{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Ungdomsresor med andra backpackers för dig mellan 18-24 år

undomar på stranden

Ungdomsresor med KILROY - upptäck världen med andra backpackers


Vill ingen av dina kompisar följa med ut och resa? Oavsett om du precis har tagit studenten (grattis, snyggt jobbat!) eller drömmer om nya äventyr är våra ungdomsresor som vi kallar Tripmates 18-24 med andra unga från Norden precis vad du letar efter! Under dessa episka gruppresor får du vara med om äventyr långt utöver det vanliga, tillsammans med andra jämnåriga från Sverige, Norge, Danmark och Island. Läs vidare för att ta reda på mer om hur vi på KILROY ordnar ungdomsresor i bland annat Centralamerika, Asien & Afrika!

Friends Swimming In Mexico
Gruppresor till hela världen för unga backpackers
Nyfiken på vilka destinationer du kan åka till och vad du får uppleva på en ungdomsresa med KILROY? Klicka nedan för att se alla resor direkt eller scrolla vidare för att läsa mer om konceptet och vad du kan förvänta dig!
Ta reda på mer om Tripmates

Åk på en ungdomsresa med andra backpackers mellan 18-24 år

Våra ungdomsresor som vi kallar Tripmates 18-24 innebär att du reser tillsammans med ett gäng andra jämnåriga från Sverige, Norge, Danmark och Island. Vi ordnar med flyg, boende och häftiga aktiviteter längs vägen. Men oroa dig inte, det finns också tid för att utforska destinationen på egen hand tillsammans med dina nya kompisar. Ungdomsresor är ofta förknippade med party, men våra gruppresor för unga backpackers är för dig som vill hellre uppleva äventyr och nya kulturer under resan.

 

Se alla gruppresor

Vad är Tripmates 18-24 och för vem?

 • Gruppresorna är skräddarsydda för dig mellan 18-24 år och du reser tillsammans med en liten grupp andra backpackers från Sverige, Norge, Danmark och Island.
 • Alla resor har olika längd men varar vanligtvis mellan 2 veckor till 3 månader.
 • Max 12 personer per grupp, inga stora turistbussar här inte! 
 • De flesta aktiviteter ingår. Men du har också möjlighet att utforska destinationen på egen hand, eller tillsammans med gänget. 
 • Upptäck riktigt häftiga platser som Sydostasien och Afrika!
 • Konceptet passar dig som letar efter travel buddies att upptäcka världen med!

Vad skiljer Tripmates från en typisk ungdomsresa?

 • Du reser med andra unga från Sverige, Danmark, Norge och Island och får uppleva nya kulturer på ett tryggt sätt. Du kommer även få likasinnade "travel buddies" som kanske blir vänner livet! 
 • Du reser med lokala guider genom våra samarbetspartners. Vi tycker att man får ut absolut mest av en destination genom att ha en lokal guide som känner till området väl! 
 • Du får en kontaktperson från KILROY före, under och efter resan som du alltid kan höra av dig till! 
 • Du får delta i ett avresemöte där du får "träffa" de andra resenärerna innan avresa, så att du får ett ansikte på alla du kommer att resa med. 
 • Våra ungdomsresor är skapade av experter och innehåller äventyr som är svåra att planera på egen hand. Vi snackar djungelvandringar, home stays och vulkanvandringar!

Res med andra backpackers till Sri Lanka & Maldiverna

Trodde du att Maldiverna bara är för lyxlirare? Tänk om! Haka på detta fantastiska äventyr till Sri Lanka och Maldiverna där vi har kombinerat spännande upplevelser med ultimat avkoppling på paradisstränder. Låter det som något för dig? Kolla in vad äventyret innehåller!

Reslängd: 3,5 vecka

Vad ingår? Flyg, boende & massor av häftiga upplevelser som natur på Sri Lanka och öhoppning på Maldiverna!

Jag vill veta mer

Res med andra backpackers till Bali, Gili T och Lembongan

Haka på denna maxade gruppresa till Bali & öarna med andra unga backpackers som drömmer om samma sak som du! Vi snackar surfing i Canggu, bad i vattenfall, vandring uppför en vulkan, nattliv och snorkling i världsklass på Gili Trawangan. Vill du uppleva det bästa av Bali är detta resan för dig!

Reslängd: 2,5 vecka 

Vad ingår? Flyg, boende & massor av roliga upplevelser som surflektioner och snorkling!


Jag vill veta mer

Res jorden runt med andra backpackers

Det är inte alltid så lätt att hitta någon att resa jorden runt med. Därför har vi satt ihop denna maxade gruppresa för dig som vill resa med ett gäng andra jämnåriga backpackers! Du kommer att få uppleva städer som Los Angeles och New York, stränder i världsklass på Hawaii, fantastisk mat i Mexiko, vilda elefanter i Sri Lanka och kristallklart vatten på Maldiverna. Detta är en resa som du aldrig kommer att glömma!

Reslängd: 10 veckor

Vad ingår? Flyg, boende & massor av roliga upplevelser som öhoppning på Maldiverna, vandringar i Thailand, och världsarv i Mexiko!


Jag vill veta mer

Frågor om våra ungdomsresor The KILROY Way?

Detta är endast ett urval av resor du kan åka på. Hör av dig till oss så berättar gärna mer om de olika resorna och vad som händer på resan mer i detalj. Äventyret börjar här!

Skicka iväg ett mejl till oss så svarar vi så fort vi kan för att svara på dina frågor eller boka in en tid då vi kan höras på telefon! 

Mejla oss

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...