{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Här är varför du borde prova på våra resor med Tripmates för 23-31

Sebastian Pena Lambarri Ajd9hamhwg Unsplash (1)

Möt likasinnade travellers och testa på nya upplevelser

Om du längtar efter att upptäcka världen på ditt sätt, men inte så taggad på att göra det helt själv har vi precis det du behöver. KILROY Tripmates för 23-31-åringar är till för dig som är taggad på en resa less ordinary. Du får hänga med andra som älskar att resa, utforska episka destinationer och ta dig an nya utmaningar, perfekt för dig som söker en paus från vardagen. Tripmates 23-31 är din biljett till en episk resa. Fortsätt läsa och ta reda på varför en resa med Tripmates borde vara ditt nästa reseäventyr!

SSS 9 Min
Tripmates 23-31: utmana dig själv med extraordinära upplevelser och destinationer
Letar du efter en paus från ditt hektiska liv, men behöver mer än bara en typisk semester? Trött på att försöka få ihop ditt och kompisarnas schema för att kunna dra iväg på en resa samtidigt? Då borde du kolla in Tripmates. Våra Tripmates 23-31 resor är skräddarsydda äventyr för små grupper, budgetvänliga och för alla som gillar äventyr. Res med andra unga vuxna från hela Europa på episka resor fyllda med natur, äventyr och avkoppling - och hoppa över de vanliga turistfällorna och upplev något unikt.
Tripmates 23-31

1. Bli en del av en gemenskap av likasinnade travellers

Våra resor med Tripmates är ett äventyr du sent kommer glömma. Du kommer resa tillsammans med andra i en mindre grupp och det är verkligen en unik upplevelse! I små grupper är det lättare att lära känna varandra snabbare och du kommer känna att du träffat nya kompisar på nolltid. Med Tripmates 23-31 kommer du att dela dina intressen med alla andra som du reser med men också massor annat såklart. 

Tripmates är för alla travellers som är i mitten av 20- till tidiga 30-årsåldern. Under dom här åren kan det vara lätt att känna sig lite vilsen och du kanske känner att du och dina gamla vänner prioriterar lite annorlunda. Vissa kanske fokuserar lite mer på karriären än du gör, kanske börjar de bilda familjer eller vill slå sig ner på andra sätt, medan du fortfarande är nyfiken och vill utforska nya platser och lära dig nya saker! 

Detta är din möjlighet att träffa andra människor som också är taggade på att upptäcka nya platser och lära sig nya saker som t.ex. surfing, vandring, fridykning och mer. Det här är din chans att upptäcka världen samtidigt som du skaffar nya resekompisar som du kan fortsätta att upptäcka världen med - kanske till och med platser du inte har tänkt på tidigare? Hur som helst, är det en fantastisk sak att ha vänner över hela Europa!

 

2. Utmana dig själv och lär dig nya saker på episka platser

Tripmates 23-31 handlar lite mer om att uppleva nya saker som du kommer ha med dig hela livet. Ta till exempel vår Tripmates - Hike and Explore Balkan, där du lär dig att överleva ute i naturen, du lär dig klättra på olika sätt och hur man vandrar som ett proffs. Det här är kanske inte något du tänker du behöver kunna till ditt vanliga 9-5 jobb men om du tänker ett varv till så kan du se att du kommer lära dig mer om kommunikation, teamwork och problemlösning som du kan ha nytta av i ditt liv hemma. 

Du kan lära dig mycket av naturen, allt som finns har ju på något sätt inspirerats av naturen. Genom att upptäcka den på nytt kommer du få nya perspektiv och lära dig nya saker som gör att du kanske upptäcker nya sidor hos dig själv. 

Three people freediving along a rope in a blue ocean in Indonesia

3. Gå off the beaten track

Dom flesta som rest lite kan hitta till dom mest populära destinationerna. Tyvärr kan popularitet leda till överturism, vilket inte bara är dåligt för det lokala samhället, utan också påverkar din reseupplevelse, särskilt om du söker något mer autentiskt. Visst, ibland vill man bara se var Game of Thrones spelades in, eller återskapa bilden som din favorit TikTokare tog – vi har alla våra önskelistor. Vi är säkra på att du kan göra det på egen hand eller med hjälp av våra reseexperter, eftersom dessa destinationer ofta har en välutvecklad turistinfrastruktur.

Med Tripmates 23-31 får du uppleva platser som antingen ligger lite eller helt utanför masseturismens epicentrum. Ofta kan du nå några av de vanliga turistmålen före, under eller efter din Tripmatesresa, men det kommer inte vara målet.  

 

4. Mindre grupper ger den bästa möjliga upplevelsen

Både för dig, destinationslandet och lokalbefolkningen – små grupper ger den bästa upplevelsen. Det är inte bara fantastiskt att vara en del av en gemenskap av likasinnade travellers (som vi nämnde i punkt 1), du får också delta i aktiviteter och uppleva saker du inte skulle få genom att resa med bara en partner eller vän. Men det finns fler anledningar till varför små grupper är rätt väg att gå. Som att resan blir lite billigare samtidigt som man får erfarna guider, och minskar den negativa påverkan av din vistelse genom att belasta lokala resurser mindre. Därför finns det ett maximalt antal deltagare på varje Tripmatestur. På så sätt överväldigas inte en plats av för många människor på en gång, och du kan njuta av genuina möten med platsen och människorna som bor där. Detta ger naturen en chans att återhämta sig och det lokala samhället en chans att förbli lokalt samtidigt som dom drar nytta av ditt besök.

Group of girls in colourful clothes and with paint on their faces standing next to a lake in Pokhara, Nepal, with mountains in the background

5. Res the local way

Om du söker något autentiskt och verkligt, då bör du satsa på att resa mer lokalt ! Dock kan dessa äkta lokala upplevelser vara svåra att hitta om du inte är en erfaren resenär, och ibland kan man tänka att det är farligare att resa mer lokalt för det är inte något man känner till lika bra. 

Med Tripmates 23-31 har vi noggrant valt ut lokala partners som har en passion för sin destination och kultur. Oftast är de födda och uppvuxna i området du besöker och kan berätta lokala historier och anekdoter som du annars troligen skulle missa. Det är också ett perfekt tillfälle att ställa frågor och få extra insikter om platserna du besöker.

 

6. Travel slow, upplev mer

Genom att resa långsammare kan du ta in mer av allt du ser och upplever. Vissa säger till och med att om du inte tar det lite lugnare och tar in allt på en plats så har du inte varit där. Att resa slow har många fördelar, som ökad positiv påverkan på destinationen (på ett bra sätt, genom att spendera mer av dina pengar lokalt), en bättre upplevelse (att ta sig tid att utforska, prata med lokalbefolkningen och bara vandra omkring), och det är ofta mer budgetvänligt (bussar eller tåg är mycket billigare än att hoppa mellan flyg), för att nämna några.

På varje resa med Tripmates 23-31 kommer du under resan också ha egen tid där du kan välja helt själv vad du vill göra. Det kan vara att utforska området på egen hand, hänga med dina nya resvänner, ladda batterierna, skriva dagbok, promenera, vila, etc. Vissa kanske till och med vill kolla igenom sin e-post eller sociala medier, men vi skulle säga; försök låta bli - världen där ute är mycket mer spännande!

Girl standing on a mountaintop overlooking a mountainous view in the Balkans

Kolla in våra resor med Tripmates

Eller hör av dig om du har några frågor till oss. Vi är mer än redo att hjälpa dig hitta ditt nästa äventyr, oavsett om det är som en del av en grupp, helt solo, eller med vänner. Våra äventyr med Tripmates är amazing, men om du hellre vill resa på ett annat sätt har vi massor av andra spännande upplevelser som väntar på dig. Kontakta oss genom knappen nedan och börja planera din resa!

Snacka resor med oss

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...