{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Dykning i Thailand

Tåå dykare, korallrev och skrovet på en båt under en dykning i Thailand
En dykare visar med tuber tar ett dykcertifikat under en dykning i Thailand

Dykkurser & dykcertifikat i Thailand

Thailand är ett utav de populäraste länderna i världen för att ta sitt dykcertifikat i. Varför? Förklaringen är rätt lätt. I Thailand finns det mängder av dykoperatörer som alla jobbar under höga kvalitetskrav. Dessutom har Thailand några av de vackraste dykspotsen i och det är billigt att både dyka och leva i landet. Kort och gott, what's not to like?

Taggad på att dyka i Thailand? Snacka med oss!

Dykning i Thailand för alla kunskapsnivåer

I Thailand och genom oss hittar du alla typer av dykkurser, både för nybörjare och mer avancerade. Har du redan dykcertifikat och är en erfaren dykare, spana in våra Fundives! Oavsett vad du väljer kommer du inte att bli besviken.

Ta dykcertifikat i Thailand - PADI Open Water & Advanced Water

Thailand erbjuder fantastisk dykning som är perfekt för nybörjaren. Vi samarbetar med seriösa dykaktörer i Thailand så att du kan känna dig trygg på din dykutbildning. Att du ska uppleva fantastisk dykning är en självklarhet! Ta ditt PADI Open Water och Advanced Water dykcertifikat i Thailand. Spana in kurserna nedan och om du har några frågor eller funderingar på vilka kurser som matchar din kunskapsnivå, snacka då med oss.

Fundives i Thailand - för den avancerade dykaren

Om du redan har dykcertifikat och är en erfaren dykare kan du välja att åka med på organiserade dykutflykter, så kallade Fundives där ofta boende, mat och flera dyk ingår. Spana in kurserna som inkluderar ordet "fundiving" för att utforska mer av dessa möjligheterna.

När är dykningen i Thailand som bäst?

Thailand kan delas upp i två områden när det kommer till dykning, Thailandviken på östkusten och Andamansjön på västkusten. I båda områdena håller dykcenter till och dessa är öppna året om då vädret i Thailand är varmt under alla säsonger. Vattentemperaturen liggen på härliga 26-30 °C, så inga torrdräkter eller tjocka våtdräkter här inte!

I Thailandviken (här ligger bland annat Pattaya, Koh Chang och Koh Tao) är dykningen bra hela året, men mellan november och mars är förhållandena som bäst. Från april till augusti tenderar dykförhållandena att vara mindre förutsägbara.

I Andamansjön (där bland annat Phuket, Koh Phi Phi och Koh Lanta ligger) är dykningen som allra bäst mellan januari och april då sikten är som klarast. Från april och fram till oktober är det mer rörelse i vattnet och sikten försämras därför. Med det sagt är trots detta dykningen bra året om och dykcentret håller alltid öppet.

Är du taggad på att att dyka i Thailand?

Våra reseexperter sitter inne på värdefull kunskap som du definitiv kommer att ha nytta utav under din dykresa i Thailand. Dessutom kan de svara på dina frågor och funderingar om dykning utomlands. Genom att boka in dig på en kostnadsfri rådgivning, som vi tar i en av våra butiker eller via telefon, kan vi ge dig skräddarsydda förslag på hur du kan få till den mest episka dykningen du kan tänka dig.

Få gratis reserådgivning

Varför dyka i Thailand med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!
KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!
Slipp turistfällor & blåsningar
Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!
Din kompis på resan
Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Vad drömmer du om?

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Reseinspiration

Få mer reseinspiration

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...