{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Hur du reser till Maldiverna på en budget

Hur kan du resa till Maldiverna på en budget | KILROY

Tror du att Maldiverna är långt utanför din resebudget?

Tänk om! Även om en resa till Maldiverna kan vara dyrt, behöver det inte vara så kostsamt som du kanske föreställer dig. Vi har samlat våra bästa rese- och budgettips för att hjälpa dig planera en prisvärd resa till Maldiverna. Fortsätt läsa och börja planera din drömresa på riktigt!

Drone View Dhiffushi Maldives
Det ultimata stället att koppla av efter ett stort backpackingäventyr
Tänk dig: Du har backpackat genom Sri Lanka eller en av de pulserande städerna i Asien, upplevt nya kulturer och haft många förstagångsupplevelser. Men nu är det dags att sakta ner, ladda upp och chilla i paradiset. Här kommer Maldiverna in i bilden, den ultimata destinationen för att koppla av och hitta ditt inre lugn. Det är verkligen så att livet på en ö får dig att ta det lugnt! Även om Maldiverna har ett rykte om vara dyrt - vänta med att ta bort ditt från din backpackingresa än. Vi gör Maldiverna ''The KILROY-Way'' för att hjälpa dig att göra din resa hit prisvärd. Så låt oss dyka in och visa dig hur du kan få din dröm uppfylld och koppla av i detta öparadis!
Maldiverna

1. Utforska de mindre turistiga öarna

Det mest avgörande tipset för budgetresor till Maldiverna är att besöka de lokala öarna (till exempel Dangheti, Rasdhoo och Felidhoo) istället för att bara stanna i turistbubblan på resortöarna och gå miste om de äkta upplevelser Maldiverna har att erbjuda. På dessa mindre turistiga öar är priserna betydligt lägre jämfört med resortöarna. Dessutom är det mycket lättare att få kontakt med den lokala befolkningen!

Dessa mindre öar var stängda för turister under lång tid, men på senare år har myndigheterna minskat restriktionerna och tillåtit besökare att utforska så många öar de vill. Eftersom dessa öar var otillgängliga för turister under så lång tid förblir många av dem outforskade av resenärer. Känslan av att vara den enda turisten i området är någit du kan få uppleva, vilket är väldigt ovanligt för de flesta destinationer nuförtiden.

Maldives Felidhoo Aerial View

2. Besök Maldiverna som en del av en längre resa med flera stopp

Att bara resa till Maldiverna och tillbaka kan vara en lång resa i sig själv. Att åka så långt utan att utforska mer av Asien känns kanske lite tråkigt? Så varför inte inkludera Maldiverna som ett stopp i en större och längre resa? Det behöver inte nödvändigtvis kosta så mycket extra att lägga till några dagar av avkoppling här! Ta en titt på det här reseförslaget som kombinerar Maldiverna med en backpackingresa till Sri Lanka, för att få lite inspiration, men som alltid kan vi skräddarsy din resa precis som du vill ha den.

Polonnaruwa temple in Sri Lanka

3. Resa till Maldiverna under lågsäsongen

Maldiverna har nästan alltid nice väder med temperaturer runt 30 grader året runt. Undvik att resa under högsäsongen (december till april) när det inte bara finns fler resenärer som konkurrerar om de bästa hängmattorna och de coolaste snorklingsplatserna, utan priserna är också högre.

Istället bör du planera din resa till Maldiverna under lågsäsongen. Mellan maj och november minskar antalet turister, och du behöver inte kämpa med folkmassor eller högre priser. Det kan regna lite mer under den här perioden, men som kompensation kommer du att uppleva bättre vågor och mer färgstarkt marint liv runt korallreven. Perfekt för vattenentusiaster som vill ha lite mer zen! 

Maldives Hammock Sunset

4. Använd lokala färjor mellan öarna

De flesta resenärer som åker till Maldiverna landar på Male International Airport, den största staden i Maldiverna, och tar sedan interna flyg eller eventuellt speedbåtar till andra öar. Du kan spara mycket pengar genom att istället välja lokala färjor. De är kanske inte det snabbaste alternativet, men de erbjuder en trevlig båttur till ett mycket bättre pris. 

Ferry on the Maldives between islands

5. Hoppa över dyra lyxhotell och resorter

Om du är på en budgetresa är det uppenbart att du behöver hitta billiga boenden, och det kommer du inte att hitta på stora lyxhotell. Varför inte hänga på, på några av våra budgetvänliga äventyr med aktiviteter som snorkling eller dykning, med boende inkluderat?

Det har också dykt upp små, lokalt ägda gästhus på Maldiverna de senaste åren. Du kan söka efter dem online, eller så kan vi hjälpa dig att hitta dem. Priserna är en bråkdel av vad du skulle betala på lyxhotell, plus att du får ett varmt välkomnande från värdfamiljen! Att bo på detta sätt sparar inte bara pengar, utan ger dig också en mer genuin maldivisk upplevelse.

Maldives Maafushi Surfboard

6. Prova de fantastiska lokala rätterna

En annan fördel med att bo på ett gästhus är möjligheten att njuta av det lokala köket, och vi kan lova dig en sak: det är fantastiskt! Måltider ingår ofta om du bor på en av de många gästhusen i skärgården, och du kan förvänta dig läckra rätter gjorda med färsk fisk och skaldjur, avnjutna tillsammans med värdfamiljen. Det är både supergott och socialt!

Prawns Bbq

7. Snorkla på egen hand

Många tror att du behöver en båt för att komma åt utmärkta snorklingsplatser, men Maldiverna har så mycket att erbjuda under vattnet att du kan hitta utmärkt snorkling direkt från stranden. Du kan vanligtvis låna snorklingsutrustning från ditt boende eller investera i din egen utrustning, det kostar inte speciellt mycket. 

Maldives Snorkling North Central Province

Taggad på en budgetresa till Maldiverna men inte så sugen på att planera allt?

Att planera en resa med en budget i bakhuvudet kan vara tidskrävande och lite knepigt - låt oss istället hjälpa dig! Vi är experter på att skapa unika resor anpassade till varje backpackers drömmar, behov och budget. Bäst av allt, vi gör det helt gratis för dig! Boka ett möte med oss, och vi kommer att se till att du ger dig ut på ditt livs äventyr!

Skriv till oss!

Oavsett hur du väljer att resa är Maldiverna en destination som alla borde besöka åtminstone en gång i livet. Det är ett verkligt öparadis som du bör uppleva innan det är för sent! 

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

  1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
  2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
  3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...