{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Maldiverna

Få hjälp av KILROY med dina resor till Maldiverna
Få hjälp av KILROY att boka dina resor till Maldiverna

Resor till Maldiverna på en budget

Maldiverna är Asiens minsta land som består av hela 1192 tropiska öar. Maldiverna är mångas drömdestination med sina vita silkeslena stränder, turkosblåa laguner, färgstarka marina liv och mängder av palmer. Med lite nederbörd och en temperatur på ca 30°C året runt, är Maldiverna destination som du kan resa till året runt!

Få ett gratis reseförslag av oss

Snabbfakta om Maldiverna

Huvudstad: Male
Befolkningsantal: Ca. 450 000
Antal öar: Ca. 1 190
Bäst tid att resa hit: När du vill! Torrperiod är mellan december - april (grym tid för dykning då vattnet är klarare) Mellan maj - november är det regnperiod, MEN sjukt bra chanser att se hammarhaj och revhaj. 

Börja dina resor till Maldiverna på Malé

Malé är huvudstaden i Maldiverna och är en av världens minsta huvudstäder. Det är hit du kommer att flyga, men nödvändigtvis inte spendera särkilt lång tid. Beundra den 400-åriga Fredagsmoskén och besök den lokala marknaden. Res sedan vidare till någon av de mindre turisttäta öarna, snacka med oss för de bästa tipsen! 

Resor till Maldiervna på en tajt budget 

Tar du för givet att resor till Maldiverna är långt utanför din budget? Tänk om! Självklart kan det vara väldigt dyrt med resor till Maldiverna, men det behöver kanske inte kosta så mycket som du tror. Vi vet hur du kan göra billigare resor till Maldiverna genom att besöka några av de lokala, mindre turistäta öarna som du åker emellan med de lokala färjorna. Ett annat bra tips för att komma ner i pris är att ta dina resor till Maldiverna under lågsäsong.

Mellan maj och november är det som less crowded att åka till Maldiverna och du slipper trängas med andra turister. Oftast regnar det mer just då men du får bättre vågor och djurlivet runt korallerna är färggrannare. Med andra ord ett perfekt tillfälle att lära dig dyka! 

Populära aktiviteter på Maldiverna:

Fler budgettips på Maldiverna

Det lokala köket

Idag är turismen den största inkomstkällan på Maldiverna, men det  traditionella fisket är fortfarande mycket viktig för de lokala invånarna. Stötta gärna de lokala restaurangerna och njut av fantatiska fiskrätter, främst tonfisk, som är den mest framträdande komponenten i det maldiviska köket. Arabiska, indiska och orientaliska kryddor har också gett sin smak till de lokala maträtterna! 

Vädret på Maldiverna

Vädret på Maldiverna är varmt, fuktigt och soligt året runt. Medeltemperaturen ligger runt 29-32 grader. April är den varmaste månaden och december den kallaste. Februari och januari är de torraste. Monsunen påverkar nederbörden från maj till september. Den bästa tiden att besöka Maldiverna är mellan december och april, när himlen är klar och fuktigheten som lägst.

Kombinera dina resor till Maldiverna med andra destinationer

Det blir en ganska lång flygresa att bara resa tur & retur till Maldiverna. Varför inte passa på att utforska mer av Asien, right? Ett alternativ är att lägga till Maldiverna som ett stopp på din jorden runt-resa. Det behöver såklart inte kosta så mycket extra! Har du inte så mycker tid men ändå vill göra ett lite längre äventyr så är resor till Maldiverna och Sri Lanka en fantatisk kombination! 

Taggad på resor till Maldiverna?

Våra reseexperter är proffs då att skräddarsy äventyr och sätter gärna ihop ett förslag för dina resor till Maldiverna och hela Asien. Boka in gratis reserådgivning via telefon, videmöte eller kom till vår butik i Stockholm så tar vi det därifrån!

Boka in ett möte

Utforska livet under ytan på dina resor till Maldiverna

Maldiverna är oemotståndligt med sina kritvita sandstränder, svävande kokospalmer och det turkosa havet. Klimatet är varmt, fuktigt och soligt året runt!

alt

Designa din drömresa

Vill du komma igång med att planera din drömresa? Då har du hittat rätt! 

  1. Använd vår smarta reseguide för att lägga grunden för din drömresa
  2. Välj själv om du vill att våra reseexperter hittar de bästa alternativen åt dig
  3. Kolla över ditt personliga reseförslag och ändra så många gånger du vill!  


Med vår smarta reseguide kan du själv börja att designa ditt nästa äventyr. Baserat på dina svar får du en unik länk till din reseöversikt och du kan även få personliga tips från våra reseexperter på KILROY om du vill. Varje år skickar vi iväg massor av nyfikna resenärer på oförglömliga resor runt om i världen, stora som små. Nu är det din tur. Världen väntar på dig!

Glöm inte att det alltid är gratis att få ett personligt reseförslag av oss!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...