{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Jobba i Australien

working-holiday-barista-job-cover

Jobba i Australien med ett Working Holiday-visum

Taggad på ett lite längre äventyr? Om du är mellan 18 och 30 år kan vi på KILROY hjälpa dig att uppfylla din dröm att bo och arbeta Down Under i Australien. Res och arbeta dig runt i landet för att få lite extra fickpengar och en oförglömlig upplevelse där du kommer bli en del av kulturen på riktigt och få nya vänner från hela världen.

Våra startpaket för Working Holiday är utformade för att ge dig den bästa starten på ditt äventyr i Australien. Till att börja med kommer du att bo på de bästa vandrarhemmen i Australien och få en enkel och enkel introduktion för att starta ditt äventyr. Vi kan övningen och vill bara att du ska slippa allt krångel och börja jobba!

Du beviljas visum för ett helt år, men tänk på att du inte kan söka det flera gånger. Vi rekommenderar därför att du stannar hela året för att verkligen utnyttja möjligheten till max! 

Australia General Girl Sunset
Working Holiday Intropaket - Meet Me Sydney
Gör dig redo för en otrolig resa i Land Down Under! Vi fixar med boende, transport och aktiviteter så att du får upptäcka några av stadens mest kända platser samtidigt som du gör dig redo för att söka jobb i Australien. Dessutom får du chansen att träffa nya vänner från världens alla hörn. Detta är den ultimata starten om du reser själv - eller med någon!
Sydney - Meet Me

Bra att veta om Working Holiday

 • Du kan inte ansöka eller få ditt visum beviljat när du är i Australien
 • Du kan endast ansöka om Working Holiday visum en gång 
 • Working Holiday är för dig som är 18 och 30 år vid ansökningstillfället 
 • Du kan inte ansöka mer än 12 månader innan du tänker resa till Australien
 • Du kan inte ha medföljande barn
 • Du får lov att stanna i Australien i upp till 12 månader
 • Du kan lämna och resa in i Australien hur många gånger som helst medan visumet är giltigt
 • Du kan arbeta för samma arbetsgivare i upp till 6 månader hos samma arbetsgivare
 • Du kan även studera i upp till 4 månader
 • Som Working Holiday resenär beskattas du med en schablonskattesats på 15 % upp till AUD 45 000. Arbetsgivaren måste vara registrerad för att anställa personal med Working Holiday visum. Om de inte är det är skattesatsen 32,5 %. 
 • Visum kan förlängas med ett andra år om 3 månader (88 dagar) av specificerat arbete i på landsbygden i Australien genomförs under det första året.
 • Om du arbetar 6 månader under ditt andra år kan du ansöka om förlängning för tredje året. Den typ av arbete du måste göra för att vara berättigad till tredjeårsvisumet är samma som det specificerade arbetet för andraårsvisumet.
 • Ansökningsavgiften för Working Holiday-visum är 510 AUD
Melbourne Alley
Working Holiday Intropaket - Meet Me Melbourne
Är Melbourne med din vibe? Vi fixar medboende, transport och roliga aktiviteter innan det är dags att börja leta jobb. Med detta intropaket får du utforska stadens dolda gränder och lokala hustak samtidigt som du gör dig redo för en fantastiskt år i Australien. Du får även massor av nyttig information om jobbsök och för att inte tala om chansen att få nya vänner från hela världen!
Melbourne - Meet Me

Startpaket för Working Holiday i Australien

Vi erbjuder olika typer av startpaket i Australien med start i:

 • Melbourne
 • Sydney

Intropaket för Working Holiday 

Ett baspaket för 3, 5 eller 7 nätter som ger dig all praktisk hjälp du behöver för att komma tillrätta och redo för ditt stora Working Holiday-äventyr. Du kommer att bo i dorm eller tvåbäddsrum på moderna hostel med toppmoderna faciliteter, överlägsen komfort och grym service. Hostlen är centralt belägna och har alla faciliteter och tjänster du behöver, inklusive kök, TV-rum, caféer, internetuppkoppling och naturligtvis barer där du kan lära känna andra backpackers på de många roliga evenemang de anordnar under veckan. 

Om du vill utforska Sydney (eller Melbourne!) under din första vecka kan du joina vårt intropaket Meet Me. Du kommer då att tillbringa din första vecka med att utforska Sydney eller Melbourne med en grupp nya vänner, åka båt i Sydney Harbour, prova på att surfa surflektion och besöka Blue Mountains. Du kommer också få all information du behöver för att komma igång med att söka jobb i Australien.

Vad ingår i ett baspaket?

Detta ingår vanligtvis i våra intropaket, men kan variera beroende på plats och tillgänglighet. Fråga oss så berättar vi gärna mer! 

 • 3, 5 eller 7 nätters boende med frukost 
 • Flygplatstransfer till ditt hostel
 • Informationsmöte på plats 
 • 12 månaders medlemskap i Jobs & Work Company
 • Hjälp med att sätta ihop ditt CV
 • Simkort
 • Hjälp med intervjuförberedelser
 • Bankkonto och skattekonto
 • Hjälp med 2:a års visumhjälp
 • och mycket, mycket mer...

Obs! Våra Working Holiday intropaket överföras mellan Australien och Nya Zeeland, förutsatt att du har ett giltigt Working Holiday-visum för båda länderna. Denna tjänst är giltig i 12 månader från paketets startdatum. Snacka med oss om du vill veta mer om detta!

Så landar du ett jobb i Australien – bästa tipsen!

Du har fått ditt Working Holiday-visum och bokat resan. Allt som behövs nu är ett jobb, så här börjar du!

 • Skaffa ett startpaket i Brisbane, Melbourne eller Sydney där det ingår flygtransfer, boende, hjälp med att fixa bankkonto, skattenummer, CV, 12 månaders tillgång till jobbsökarverktyg online och hjälp på kontor face-to-face. Allt du behöver för en smidig start!

 • Tänk över dina förmågor och kompetenser. Många vill bli en cool bartender på ett hippt ställe, men vad mer kan du göra?

 • Försök skaffa dig så mycket erfarenhet som möjligt innan du åker och börja fila på ditt CV. Ju mer förberedelser du gör innan du åker, desto snabbare kommer du igång med ditt nya liv i Australien!

 • Om du har jobbat i bar och vill fortsätta med det; i Australien behöver du ha ett ’RSA Certificate’. Vårt team i Australien kan hjälpa dig med det.

 • Tänk på att alla jobbintervjuer är värdefulla erfarenheter! Kom i tid, läs på om arbetsgivaren och försök att övertyga intervjuaren att du är precis den person de behöver!

 • Våga prova något nytt. Det finns många spännande möjligheter så länge du vågar testa nya saker. Vad sägs om att jobba med att testa vattenrutschkanor?

 • Planera din tid. Fundera över hur mycket tid av din vistelse du vill lägga på jobb och hur mycket tid du vill ha över till äventyr. Detta är din livs resa i Australien – gör mesta möjliga av den!

 • Spara pengar innan så att du klarar dig ekonomiskt den första tiden. Det är inte lika kul att anlända i Australien om du känner dig stressad över att du måste skaffa jobb direkt.

No worries mate – du kommer att bo, leva och jobba som en tvättäkta australiensare på nolltid!

FAQ om att jobba i Australien med Working Holiday-visum

Vad för typ av jobb kan jag förvänta mig att få?

Du kan ta vilken typ av jobb som helst på ditt Working Holiday-visum, både heltid, deltid och volontärt. Det finns många alternativ inom turism-, service- och jordbruksindustrin.

Kan jag studera med ett Working Holiday-visum?

Du kan studera i upp till 4 månader på ett 12-månaders Working Holiday-visum. Ett Working Holiday-visum passar inte dom som vill studera på heltid i Australien. Om du vill till Australien för att studera i första hand, rekommenderar vi dig att kontakta KILROYs studierådgivare. Läs gärna mer info om att studera i Australien.

Hur mycket pengar behöver jag ha med mig?

Du måste bevisa att du har en viss summa pengar att försörja dig med under första perioden efter du rest in i Australien. Du bör även ha en utresebiljett från landet, eller en tillräcklig summa för att kunna köpa en biljett.

Hur mycket kan jag förvänta mig att tjäna?

Lagar i Australien sätter lönenivåerna och anställningsvillkor. Besök www.fairwork.gov.au för att se exempel på löner inom några yrken. Det kommer att dras skatt från pengarna du tjänar. Du kommer också att behöva öppna ett australiskt bankkonto och få ett skattenummer innan du börjar jobba i Australien.

 

Åk på en working holiday i Australien - vi hjälper dig hela vägen!

Taggad på att jobba i Australien på ett Working Holiday visum

Vi guidar dig genom alla dina möjligheter! Hör av dig till oss på KILROY så ser vi till att du får svar på alla dina frågor och funderingar kring att göra ett Working Holiday i Australien.

Snacka med oss

Maxa din Working Holiday i Australien med en episk roadtrip

När du ändå tagit dig till andra sidan jorden för att arbeta, varför inte då även dra iväg på en legendarisk roadtrip genom Australien? Hyr en bil och var med om oförglömliga äventyr i den takt som passar dig.

Förslag på roadtrips i Australien

 

alt

Designa din egen drömresa

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

 1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
 2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
 3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...