{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Äventyrsresor

overland-overnigth-stop-desert-cover

Upptäck de dolda pärlorna

Det finns flera anledningar till att vi rekommenderar alla att boka minst en äventyrsresa under sin jorden runt resa. Om du reser själv kan det vara en skön och trygg start på resan och en chans att lära känna andra. När du hoppar på en äventyrsresa får du även en guide som visar dig alla dolda platser som turisterna inte hittar till!

Working Holiday
Vill du komma lokalbefolningen ännu lite närmare kan du också välja att arbeta i landet. Vi kan hjälpa till med volontärarbete i nästan hela världen samt Working Holiday i Australien, Nya Zeeland och i Kanada.

Maxa din resa med episka äventyr

Våra äventyrsresor sker i små grupper med engelsktalande guider där alla praktiska saker tas om hand (aktiviteter, lokala transportmedel, boende och vissa måltider). På dessa resor reser du med andra unga backpackers, oftast i grupper om 10-15 personer. En äventyrsresa kan tex. vara en 14 dagars resa i Vietnam, en vecka på en dykskola i Thailand, 3-4 veckor med minivan i USA, en 2 veckors safari i Tanzania eller 4 dagar vandring längs Inkaleden i Peru. Möjligheterna är oändliga.

Äventyrsresor som en del av en jorden-runt resa är garanterat en bra erfarenhet och blir dessutom en bra introduktion till det land du ska resa igenom. Samtidigt får du nya vänner och får erfarenheter får ditt fortsatta resande. Många resenärer är så nöjda med sina äventyrsresor och beställer flera senare under resan, helt enkelt eftersom upplevelserna är unika, stämningen och atmosfären underbar, och man får en hel massa nya vänner.

Äventyr för alla

KILROY samarbetar med de ledande leverantörerna på varje kontinent och erbjuder mer än 1000 olika äventyr resor över hela världen. Din reseexpert på KILROY kan berätta mer om varje resa och vilka som passar dig. Och kom ihåg, det är alltid billigare att beställa i förväg hemifrån!

Om du vill utforska världen på egen hand, måste du planera och besluta vilka sevärdheter och aktiviteter som är relevanta för dig. Gör en egen bucketlist! De flesta backpackers passar på att göra allt de som de drömt om under resan, eftersom denna resa kan vara deras första och sista riktiga äventyr innan de måste ta tag i alla "måsten" hemma som jobb, studier osv. Med andra ord, släpp loss och - "be explordinary"!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...