{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

5 goda skäl till att göra praktik utomlands

internship-happy-woman-in-new-york

Goda anledningar att praktisera utomlands

Kan du tänka dig att uppleva en annan kultur på nära håll samtidigt som du får ovärderlig arbetslivserfarenhet? Vi kan hjälpa dig att förverkliga din dröm! Är du osäker på om du ska ta steget, eller varför du borde göra det? Här ger vi dig 5 goda anledningar till att praktisera utomlands!

Nyfiken på mer? Snacka med oss!

Praktik i New York?
Gör som Linn och gör din praktik inom marknadsföring i New York. Låt hennes berättelse inspirera dig!
Läs om det här!

1. Du kommer att skilja dig från mängden

Dagens arbetsmarknad är tuff och arbetsgivarna kräver ofta både relevant utbildning och arbetslivserfarenhet. Kan du även visa internationell erfarenhet sticker du ut från mängden och visar att du är motiverad, har "guts" och våga ta chansen! Kanske detta är just anledningen till att ditt CV plockas ut?

2. Globalt nätverk

Vid slutförd praktik utomlands får du ett globalt nätverk som senare i din karriär kan bli viktiga kontakter och värdefulla referenser. Inte minst kommer du att uppleva en annorlunda arbetskultur än du är van vid och därmed vara väl förberedd på internationella arbetsplatser i framtiden.
Troligen kommer du även att få nya vänner för livet!

3. Goda språkkunskaper

Det allra bästa sättet att lära sig eller förbättra ett språk är att öva på det och tala det varje dag. Vid slutförd praktik utomlands kommer du lära dig att behärska språket i arbetet på en professionell nivå, samtidigt som du lär dig sociala jargonger och koder. Det är en stor skillnad mellan att lära sig ett språk genom kurser och att lära sig det genom att uppleva det på plats!

4. En investering i framtiden

Att göra praktik utomlands kommer att hjälpa dig på vägen till din karriär. Det är en unik möjlighet att ta sig an nya utmaningar, få nya idéer och ny kunskap i kombination med en upplevelse du aldrig kommer att glömma.

5. En upplevelse för livet!

Som punkterna ovan antyder: att göra praktik utomlands är en upplevelse för livet och det ger dig möjlighet att prova på arbetslivet innan "the real thing". Hitta det område du vill arbeta inom och se om det är det du vill satsa på, eller lika viktigt, om det är helt fel. Hursomhelst kommer du att ha med dig en värdefull och attraktiv upplevelse. Vad väntar du på?

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...