Boka flyg

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Detta fält behöver vara ifyllt

9 Endast valda datum Economy

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDetta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg
{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

De 10 mest avlägsna platserna i världen

Utsikt från Cape Tribulation Road, Cape Tribulation i Australia

Lusta att ta dig så långt bort från hemma som möjligt?

Då har du hittat helt rätt för här snackar vi avlägsna platser deluxe. Om du är redo att ta dig låååångt bort, spana in nedan feta locations.

#1 Pitcairnöarna

Pitcairnöarna ligger långt långt ute i Stilla havet, ungefär mittemellan Nya Zeeland och Peru. Öns totala 56 invånare är alla ättlingar till en grupp sjömän från fartyget HMS Bounty vilka gjorde uppror mot sin arbetsgivare år 1789. Ön är öppen för turister men att ta sig dit är ingen lätt match: Först måste du ta dig till Tahiti, därefter hoppar du på en litet flygplan till Mangareva (planet går en gång i veckan). Härifrån ta du en båt till Rikitea där går ombord på fraktfartyget Claymore II (avgång en gång var tredje månad). Sen är du äntligen på plats på Pitcairnöarna, eller det vill säga efter en 32 timmars båttur. Lycka till!

bergstopp på pitcairns island

#2 Tristan da Cunha

Tristan da Cunha är en ögrupp som består av de fyra öarna Tristan da Cunha, Nightingale, Inaccessible och Gough Island. De två senare har fått en plats på UNESCO:s världsarvslista, tack vare det som UNESCO beskriver som "high scenic qualities with spectacular sea-cliffs.". Ögruppen är en del av Storbritannien, något du inte blir förvånad över att höra när du hör det officiella namnet på huvudstaden: Edinburgh of the Seven Seas. Att ta sig till Tristan da Cunha är snäppet lättare än äventyret som krävs för att ta sig till Pitcairnöarna. Du flyger till Kapstaden i Sydafrika och hoppar sedan på  en av fiskebåtarna som går titt som tätt kör ut till öarna på omkring 5-6 dagar.

Tristan da Cunha är en av de mest avlägnsa platserna i världen

#3 Grise Fiord

Ja, det officiella engelska namnet för denna kanadensiska inuitbyn är tro det eller ej det norskklingande Grise Fiord! Den här lilla byn (100 invånare) är belägen på Ellesmere Island (som i sin tur ligger i slutet av sundet Nansen Sound) och är Kanadas nordligaste permanenta bosättning. Som du antagligen redan anat så har den här platsen norska kopplingar. Vad gjorde norrmännen där borta kanske du undrar? Jo, Grise Fiord fick sitt namn efter polarutforskaren Otto Sverdrup som tyckte att valrossarna i området lät som svin. Lyssna och avgör själv här!

Valross vid Ellesmere Island i Kanada och utforskare

#4 Påskön

Du har säkert hört en hel del myter och sägner om, men det är inte många som är medvetna om hur avlägsen denna ö faktiskt är. Påsköns närmaste befolkade granne är hittar du på plats #1 i den här listan, det vill säga Pitcairnöarna, vilka ligger 207 mil  från Påskön. Det närmaste fastlandet är Chile, som ligger 351 mil bort. Trots Påsköns avlägsna position är det ändå totalt värt att ta sig dit. När du går i land på ön och ser de enorma Moai-statyerna med dina egna ögon… wow alltså!

två hästar bredvid en staty på påskön

#5 Kerguelen

Kergallen, även känd som Desolation Islands, i Indiska oceanen är en av de mest avlägsna platserna i världen med all rätt. Närmaste granne ligger 45 mil bort och är den obebodda ögruppen med det lustiga önamnen Heard Island och McDonald Islands. För att ta sig hit måste du resa hela 330 mil för att komma till den närmaste befolkade platsen. Skärgårdarna är främst befolkade av sjöfåglar, pingviner och sälar, plus ena och annan forskaren.

en tjock liten säl på antarktis

#6 Nauru

Nauru är världens minst besökta land och är en pytteliten paradisö som är känd under det passande namnet "Pleasant Island". Med ynka 160 besökare per år finns det goda chanser att uppleva något så sällsynt som  en paradisö kliniskt tom på turister. Detta är världens minsta republik men det är helt klart värt att ta sig dit då du kan snorkla, simma, koppla av på stranden eller titta på australisk fotboll med locals i sann paradisanda.

pojkar väntar på bussen bland palmer på ön nauru

#7 Macquarie Island

Macquarie Island ligger mellan Nya Zeeland och Antarktis och befolkas av dussintals forskare som arbetar på de australiska forskningsbasen på ön. Forskarna är dock bara en minoritet bland de många pingvinerna. Under häcksäsongen rymmer Macquarie Island hela världspopulationen av den vitkindade pingvinen. Under "högsäsong" innebär detta att fet finns omkring 2 miljoner pingviner på ön!

pingviner på macquarie island i australien

#8 Kiribati

Östaten Kiribati ligger i Stilla havet nära ekvatorn och består av totalt 32 atoller spridda över en yta på 3 500 000 km². Öriket ligger inte mindre än 5-timmarsflygning från Hawaii, med andra ord otroligt långt ut i havet. Kiribati delades tidigare av två olika tidszoner, vilket innebar att det fanns två olika tider i detta örike. Det här förändrades 1995 då tidszonen flyttades mot väster för att ena hela östaten. Idag kan därför Kiribati stoltsera med att vara världens västligaste land!

kirbati sett från ovan

#9 Kaffeklubben

Ja du läste rätt, Kaffeklubben är namnet på denna lilla ö vilken precis som Grise Fiord blivit döpt av en skandinav. Denna ö ligger på norra spetsen av Grönland och är det nordligaste landområdet på jorden. Ön är således uppkallad efter en kaffeklubb, närmare bestämt kaffeklubben på Geologisk Museum i Köpenhamn. Ön är inte bebodd, så om du är av den sociala typen  bör du snarare åka till Ittoqqortoormiit - Grönlands mest avlägsna bosättning.

en säl på ett isberg på grönland

#10 Socotra

Ön och ögruppen Socotra är en del av Jemen och ligger 24 mil öster om Afrikas horn. Socotra beskrivs ofta som ”the most alien-looking place on Earth” och så mycket som en tredjedel av ögruppens växter och djur är endemiska för Socotra, vilket innebär att de inte finns någon annanstans på jorden. Här kan du bland annat uppleva konstiga träd med lika konstiga namn, så som "Dragon's Blood Tree" (ses på bilden nedan) och "Cucumber Tree".

dragon tree på socotra island i yemen

Kommande events

1/3: Vart vill du åka?

Skriv in de platser du vill besöka och hur länge du vill stanna på varje plats. För tillfället rekommenderar vi att du endast väljer 1 eller 2 destinationer för att din resa faktiskt ska bli av.

2/3: Vilken typ av resenär är du?

Vill du surfa, dyka, vandra, träna, yoga, åka på safari eller göra något annat kul under din resa? Berätta det för oss så tar vi fram förslag! Ju mer vi vet vad du vill göra desto bättre förslag kan vi ge dig!

3/3: Kontaktinformation och resebudget

Vänligen ange din kontakinformation så att vi kan nå dig. Ju mer information du ger oss, desto bättre hjälp, tips och råd kan vi ge dig.

Då var allt klart!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Vänligen ange datum

Ta bort destination
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Sorry, vi kan inte gå till nästa steg om du inte uppger vart du reser från och har minst en destination

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Sorry, vi kan inte gå till nästa steg om du inte uppger vart du reser från och har minst en destination

usa-travel-inspiration-road-skatergirl

Jag planerar min första stora resa

travel-inspiration-asia-yoga-morning-solo-girl

Jag vill volontärarbeta utomlands under min resa

VTG-thumbnail-2

Jag vill ha förslag på roliga saker att göra på min resa

tours-group-travel-campfire-cover

Jag vill åka på gruppresa med andra backpackers

jucy-trailblazer-usa-canada-scenic-image-13

Jag vill åka på en roadtrip

travel-inspiration-green-lush-zebras

Jag vill boka en gratis reserådgivning hos KILROY

Vi vill gärna veta vad du heter :)

Vänligen ange ditt födelsedatum - vi behöver detta för att kunna hitta de bästa priserna för dig!

Ange din e-postadress så att vi kan komma i kontakt med dig!

+
-
100.000+
{{absoluteMinBudget}}
Designa din resa

Resan börjar i:

{{departure}}

Platser du vill besöka:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Vilka ska med?

{{numberOfTravellers}}

Resenärstyp:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designat din egen drömresa!
Detta händer nu: 1. Vi kollar igenom din förfrågan och kontaktar dig via telefon eller mejl för att stämma av dina önskemål. Det numret som visas i displayen är 0771 – 545 769. Får vi inte tag på dig via telefon försöker vi med via mejl. 2. Tillsammans med dig sätter igång med att titta på priser och olika alternativ för din drömresa. Du kan alltid nå oss på 0771 – 545 769. Hörs snart! OBS: Har du inte fått något svar från oss? Kolla om mejlet kan ha hamnar i skräpposten!

Designa din resa

Resan börjar i:

{{departure}}

Platser du vill besöka:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Vilka ska med?

{{numberOfTravellers}}

Resenärstyp:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

  1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
  2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
  3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Vänligen fyll i alla fält

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Får du huvudvärk av tanken att hitta den bästa flygrutten, surfcampet, dykkursen eller hostlet? Låt oss göra grovjobbet åt dig! Du vet, det är lite som när en proffskock smakar på maten innan den serveras. Mejla oss och berätta vart du vill resa och vad du vill uppleva, så tar vi det därifrån. Vi sätter ihop ett personligt reseförslag åt dig - helt kostnadsfritt!

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vi hör av oss till dig inom kort för att börja planera din drömresa. Du kommer först att få ett e-postmeddelande med informationen du skickade till oss. Vad sägs om lite reseinspiration medan du väntar?

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att sätta ihop ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om paradisöar, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så kika där om du saknar svar från oss inom kort! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett kostnadsfritt möte med en av våra reseexperter för att få hjälp att sätta ihop ett förslag för din nästa resa. Vi kan höras via videosamtal, telefon eller i vår butik i Stockholm. Vi kan ses måndag-fredag mellan kl. 10:00-18:00. Glöm inte att det är gratis att få ett personligt reseförslag av oss – du förbinder dig inte till något!

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är detta bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att designa ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om surfing, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...