{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Nya Zeeland

få hjälp av KILROY att planera din resa till nya zeeland
Upplev fantastisk natur på din resa till nya zeeland

Resa till Nya Zeeland - backpacking för adrenalinjunkien

Om du ständigt är på jakt efter nya äventyr är Nya Zeeland rena rama drömmen. Adrenalinkickar finns det gott om i form av bland annat bungy jump, fallskärmshoppning, rafting och skidåkning. Landet bjuder dessutom på en mycket varierande natur med allt ifrån varma källor, gejsrar, fjordar till ett spännande djurliv och vackra nationalparker. Att resa till Nya Zeeland måste alla göra nån gång i livet!

Få ett gratis reseförslag

Skriv ett par rader om vad du vill göra så sätter vi hop ett förslag som passar din budget. No strings attached - det är helt gratis!

Resa till Nya Zeeland norra eller södra ö 

Om du planerar att resa till Nya Zeeland finns det två öar att besöka, Nordön och Sydön. Vi skulle varmt rekommendera att du upplever båda. Nya Zeeland har en fantastisk och varierande natur och de två öarna är unika på sitt sätt. Bestig snötäckta berg, vandra, paddal kajak och bli ett med naturen. Visste du att mer än 30 % av landets yta består av naturreservat?

Tips på Nordön

Nya Zeelands norra ö är den mindre av de två öarna och kan du bland annat uppleva de fantastiska gejsrarna och lära dig mer om den spännande Maorikulturen. Skåda stora vulkaner, promenera på vackra stränder och vandra i ett gäng otroliga nationalparker.

Några populära aktiviteter och resmål på norra ön:

 • Kajakpaddling bland öarna i Haurakigolfen utanför Auckland.
 • Besök Tongariro National Park
 • Upplev de självlysande grottorna i Waitomo
 • Cathedral Cove och Hot Water Beach
 • Gå in i hobbitarnas värld i Hobbiton
 • Bada i de varma källorna i Rotorua.

Tips på södra ön

På den södra ön hittar du bland annat den charmiga kuststaden Kaikoura där du kan ge dig ut på valsafari och fågelskådning. I den södra delen av ön väntar spektaulära naturupplevelser i Milford Sound.

Några populära aktiviteter och resmål på södra ön:

 • Abel Tasman National Park och Hokitika Gorge
 • Rafting på Buller River och Rangitata Rivers
 • Fiordland National Park, ett UNESCOs världsarv
 • Adrenalinaktiviteter i Queenstown
 • Upplev magiska Fox Glacier 
 • Besök vindistriktet i centrala Otago

Resa runt i Nya Zeeland

Det finns hur mycket som helst att se under en resa till Nya Zeeland och det kan vara skönt att ta det i sin egen takt. Vårt bästa tips är därför att hyra en bil eller campervan för att uppleva den ultimata friheten som en roadtrip innebär. Det finns gott om campingplatser på både den södra och norra ön - så du behöver inte leta länge! 

Om du inte vill köra själv, eller reser ensam, finns det även busspass som är anpassade för backpackers med roliga stopp längst vägen och möjlighet att gå av och på när du vill. Bussarna stannar på alla höjdpunkter längs vägen, så som vulkaner, glaciärer,stränder och platser viktiga för maorierna. Allt för att du ska få se och uppleva så mycket som möjligt under din resa till Nya Zeeland!

Vill du resa till Nya Zeeland?

Nice! Våra reseexperter är proffs då att skräddarsy äventyr och sätter gärna ihop ett förslag för din resa till Sri Lanka och hela Asien. Boka in gratis reserådgivning via telefon eller i Stockholm så tar vi det därifrån!

Boka in gratis reserådgivning

Höjdpunkter på en resa till Nya Zeeland

Nya Zeeland är ett av de vackraste länderna i världen. Utforska storstäder som Auckland, Wellington och Christchurch. Gör en roadtrip genom de imponerande landskapen på både Nord- och Sydön. 

alt

Designa din egen drömresa

Vill du komma igång med att planera din drömresa? Då har du hittat rätt! 

 1. Använd vår smarta reseguide för att lägga grunden för din drömresa
 2. Välj själv om du vill att våra reseexperter hittar de bästa alternativen åt dig
 3. Kolla över ditt personliga reseförslag och ändra så många gånger du vill!  


Med vår smarta reseguide kan du själv börja att designa ditt nästa äventyr. Baserat på dina svar får du en unik länk till din reseöversikt och du kan även få personliga tips från våra reseexperter på KILROY om du vill. Varje år skickar vi iväg massor av nyfikna resenärer på oförglömliga resor runt om i världen, stora som små. Nu är det din tur. Världen väntar på dig!

Glöm inte att det alltid är gratis att få ett personligt reseförslag av oss!

Starta
alt

Studera i Nya Zeeland

Vill du stanna längre i Nya Zeeland än bara ett par veckor är utlandsstudier också ett alternativ. Prata mer oss så berättar vi mer om möjligheten att studera i Nya Zeeland!

Utforska dina möjligheter

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...