Boka flyg

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

9 Endast valda datum Economy

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDetta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Se fler sökträffar [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Se fler sökträffar [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Se fler sökträffar [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Se fler sökträffar [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Vänligen fyll i alla fält

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Drömmer du om ett nytt äventyr? Du kanske har ett hum om vad du vill göra och vart du vill resa men behöver bolla med någon som har gjort något liknande. Eller du kanske bara inte vet var du ska börja. Hör av dig till oss med dina drömmar, så hjälper vi dig att uppfylla dem.

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Tack för ditt mejl!

Vad kul att du hör av dig! Vi återkommer till dig inom kort. Vill du nå oss innan dess kan du kontakta oss via chatt eller telefon på nummer 0771 – 545 769. Se våra öppettider här

Det har hänt att våra mejl har hamnat i spamfiltret – så ta gärna en titt där om du saknar mejl från oss.

Vi hörs snart!

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

KILROY

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett möte med våra resespecialister för att få skräddarsydd rådgivning inför din nästa resa. Du kan välja att ta mötet i en av våra butiker, via telefon eller som videosamtal. Våra öppettider är kl. 12:00-16:00, måndag till fredag, , och mötena kan ske mellan kl. 10:00-18:00.

Detta fält behöver fyllas i

Vad kul att du hör av dig!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss! 

Vi finns på plats:
Måndag-Fredag 09:00-16:30 (telefon & chatt)


Vi ser fram emot att vara en del av planeringen av dina drömupplevelser utomlands. Hoppas att inspirationen är på topp - för nu kör vi!

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

En kopia av ditt meddelande har skickats till din mail.

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

Chatt Kontakta oss
Kontakta oss Chatt

Vår historia

Vår historia sträcker sig tillbaka till 1946, vilket det inte är många som tror! Vi började som en organisation av och för studenter ,och resten är som man säger histora. Följ vår utveckling år för år och få en inblick i hur vi förflyttat människor och vidgat äventyrares vyer i över 70 år.

1946 | Låt studenter upptäcka världen!

Studentorganisationer över hela Norden kommer igång med att etablera resebyråer för att ge studenter möjligheten att upptäcka och uppleva världen.

1951 | De skandinaviska studenterna går samman

De skandiniviska studentresebyråerna slår sig samman för att etablera STSS, Scandinavian Student Travel Service, med målet att kunna köpa in konkurrenskraftiga flygstolar prismässigt till varje enskild resebyrå. De nordiska studentreseorganisationer som gick samman var:

 • DIS Rejser (Danmark)
 • Travela (Finland)
 • Univers Reiser (Norge)
 • SFS Resebyrå (Sverige)

När åren gick började SSTS utvecklas till en egen fristående reseorganisation specialiserad på att skapa och sälja student- och ungdomsresor. Förutom att stötta de fyra organisationerna som grundade STSS togs även partnerskap upp med andra student- och ungdomsresebyråer i Europa och USA. STSS växte och blev en stor researrangör med en peak år 1973 då 700 000 flygbiljetter såldes. Under oljekrisen 1973/74 ändrads dock den här utvecklingen drastiskt.

1987 | Den europeiska marknaden förändras & konkurrensen ökar

Beslutet tas att STSS ska genomgå en omorganisation. Den största andelsägaren blir HYY Group som ägdes av Helsingfors Universitets studentorganisation.

1990 | Marknadsförändringar

Den europeiska marknaden förändras och konkurrensen ökar då en konkurrent till STSS etableras i Spanien.

1991 KILROY is born!

SSTS och de nordiska resebyråerna fattar beslutet att slå sig samman till en stor grupp där SSTS ska operera som moderbolag. Det är nu företagsgruppen byter namn KILROY, vilket vi nu står fast vid.

The Legend - varför heter vi KILROY?

Den unga James Kilroy arbetade vid hamnen i Boston på 1940-talet. Hans jobb var att lasta de gigantiska ångfartygen med stora lass av blåa jeans som skulle vidare till världens alla hörn. En tidig morgon i november när vädret var grått och dystert kände James Kilroy för att stanna inne i värmen. "Tjena Kilroy! Sitter du och dagdrömmer igen? Kan du någonsin få något gjort eller?", Kilroy var van vid sin arbetsledares förolämpningar. Lass på över 100 000 jeans väntade på att lastas. Det fanns ingen väg runt det - det måste bara göras, så lika bra att komma igång direkt. Men i samma stund som Kilroy böjde sig ned efter en av de tunga trälådorna, fick han en fantastisk idé - en idé så bra att han var tvungen att göra det. Han tog en kritbit och skrev med stora bokstäver på varenda låda: Kilroy was here!

Eftersom dessa lådor dök upp i hamnar runt hela världen nådde även Kilroys budskap världen över - ett riktigt effektivt sätt att ta sig runt på.

Från den dagen var Kilroy en lycklig man. När arbetsledaren skrek och gnällde på honom, att han inte fick något gjort, log bara Kilroy. Han visste bättre. Dagligen motbevisades arbetsledaren i hamnar över hela världen. Kilroy visste att det fanns mer är ett sätt att ta sig över gränser och bryta barriärer för att vara fri och självständig! KILROY was born!

1994 - 2001 | Säljkontor etableras & KILROY expanderar

Mellan åren 1994 och 2001 skedde en hel del inom organisationsstrukturen på KILROY och nedan listas årens höjdpunkter.

 • 1994: Den tyska ungdomsresebyrån ARTU GmbH förvärvas av bolaget.
 • 1999: Ett säljkontor etableras i Nederländerna.
 • 1998: Det danska företaget Axcel förvärvar kapital i KILROY Travels International A/S.
 • 1999: Resebolaget Benns Rejser A/S i Danmark förvärvas. Bolagets företagsnamn ändras senare till MyPlanet.
 • 2001: Det danska resebolaget Team Travel, specialiserade på gruppresor köps upp och slås samman med Benns Rejser A/S gruppaktiviteter. Den sammanslagna enheten får namnet Team Benns. Samtidigt etableras KILROY Group Travel A/S som ska agera som nytt moderbolag för alla gruppresor inom koncernen. I samma veva sälja den tidigare förvärvade tyska ungdomsresebyrån ARTU GmbH.
 • 2003: Den danska gruppresearrangören för skidresor Peer Gynt köps upp.

2004 | Ökad konkurrens

Handel av flygstolar på den spanska marknaden ökar.

2005 - 2011 | Förändrade ägarstrukturer & förvärv

Precis som tidigare år fortsatt utveckligen av KILROY som bolag och en hel del hände i organisationen under den här perioden:

 • 2005: Beslutet fattas att MyPlanet inte längre ska tillhöra bolaget och skidoperatören Ski-experten köps upp.
 • 2006: Den danska skidoperatören Qvistgaard Rejser köps upp.
 • 2007: HYY Group tar över Axcels andel i KILROY Travels International A/S och alla utbildningsaktiviteter från det norska bolaget International Education Centre (IEC) köps upp. Samtidigt ändras ägarstrukturen och en grupp av nordiska investerare tar över 100% av andelarna i bolaget KILROY Travels International A/S. Majoritetsägaren är det isländska Iceland Invest Ltd.
 • 2008: Alla utbildningsaktiviteter från finska IEC Online köps upp och KILROY Education bildas i Danmark och Nederländerna.
 • 2009: Moderbolaget döps nu om till KILROY International A/S. Samtidigt köps alla utbildningsaktiviteter från nederländska StudyWorld upp och KILROY Danmark och Jysk Rejsebureau slås ihop och bildar bolaget Horizons A/S.
 • 2010: Alla reseaktiviteter från danska Wasteels Rejser köps upp och en ägarandel av danska bolaget OurWorld A/S förskaffas.
 • 2011: För att bevara Ski Travel, en sammanslagning av skidaktiviteterna från Team Benns och Højmark Rejser, går man in som delägare i bolaget. Samtidigt etableras ett säljkontor på Island.

2013 | KILROY Foundation

KILROY Foundation etableras och ägarandelar tas i Frank, ett finsk bolag som arbetar med nationella studentfördelar, så som studentrabatter.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...