{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Åk och gör ett Working Holiday i fantastiska Australien

Utsikt över Melbourne skyline

Jobba och res i Australien i ett år!

De flesta av oss arbetar och sparar för att kunna åka på den där resan man alltid längtat efter. Men vad händer om du inte är intresserad av att vänta och vill ha äventyret NU?! Tja, låter som att ett Working Holiday är det du letar efter. Utforska landet nedanför ekvatorn samtidigt som du tjänar ihop pengar till din reskassa: det är det perfekta sättet att skaffa arbetslivserfarenhet, träffa nya människor och skapa minnen för livet. Tänk dig att vakna upp varje dag till nya äventyr, träffa nya vänner och uppleva en helt ny livsstil.

Oz Intro Surfing
Vår partner i Australien
För att du ska få ut det mesta av ditt Working Holiday har vi tagit fram det bästa av det bästa i Australien. Det är inte bara KILROY du har som stöd under ditt äventyr, utan våra partners i Sydney och Melbourne finns på plats när du landar. Du får stöd under ditt jobbsökande, obegränsad tillgång till jobbportalen och hjälp att få specifik träning inför ditt nya jobb. I princip allt du behöver för att säkra ett bra jobb i Australien. Och glöm inte alla roliga utflykter som nämns här i bloggen. Hör av dig om du vill veta mer eller kolla in våra olika paket här nedan.
Australien

Är det bara farmarbete som gäller?

När du tänker på att arbeta i Australien kanske farmarbete är det första du tänker på? Men ta det lugnt, det finns massor med andra alternativ för att tjäna pengar i Australien. Ja, den traditionella fruktplockningen är fortfarande ett alternativ, men det finns gott om möjligheter inom restaurangbranschen, särskilt under den australiensiska sommarsäsongen. Till exempel träffade vi nyligen Amarins som tillbringade några månader på ett hostel i Sydney och hade en av de bästa tiderna i livet! Det finns massvis med roliga jobb, även om den här bloggen inte kommer ge dig de perfekta karriärsråden. Istället vill vi inspirera dig och försäkra dig om att du definitivt inte behöver tusentals och åter tusentals kronor för att kunna ta dig ut på det där stora äventyret! Vi måste bara vara lite mer kreativa, och för det har du kommit rätt.

 

Road trip on the beach on Fraser island in Australia

Så, det handlar om att tjäna pengar?

Inte riktigt, även om att åka och göra ett Working Holiday är ett bra sätt att finansiera dina resor finns det mycket mer än så. För det första får du stanna längre och verkligen uppleva destinationens land och kultur. Du kommer också att få värdefull internationell arbetslivserfarenhet och lära dig att hantera ett nytt land, dess människor och dess egenheter. Men framför allt kommer du att skaffa dig massor av vänner under processen, både bland lokalbefolkningen och andra resenärer.

 

 

Group of new friends having fun in Sydney on the MeetMe intro week during an Australian Working Holiday

Hur hittar jag jobbet jag vill ha?

Helt ärligt, så finns det inget rätt eller enkelt sätt. Men vill du öka dina chanser till de bästa jobbmöjligheterna rekommenderar vi att du deltar i ett Working Holiday Meet Me Package. Med ett sådant får du hjälp med att ordna allt du behöver, tillgång till en jobbportal i 12 månader och hjälp genom vår partners rektyeringstjänst. Men det bästa kanske ändå är att vi tar med dig på en rundtur med massvis med olika aktiviteter i din nya hemstad. Du kommer garanterat träffa nya vänner och lära känna Australien oavsett om du börjar ditt äventyr i Sydney eller Melbourne. 

 

Traveller looking at a field of animals at a farm in Australia

Börja i Sydney

Vårt intropaket i Sydney ger dig den bästa starten på ditt äventyr i Australien och i Sydney samtidigt som du får hjälp och stöd att hitta ditt drömjobb "down under". Så fort du landar i Sydney kommer du träffa andra som också ska börja sitt Working Holiday-år och som är lika taggade som du på att utforska Australien. För att ni ska ha den absolut bästa starten har vi planerat in massivs med olika aktiviteter som ni har tillsammans. Ni kommer få åka på vår privata katamarantur i Sydney Harbour och se operahuset, Sydney Harbour bridge ja allt som gör Sydney till Sydney och efter det ta er utanför staden för lite vandring och sightseeing i fantastiska Blue Mountains. Men självklart är ingen introvecka i Australien komplett utan lite tid på stranden. Vi tar med dig på strandpromenader och surflektioner med MOJO surf, ta några vågor och njut av solen innan det är dags att dra hem till hostlet och göra sig iordning inför kvällen. Men vi är inte bara här för att ge dig ditt livs äventyr. Vårt intropaket ger dig det stöd du behöver för att få ut det mesta av ditt Working Holiday. Vi hjälper dig att få en grymt bra start i ditt nya hem och ger dig stöd att hitta ditt drömjobb. 

Harbour tour with views of the Opera House in Sydney

Men Melbourne då?

Vill du hellre starta ditt Working Holiday i Melbourne? Inga problem, vi har har ett skapat ett paket som är lika bra här också, med samma fantastiska jobbstöd. Här får du besöka Grampians nationalpark, den perfekta platsen för att se kängurur, otroliga vattenfall och utforska fantastiskt natur. Du kommer också få åka på the Great Ocean Road, en av världens vackraste kustvägar. Här kan du beundra de Tolv Apostlarna och andra fantastiska kustsevärdigheter. Men det är inte bara sightseeing som gäller, du kommer också hitta nya kompisar att umgås med i det som kommer att bli ditt hemland de kommande månaderna. Njut av naturliga och varma pooler i Peninsula Hot Springs och häng med dina nya kompisar innan ni drar er tillbaka till hostlet och gör er redo inför kvällen. Självklart är vi har för att du ska ha det sjukt kul men vi finns också här för att se till att du får ut det det mesta av ditt Working Holiday. Vi hjälper dig att få den bästa starten i landet ''down under'' och ger dig det stöd du behöver i din jobbprocess under hela ditt år i Australien. 

Traveller walking through the city of Melbourne, Australia

Så allt är helt enkelt ordnat för mig?

Nästan rätt! Det enda du behöver tänka på är att skaffa rätt visum för Australien, men om du vill kan vi till och med hjälpa dig med det! Säg bara till när du kontaktar oss, så ser vi till att fixa det åt dig. Så packa din väskor så åker vi! 

BERÄTTA MER!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...