{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Tripmates: Äventyr med andra för dig mellan 23-31 år

Tripmates - gruppresor för backpackers mellan 23-31 år

Letar du efter resekompisar?

Om du vill komma iväg och maxa dina semesterveckorna är Tripmates 23-31 right up your alley! Du är garanterat inte den enda som varit med om att resplanerna aldrig kommer längre än till gruppchatten eller att dina kompisar (eller din partner!) inte vill resa på samma sätt som du. Tripmates 23-31 är för dig som vill utmana dig själv lite och inte spräcka hela semesterbudgeten på turistfällor!

ÄR TRIPMATES NÅGOT FÖR MIG?

🌎Vill resa men hittar inga travel buddies

🏄‍♀️Taggad på kombon: äventyr och adrenalin!

😎Ha vissa dagar planerade, andra inre. 

🗺️Vill uppleva en ny häftig destination 

🐒Är nyfiken på lära känna landets kultur 

🤙Kan tänka sig att resa med nya människor
 

När du bokar din plats betalar du endast 1500 SEK i deposition och resterande belopp senast 60 dagar innan avresa.

 

Frågor? Hit us up

Vad är Tripmates 23-31?

  • Nya upplevelser och destinationer - Inte så taggad på att uppleva det du redan det alla andra göra på sociala medier? Med Tripmates får du uppleva naturen, kulturen och hjärtat av destinationen du besöker. Vi snackar om att vandra genom Himalaya, meditera i ett buddhistisk tempel, fridyka och andra upplevelser som du kommer minnas längre än den där veckan på solstolen. Det är också nice och välbehövligt ibland, men är du taggad på att tanka ny energi på ett lite annorlunda sätt och bredda dina perspektiv är det här något för dig.

  • Hitta resekompisar från runt om i Europa - Tripmates är en blandning av coola aktiviteter till ett riktigt bra pris. Men människorna du reser med är det som gör hela resan. Tripmates 23-31 resor innehåller massor upplevelser som kan kännas kanske både lite läskigt och dyrt att kasta sin in i på egen hand och vi är övertygade om ett resesällskapet kommer att få dig att testa nya saker du kanske inte provat annars!   


  • Utmana dig själv & få tid att reflketera - En av huvudingredienserna i Tripmates 23-31 är att  ge dig en riktig paus från din vardag med allt vad det innebär. Tripmates är inte bara en semester det är en möjlighet att utmana dig själv, upptäcka nya spännande platser och växa som person med aktiviteter och erfarenheter som förhoppningsvis får dig att växa som person genom exempelvis mindfulness som är ett verktyg för att hitta balans i sitt dagliga liv.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...