{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

The KILROY Way

E61f8fb8 285E 40Db A0da 98F10b06628d

Vad är The KILROY way?

KILROY Way är vårt ramverk för att skapa genuina och oförglömliga reseupplevelser som du kommer att minnas för resten av ditt liv. Efter ett par decennier i branschen har vi lärt oss ett och annat om resor och vi vill vara med och skapa en ny turistnäring där vi reser med avsikt och åker på längre resor med ett gott syfte. Vi är därför noga med att alla våra reseförslag innehåller ett par utvalda "ingredienser" för att se till att alla upplevelser verkligen ger dig mest valuta för pengarna!

Food On Bike In Vietnam

1. Lokala upplevelser

Våra lokala upplevelser gör att du får vara en aktiv del av ett samhälle eller en destination – istället för att bara vara en vanlig turist. Att resa mer lokalt handlar om att söka upp spännande platser och upplevelser som ger dig inblick i kulturen och människor som kallar destinationen du besöker för sitt hem. Välj ett lokalt boendealternativ som en "homestay", bo i en lokal by eller boka rum på ett vandrarhem som ägs och drivs av lokalbefolkningen. Att delta i lokalt drivna aktiviteter gör att du får uppleva resmålet på ett helt unikt sätt samtidigt som du får en historisk och kulturell inblick i hur livet är där. Du kan till exempelvis äta på familjeägda restauranger och använda lokala transportalternativ på plats.

Interrail Woman Enjoying View From Train Seat

2. Res sakta, upplev mer

"Slow Travel" är ofta det mer hållbara alternativet när det kommer till transport, men att sakta ner även under resan kan också berika din helhetsupplevelse. Res långsamt = upplev mer. Transportvalen du gör under din resa kan ta dig närmare de kulturer du besöker och ge dig en mer autentisk upplevelse, något du helt enkelt missar om du bara väljer ett kortdistansflyg från A till B. Använd kollektivtrafiken såsom tåg , buss, båt, cykel och få en mer unik upplevelse av resmålet du besöker. Dessutom kommer du att få uppleva platser du inte skulle göra om du satt fastspänd i flygsätet! Att dra ner på tempot är ett medvetet val som gör att du kan få plats med fler aktiviteter i schemat, som ger dig större och mer minnesvärda upplevelser. Genom att resa lite långsammare är chansen större att få uppleva de ögonblicken du som du faktiskt minns. Det är ofta då resans oväntade höjdpunkter dyker upp...

trekking-peru-muchu-picchu-getting-started-good-vibes

3. Bredda dina perspektiv

Att resa är den ultimata möjligheten att kliva ur din komfortzon och introduceras för nya kulturer, idéer och upplevelser. Det är på resor som du blir mer öppen för olika perspektiv, vilket oftast leder till en ökad självkännedom och personlig utveckling. När våra resenärer kommer hem från en lång resa ser vi ofta att de har förändrats, på ett positivt sätt, av de upplevelser de varit med om utomlands. Kanske har du lärt dig ett nytt språk, blivit mer bekväm med att prata med "främlingar" eller provat något helt nytt? Vi rekommenderar alla våra resenärer att reflektera över sina upplevelser och minnen som kan ha gjort dig till en lite annorlunda person än den som bokade resan. 

Scuba Diving In Colombia

4. Spännande äventyr

Att resa kan öppna dörrar till en helt ny värld! Att upptäcka världen kan vara utmanande och ibland händer oförutsedda saker, men framförallt kan en resa fyllas med spännande upplevelser, positiva överraskningar och mycket kul! Oavsett om det är att lära dig dansa tango på en bar i Argentina, hoppa på tåget i Sydafrika eller att festa hela natten under Thailands stjärnor och vara öppen för nya upplevelser kommer det att förstärka upplevelsen av din resa och göra den till ett minne för livet!

Thailand Beach Plastic

5. Res hållbart

Även KILROY är på resande fot och vi erkänner vårt ansvar i en värld präglad av klimatförändringar, massturism, utrotningshotade djur och sårbar natur. Att ta ansvar handlar om mycket mer än att bara skippa flygresor. Att vara ansvarsfull handlar lika mycket om att se till att pengarna stannar i de  lokala samhällena, skydda och respektera de platser vi besöker, förhindra massturism i städer och säkerställa djurens välbefinnande. Att ta ansvar innebär också att informera KILROY-resenärer om hur deras handlingar påverkar planeten och ge dem tillräckligt med kunskap för att göra mer informerade och bättre val under sin resa.

När vi reser bidrar vi till utveckling, minskad fattigdom, till och med ökad förståelse för människor och kulturer och vi tror att det skapar mer tolerans för mångfald i världen. Men vi gör också avtryck och om vi ska fortsätta resa måste vi göra bra och medvetna val för att de avtrycken ska vara mer försiktiga. Vi är inte på något sätt perfekta, men vi arbetar aktivt för en bättre morgondag och vi tror att små medvetna val kan göra stor skillnad och ha en positiv inverkan på platserna vi besöker, människorna vi möter och för allt levande vi delar med vår planet.

"WHILE AN EXPERIENCE MAY JUST END, A HUMAN LIFE TRANSFORMATION MAY JUST START"

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...