{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Roadtrip USA - Pacific Coastline West


Roadtrip USA | Pacific Coastline West | KILROY
Se hela rutten

Reslängd

4 veckor

Startar i

Seattle

Avslutas i

Los Angeles

Inkluderat i priset

Flyg, hyrbil

Jag vill veta mer
Denna roadtrip är den perfekta kombinationen av spektakulär natur och pulserande städer. Pacific Coastline West tar dig genom frodiga landskap i Oregon till de dramatiska klipporna vid Kaliforniens norra kust och vidare till San Francisco och soliga Los Angeles.

Börja ditt äventyr i Seattle och bege dig sedan söderut. När du kör längs kusten kommer du att få besöka städer som Portland, San Francisco och Los Angeles, men du kommer också att up uppleva några riktigt häftiga platser som Redwoods, USA:s djupaste sjö och Yosemite National Park.

Vi har inkluderat en hyrbil i denna roadtrip, men du kan byta den till en campervan om du vill, det är helt upp till dig! Värt att nämna är att se till att ha koll på din reseförsäkring när du hyr bil utomlands. Osäker på om du har en? Oroa dig inte - vi kan hjälpa dig med det!

Vad innebär en roadtrip för oss på KILROY?

Vi uppmuntrar alltid våra resenärer att vara nyfikna och omfamna det oväntade. För oss betyder det att stanna upp och inte alltid stirra sig blind på kartan. Kör helt enkelt inte bara för att köra bil. Våga ta kontakt med nya människor och var öppen för att planerna ändras – det är nämligen då magi uppstår!

*Frånpris per person för två personer över 25 år som reser tillsammans. Är du yngre än så fixar vi din hyrbil ändå!

Vad är inkluderat?
 • Flyg till Seattle
 • Hyrbil i 4 veckor (Hertz FCAR model)
 • 3 övernattningar i LA
 • Flyg hem från Los Angeles
 • Bokningsavgifter
 • Egen reseexpert 
Vad är inte inkluderat?
 • Reseförsäkring (men det kan vi hjälpa dig med!)
 • Avgift för envägshyra 500 USD + tax
 • Vaccinationer 
 • Måltider 
 • Egna aktiviteter 

Reseförslag Pacific Coastline West

Stockholm - Seattle - Portland - Redwood National Park - San Francisco - Yosemite National Park - Monterey Bay - Big Sur - Hearst Castle - Morro Bay - Santa Barbara - Malibu - Santa Monica - Los Angeles - Stockholm

Kom ihåg att den här rutten endast är ett förslag för din roadtrip. Om du vill få hjälp med att skapa ett skräddarsytt reseförslag är du välkommen att höra av dig till våra äventyrliga reseexperter. De älskar att designa roadtrips och delar gärna med sig av sina egna erfarenheter och bästa tips!

Seattle, Washington

Börja din resa i vackra Seattle, där vi rekommenderar att du stannar minst 2 nätter för att hinna upptäcka allt som staden har att erbjuda utan stress. Besök några av Seattles många kaféer, Space Needle-tornet och Pike Place Market.

Efter ett par dagar av storsstadsliv är det dags för att hämta upp bilen och ge dig ut på vägarna!

Portland, Oregon

Nästa stopp på denna roadtrip är Portland som anses vara en av de grönaste och mest miljövänliga städerna i hela USA. Besök en eller flera av stadens trädgårdar, prova olika restauranger och strosa runt på den berömda lördagsmarknaden.

Medan du reser genom delstaten Oregon bör du också passa på att stanna till vid Crater Lake och ta vandringsleden upp mot utsiktsplatsen för att njuta av vyerna över det kristallklara vattnet och kalderan.

Redwood National Parks, Kalifornien

Har du någonsin drömt om att vandra runt i en sagolik skog omgiven av världens högsta träd? Nu har du chansen! Stanna till för ett besök i Redwood National Parks och ge dig ut på en vandring längs de många stigarna i detta fantastiska naturområde. Nationalparken har en unik mångfald, vilket innebär att du även kan hitta prärier, forsar och en 60 kilometer lång kustlinjle.

San Francisco, Kalifornien

Välkommen till San Francisco, där hippies och finansmän lever sida vid sida. Staden är full av kontraster, färgstarka personligheter, kultur, coola restauranger och mysiga stadsdelar. Promenera runt i finansdistriktet, hippiestaden, China Town och Japan Town! Vi rekommenderar även att du besöker Alcatraz när du är här. Se till att boka dina biljetter i god tid - de brukar bli slutsålda snabbt!

Yosemite National Park, Kaliforninen

Därefter är det dags att göra en liten avstickare från kusten och bege dig till Yosemite National Park. Här hittar du några av Nordamerikas högsta vattenfall samt djupa klippor och dalar som gör att du nästan tappar andan. Tillbringa ett par dagar med att vandra och utforska nationalparken och alla dess stigar och vandringsleder. Ta god tid på dig!

Monterey Bay, Kalifornien

Vill du se sjölejon och uttrar i sin naturliga miljö ska du ta dig till Fisherman's Wharf där de ofta ligger och solar på klipporna vid hamnen. Älskar du vin? Då måste du också besöka minst en av Kaliforniens många vingårdar!

Big Sur, Kalifornien

Big Sur State Park är en riktig klassiker! Vägen genom parken sträcker sig längs de dramatiska kustlandskapen som kännetecknas av vackra stränder, sjölejon, sjöelefanter och ett av områdets mest ikoniska vattenfall - McWay Falls!

San Simeon, Hearst Castle & Morro Bay, Kalifornien

San Simeon är känt för framförallt två saker som du bör hinna med under detta stopp. Det ena är att utforska det imponerande Hearst Castle, byggt av den före detta fastighetsägaren William Randolph Hearst och det andra är att hyra en «sand buggy» i San Luis Obispo. När du har bockat av dessa upplevelser måste du också utforka tidvattenpoolerna i San Simeon. Avsluta din vistelse här i Morro Bay, som är en chamrig liten stad vid havet med härliga vibbar!

Santa Barbara, Kalifornien

Santa Barbara är känt som den «amerikanska rivieran». Här kan du roa dig med at följa med på valsafari, gå på konst- och hantverksmarknaden eller ölprovning på något av de många lokala bryggerierna. Eller varför inte hyra en kajak eller surfbräda? Här hittar du även några av de häftigaste skolorna i Kalifornien, så du kommer garanterat att känna av den unga och hippa atmosfären i Santa Barbara som är stereotypisk för Kalifornien!

Santa Monica & Los Angeles, Kalifornien

Sista stoppet på din roadtrip längs v är Los Angeles. Vi har inkluderat 3 nätter på ett riktigt coolt vandrarhem vid Venice Beach. Välj om du vill lämna bilen och utforska omgivningarna till fots, på cykel eller med sparkcykel. Det är ett schysst sätt att ta sig runt i de närliggande stadsdelarna. Men om du vill kolla in några av de fashionabla områdena som Beverly Hills och Hollywood, är bil en bättre lösning. Missa inte utsikten från Griffith Observatory, som bjuder på en fantastisk vy över staden. Oavsett om du är redo att åka hem till Sverige eller är taggad på att fortsätta resan så hjälper vi dig. Snacka med oss!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...