{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Fredriks säsong på skidorten i Kanada

canada-snowboarding-cover
Manda Johansson

Working Holiday i Whistler, Kanada

I slutet av november lyfte äntligen planet till Kanada för att spendera fyra nätter i Vancounver och träffa vänner från hela världen som också ska resa till Whistler för att spendera fem magiska månader ingen av oss glömmer. Tillslut lämnar äntligen bussen till de vackra bergen Whistler och Blackckomb!

"Skidåkningen, festerna och människorna borta i Kanada måste upplevas över en säsong istället för en vecka. Åk på en säsong, skapa minnen och träffa vänner du kommer ha med dig livet ut. Du kommer inte ångra dig!"
Läs mer om Working Holiday i Kanada

Jag delade lägenhet på Blackcomb med två danskar och en kanadensare och träffade människor från alla möjliga delar av världen, både kollegor och turister. Många av de möterna kommer jag ta med mig resten av livetVäl där under dagarna arbetade jag som liftvärd på berget Blackcomb där man ska ta hand om liftens station och gästerna. Företaget Whistler Blackcomb satsar stort på att bli världens absolut bästa skidort, vilket var väldigt roligt för oss som arbetade där.

Working Holiday Kanada

På fritiden efter jobbet spenderade man väldigt mycket tid med vänner och nya vänner man träffade varje dag. Det var event och evenemang de flesta dagarna. Om det var att kolla på någon DJ på en nattklubb eller stå ute i backen och kolla på professionella skid- och snowboardåkare tävla om "King of The Rail". Det fanns alltid något att göra och alltid någon att göra det med, vilket jag älskade borta i Whistler.

Jag som jobbade i liftsystemet arbetade fyra dagar och var ledig tre varje vecka vilket gjorde att man spenderade många timmar på de två bergen med helt magisk skidåkning varje dag. Efter en hel dag med skidåkning tog sig alla ned till byn på skidor för att ta del av galet bra fest på After Ski (Aprés som det kallas där borta) med DJ eller liveband. Vi åkte även in till Vancouver för att kolla på hockey eller gå på konsert.

Working Holiday Kanada

Nu i efterhand när jag reflekterat och tänkt över min säsong i Whistler önskar jag bara att alla kan få vara med om samma upplevelser som jag. Det är mycket arbete för att få till det med visum m.m men Johanna på KILROY hjälpte till med hela processen vilket hade vart svårt utan hennes stöd. Åk på en säsong, skapa minnen och träffa vänner du kommer ha med dig livet ut. Du kommer inte ångra dig. Om du har några frågor om att säsonga i Kanada kan du kontakta mig på Instagram!

Vill du göra samma äventyr som Fredrik?

Varje år reser tiotusentals unga äventyrslystna säsongare till Kanada från världens alla hörn för att uppleva en skidsäsong här. Våra reseexperter hjälper dig gärna att planera för en säsong med Working Holiday i Kanada. Vi guidar dig hela vägen - med allt från att skaffa visum och boka dina flygbiljetter till intervjuer med goda chanser till jobb på en skidort. 

Coolt - berätta mer!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...