{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

25% rabatt på utbildning i Australien – för dig med bra betyg

QUT Universitet
Karl Lehmann

Queensland University of Technology ger dig 25% rabatt på terminsavgiften

Du som har ett betygssnitt på lägst B (17,5) erbjuds QUT Merit Scholarship vilket reducerar din terminsavgift med 25% - ja du hörde rätt! Stipendiet gäller för kandidat- och masterprogram och under hela programmets längd. 

QUT gör skäl för sitt smeknamn "A university for the real world". Namnet kommer från universitetets nära samarbete med staden runt omkring, dess relevanta arbetsmarknadsrelaterade undervisning och dess tillämpade forskning. Perfekt för studenter som söker en praktiskt inriktad utbildning.

Toppmodern skola med hög studienivå
Queensland University of Technology (QUT) ligger i Brisbane och är ett av de mest moderna universiteten i Australien. Det är välkänt både nationellt och internationellt för sin höga nivå på undervisningen och för sitt starka fokus på att aktivt förbereda studenter inför arbetslivet.
Läs mer om Queensland University of Technology

QUT erbjuder utbildningar inom:

  • Ekonomi
  • Kommunikation
  • Marknadsföring och PR
  • Design
  • Media
  • IT och ingenjörsutbildningar.

Queensland University of Technology ligger i soliga Brisbane och har löpande antagning. Vi rekommenderar att du ansöker så snart som möjligt. Du bör ansöka minst 3-4 månader innan önskad kursstart. 

Prata med våra studierådgivare för att få svar på dina frågor, hjälp med ansökan och praktisk information. Nästa kursstart är i februari så se till att ansöka redan nu. Kontakta oss så berättar en studierådgivare mer!  

För fler tips på stipendier för dig med bra betyg, se vår sektion för stipendier  

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...