{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Tripmates: Äventyr i små grupper 23-31 år

Tripmates - gruppresor för backpackers mellan 23-31 år

Tripmates är för dig som:

🌎Letar efter resekompisar
🏄‍♀️Taggad på kombon: äventyr och adrenalin!
😎Ha vissa dagar planerade, andra inte
🗺️Vill uppleva en ny häftig destination 

Vad är Tripmates 23-31?

  • Nya upplevelser och destinationer - Inte så taggad på att uppleva det du redan det alla andra göra på sociala medier? Med Tripmates får du uppleva naturen, kulturen och hjärtat av destinationen du besöker. Vi snackar om att vandra genom Himalaya, meditera i ett buddhistisk tempel, fridyka och andra upplevelser som du kommer minnas längre än den där veckan på solstolen. Det är också nice och välbehövligt ibland, men är du taggad på att tanka ny energi på ett lite annorlunda sätt och bredda dina perspektiv är det här något för dig.

  • Hitta resekompisar från runt om i Europa - Tripmates är en blandning av coola aktiviteter till ett riktigt bra pris. Men människorna du reser med är det som gör hela resan. Tripmates 23-31 resor innehåller massor upplevelser som kan kännas kanske både lite läskigt och dyrt att kasta sin in i på egen hand och vi är övertygade om ett resesällskapet kommer att få dig att testa nya saker du kanske inte provat annars!   


  • Utmana dig själv & få tid att reflketera - En av huvudingredienserna i Tripmates 23-31 är att  ge dig en riktig paus från din vardag med allt vad det innebär. Tripmates är inte bara en semester det är en möjlighet att utmana dig själv, upptäcka nya spännande platser och växa som person med aktiviteter och erfarenheter som förhoppningsvis får dig att växa som person genom exempelvis mindfulness som är ett verktyg för att hitta balans i sitt dagliga liv.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...