{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

5 självklara aktiviteter i Thailand för din to do-lista

Horisonten i solnedgången på Phi Phi Island i Thailand

5 självklara aktiviteter i Thailand för din to do-lista

Att Thailand är ett paradis på jorden råder det ingen tvekan om! Detta fantastiska land har verkligen allt; gästvänlighet, vacker natur, spännande djurliv, några av de finaste stränderna i världen, häftiga öar och god mat. Dessutom är det riktigt prisvärt, så finns det något att ogilla? Tveksamt!

Thailand har länge varit något av en turistmagnet, speciellt under högsäsongen mellan december och april då nordbor byter den kalla vintern mot sand mellan tårna och värmande sol. Vi förstår varför, ”The land of smiles” ger dig ett varmt välkomnande och i jämförelse med många andra länder kan du få en grymt bra resa även med en begränsad budget. Men, vad borde du inte missa att göra i Thailands förutom att glassa på stranden? Vi ger dig svaren i den här listan.

Vi älska att resa...
... och vi vill att fler unga människor ska få upptäcka världen. Därför hjälper våra reseexperter dig att skräddarsy din resa utefter din budget och dina önskemål.

Dessutom är vi bästa kompis med de flesta stora flygbolagen! Det gör att vi kan boka billiga specialbiljetter som du inte kan hitta genom de vanliga sökmotorerna.
Kontakta oss idag och berätta om din drömresa så tar vi fram ett reseförslag – helt kostnadsfritt!

1. Dykning i Thailand

Att göra i Thailand - Dykning

För dig som vill upptäcka Thailand under ytan finns chansen att möta allt från hajar, valhajar och manta rays till Nemo och hans kompisar i korallreven. Om du inte har ett dykcertifikat rekommenderar vi dig att ta ett på mysiga ön Koh Tao – ett väldigt prisvärt dykmecka.

Vi rekommenderar: Learn to dive - Koh Tao (fr. 3720 kr).

Tips: Ett av de bästa ställena om du vill se valhaj är runt Chumpheon Pinnacle, cirka 15 minuter från Koh Tao. Du kan också få en skymt av dessa jättar om du dyker vid Similian Islands eller Koh Phi Phi.

2. Trekking i Thailand

Att göra i Thailand - Trekking

Gillar du att vandra? Då är de norra delarna av Thailand något för dig. Här upplever du spektakulära omgivningar, gigantiska risfält, små byar, vild djungel, stora grottor och vackra floder. Du kommer inte att ångra dig om du adderar det här till din todo-lista.

Vi rekommenderar: En charmig & vacker 6-dagars trekk (fr. 3697 kr). 

Tips: Det kan bli lite kyligt om kvällarna så se till att packa därefter. Den generella högsäsongen är faktiskt ”cool season” i norra Thailand. Och du – kom ihåg bra skor, dina fötter kommer att vara dig evigt tacksamma!

3. Segling i Thailand

Att göra i Thailand - Segling

Hur fantastiskt låter det inte att segla i Thailands kristallklara vatten? Tänk dig själv, gassande sol, en vit sandstrand och en nya paradisö med nya gömda platser att upptäcka - varje dag. 

Vi rekommenderar: 4 avslappnande dagars segling - Phuket till Phi Phi (fr. 5077 kr). 

Tips: Seglingen i sydvästra Thailand är som allra bäst under högsäsongen, alltså mellan november och april.

4. Fitness i Thailand

Att göra i Thailand - Fitness bootcamp

Om du gillar träning kan vi verkligen rekommendera att ta en eller två veckor på ett fitness camp i Thailand. Du tränar på din egen nivå och den peppande atmosfären på campet gör att du orkar lite extra! Här kombinerar du träning och häng med nya vänner.

Vi rekommenderar: Bygg muskler i Phuket (fr. 7049 kr) 

Tips: Majoriteten av gästerna på bootcamp reser själva, så om du inte har någon travel buddy när du kommer dit behöver du inte oroa dig - vi kan garantera att du kommer få ett helt gäng på nolltid. 

5. Rundresor i Thailand

Rundresa i Thailand

Ok, så du ska till Thailand men kan inte prioritera mellan alternativen ovan. Vi förstår dig! Du vill ju se allt –fantastiska stränder, majestätiska tempel, oändliga risfält och typ allt annat som detta härliga land har att erbjuda.

Vi rekommenderar: Upptäck Thailand från norr till söder (fr. 16 330 kr).

Tips: Ingen plats kommer vara den andra lik under en rundresa i Thailand och du kommer att fyllas med olika intryck från alla platser du har besökt. Håll ditt sinne öppet och njut fullt ut!

När du ändå är här, se till att kombinera dina fantastiska äventyr och aktiviteter med några veckor av volontärarbete i Thailand! Tillsammans med lokalsamhället kan du göra skillnad.  

Boka ett gratis möte och snacka Thailand med oss!

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

  1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
  2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
  3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...