eller i vår butik i Stockholm. Vi kan ses måndag-fredag mellan kl. 10:00-18:00. Glöm inte att det är gratis att få ett personligt reseförslag av oss – du förbinder dig inte till något!

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är detta bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att designa ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om surfing, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...