{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Nya Zeeland

få hjälp av KILROY att planera din resa till nya zeeland
Upplev fantastisk natur på din resa till nya zeeland

Gör en resa till Nya Zeeland

Om du är på jakt efter coola äventyr är Nya Zeeland rena rama drömmen. Adrenalinkickar finns det gott om i form av bland annat bungyjump, fallskärmshoppning, rafting och vandringar. Nya Zeeland är ju som bekant också känt för sin varierande natur med allt från varma källor, gejsrar och vackra nationalparker. ps. det finns inga farliga spindlar här, vi lovar! 

Få ett prisförslag

Berätta lite kort om dina resplaner, när vill du åka, hur vill du ta dig runt? Hur många är ni? Så kikar vi på ett förslag som kan tänkas passa er resbudget! 

Två öar: Norra och södra

Om du planerar att resa till Nya Zeeland finns det två öar att besöka, Nordön och Sydön. Vi skulle varmt rekommendera att du upplever båda. Nya Zeeland har en fantastisk och varierande natur och de två öarna är unika på sitt sätt. Bestig snötäckta berg, vandra, paddal kajak och bli ett med naturen. Visste du att mer än 30 % av landets yta består av naturreservat?

Vad finns det att uppleva på Nordön?

Nya Zeelands norra ö är den mindre av de två öarna och kan du bland annat uppleva de fantastiska gejsrarna och lära dig mer om den spännande Maorikulturen. Skåda stora vulkaner och vandra i ett gäng otroliga nationalparker.

 • Pulsen och skraporna i Auckland 
 • Kajakpaddling bland öarna i Haurakigolfen 
 • Besök Tongariro National Park
 • Upplev de självlysande grottorna i Waitomo
 • Cathedral Cove och Hot Water Beach
 • Gå in i hobbitarnas värld i Hobbiton
 • Bada i de varma källorna i Rotorua.


Vad finns att uppleva på Södra ön?

På den södra ön hittar du bland annat den charmiga kuststaden Kaikoura där du kan ge dig ut på valsafari och fågelskådning. I den södra delen av ön väntar spektaulära naturupplevelser i Milford Sound.

Några populära aktiviteter och resmål på södra ön:

 • Abel Tasman National Park och Hokitika Gorge
 • Rafting på Buller River och Rangitata Rivers
 • Fiordland National Park, ett UNESCOs världsarv
 • Adrenalinaktiviteter i Queenstown
 • Upplev magiska Fox Glacier 
 • Besök vindistriktet i centrala Otago


Resa runt med husbil eller campervan 

Det finns hur mycket som helst att se under en resa till Nya Zeeland och det kan vara skönt att ta det i sin egen takt. Vårt bästa tips är därför att hyra en bil eller campervan för att uppleva den ultimata friheten som en roadtrip innebär. Det finns gott om campingplatser på både den södra och norra ön - så du behöver inte leta länge! Vi har riktigt grymma priser på kompletta husbilar och campervans som har allt du behöver för en roadtrip off the grid.

Mejla oss om vilka datum du tänker dig och hur många ni är så fixar vi fram ett par alternativ du får kika på i lugn och ro.

Vill du kika runt själv först bland modellerna kan du klicka här!

Få ett prisförslag direkt

Busspass för att ta dig runt på Nya Zeeland

Om du inte vill köra själv, eller reser ensam, finns det även busspass som är anpassade för backpackers med roliga stopp längst vägen och möjlighet att gå av och på när du vill. Bussarna stannar på alla höjdpunkter längs vägen, så som vulkaner, glaciärer,stränder och platser viktiga för maorierna. Allt för att du ska få se och uppleva så mycket som möjligt under din resa till Nya Zeeland!

Läs mer om busspass

VAD SKA MAN TÄNKA PÅ NÄR MAN ÅKER TILL NZ?

När du ska ge dig iväg till Nya Zeeland är det några saker du bör ha koll på för att göra din resa så smidig och oförglömlig som möjligt. Särskilt som backpacker är det viktigt att hålla koll på budgeten samtidigt som du vill maximera upplevelsen!

 1. Flygbiljetter: Vi på KILROY är experter på att hitta billiga men framförallt prisvärda flyg till Nya Zeelands båda öar, så du kan fokusera på äventyret utan att spräcka budgeten.

 2. Husbil & Campervans: Vi har lång erfarenhet av att planera roadtrips på Nya Zeeland och allt börjar med en riktigt bra husbil eller campervan. Det fixar vi! Hur många är ni som ska åka? Tänk på att det är bart att vara ute i god tid då många av de populära alternativen blir fullbokade månader i förväg!

 3. Grovplanera din rutt: Nya Zeelands natur är ett paradis! Även om du kanske vill ha en del flexibilitet på resan kan det vara bra att i alla fall göra en grovplan på vart du vill resa. Vi har själva rest runt i NZ och kan komma med tips! 

Vi är experter på Nya Zeeland

Varför vågar vi kallar oss experter? För att vi rest runt där en hel del själva och delar gärna med oss av våra egna erfarenheter och bästa tips utöver att boka flyg, husbilar och upplevelser åt dig. Vi kan skräddarsy Oceanien. Kanske Australien? Mejla oss och berätta lite kort när du vill resa och vad du vill uppleva så tar vi det vidare över telefon eller i vår butik i Stockholm.

Vi kan sätta ihop allt från paketresor till att enbart boka enstaka äventyr som husbilar, campervans och gruppresor!

Berätta om dina resplaner

Höjdpunkter på en resa till Nya Zeeland

Nya Zeeland är ett av de vackraste länderna i världen. Utforska storstäder som Auckland, Wellington och Christchurch. Gör en roadtrip genom de imponerande landskapen på både Nord- och Sydön. 

alt

Designa din egen drömresa

Vill du komma igång med att planera din drömresa? Då har du hittat rätt! 

 1. Använd vår smarta reseguide för att lägga grunden för din drömresa
 2. Välj själv om du vill att våra reseexperter hittar de bästa alternativen åt dig
 3. Kolla över ditt personliga reseförslag och ändra så många gånger du vill!  


Med vår smarta reseguide kan du själv börja att designa ditt nästa äventyr. Baserat på dina svar får du en unik länk till din reseöversikt och du kan även få personliga tips från våra reseexperter på KILROY om du vill. Varje år skickar vi iväg massor av nyfikna resenärer på oförglömliga resor runt om i världen, stora som små. Nu är det din tur. Världen väntar på dig!

Glöm inte att det alltid är gratis att få ett personligt reseförslag av oss!

Starta
alt

Studera i Nya Zeeland

Vill du stanna längre i Nya Zeeland än bara ett par veckor är utlandsstudier också ett alternativ. Prata mer oss så berättar vi mer om möjligheten att studera i Nya Zeeland!

Utforska dina möjligheter

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...