{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

7 fördelar med att resa solo

planning-actioncamera-travel-aerial-cover

7 fördelar med att resa solo

Hittar du ingen att resa med? Det är helt lugnt, att resa solo är inte så svårt som du kanske tror. Så gör inte misstaget och avboka din drömresa bara för att du måste åka ensam. Kolla in våra 7 olika fördelar med att resa solo. 

1. Du lär känna nya sidor av dig själv 

kona að ferðast ein að halda á korti

Du kommer att stöta på utmanigar när du reser solo och upptäcka att vad du trodde skulle bli ett stort problem inte var så farligt ändå. På det sättet kommer du upptäcka nya sidor av dig själv och lättare tackla nya utmaningar när du är tillbaka hemma igen. 

2. Lära känna andra resenärer är enklare än vad du tror 

hópur af ferðalöngum að knúsast

Och det är inte för att du försöker mer än du brukar, utan det är för att man lättare går fram till någon som sitter ensam än om det är en stor grupp. Så länge du är på en plats där det finns andra backpackers kommer du inte ha några problem att träffa nya människor. 

3. Du är chefen! 

 Det är helt upp till dig vad du ska se och göra. Du är helt fri att göra vad du vill och kan ändra dina planer när du vill.

4. Det finns nästan alltid plats på hostels

manneskja að ferðast einí hengirúmi

 När du reser solo så är det mycket lättare att få en säng på ett hostel. Vilket är perfekt om du skulle ändra dina planer i sista sekund och inte kan boka något i förväg. 

5. Du behöver bara tänka på dig själv

Maður að ferðast einn með bakpoka að horfa út á sjó

Du kan gör vad du vill när du vill. Ät vad du vill, sov när du vill. Du kommer kanske till och med tänka hur du orkade resa med andra innan du reste solo. 

6. Du blir en självständig globetrotter 

Du kommer helt klart bli mer självständig efter din soloresa. Du kommer lära dig att hantera situationer utan att behöva hjälp eller stöd från andra. 

7. Du kan krydda din berättelser lite 

Eftersom att det inte finns någon som kan rätta dig, så kan du krydda lite när du berättar om dina resor. Vi säger inte att du ska ljuga men vem gillar inte att spice it up lite ibland!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...