{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Tripmates: Äventyr i små grupper 18-24 år

tripmates - gruppresor för backpackers mellan 18-24 år

Tripmates är för dig som:

🌎Letar efter travel buddies att resa med
🏄‍♀️Är taggad på sol, äventyr & adrenalin
🗺️Vill slippa boka alla flyg & äventyr 
😎Men också ha tid att utforska själv!

Vad säger de som rest med Tripmates?

Tripmates är en supergrej! Jag har verkligen fått vänner för livet och allt jag upplevt på den här resan kommer jag aldrig att glömma. Ett grymt alternativ för dig som ska ut och resa själv för första gången och inte vill göra det ensam!

Ane,

Min resa med Tripmates till Costa Rica är verkligen en av de coolaste upplevelserna jag varit med om! Att få uppleva en ny kultur, naturen och se vilda djur var magiskt. Känslan i gruppen var också något extra. Något jag aldrig kommer glömma!

Caroline,

Vad är Tripmates 18-24?

 

  • Backpackingäventyr bara för ungdomar från Norden - Letar du efter travel buddies? Tripmates 18-24 handlar om att skaffa nya kompisar att dela massor av episka upplevelser under en och samma resa som innehåller massor av häftiga äventyr men också tid att utforska på egen hand och lära känna andra människor längs vägen.


  • Boosta ditt resesjälvförtroende - Känner du dig nervös inför att resa ensam för kanske första gången? Vi har också varit där! Att resa solo halvvägs runt jorden är inte något man gör bara sådär, men vi vill visa dig att du faktiskt kan göra det för att boosta självförtroendet att fortsätta upptäcka världen. På alla resor har vi fixat så att ni direkt får kasta er in i spännande aktiviteter, men under resans gång också utforska destinationen på egen hand. Förutom alla äventyr ordnar vi också med allt det praktiska som transport och boende och finns även där på hemmaplan om något oväntat skulle hända. We've got your back.

  • Häftiga äventyr & spännande destinationer - Även om det är främst är dina nya travel buddies som sticker på för våra gruppresor för backpackers, ska vi inte låta själva äventyren du får haka på och destinationerna i sig hamna i skuggan. Vi snackar om aktiviteter som får adrenalinet att pumpa, kulturella upplevelser och hidden gems som många missar. Tripmates 18-24 är för dig som vill träffa nya människor, utmana dig själv och skapa minnen, på riktigt!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...