{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Drömmer du om ett gap year och att upptäcka flera nya platser?

Green River College Adventures In New Zealand

Låt Washington, Kalifornien, Hawaii eller till och med Australien/NZ bli ditt nya hem!

 

Har du svårt att välja mellan att studera i Nordamerika med sina berg, skogar och skidmöjligheter, värmen i söder och stränderna – varför inte göra båda? På Green River College kan du kombinera dina studier i Auburn, Washington State med en termin i Kalifornien, Hawaii eller till och med Australien/Nya Zeeland!

Hur låter Washington State och Kalifornien?

Ta chansen att studera september - december på Green River College i Washington State. Nära skog, berg och floder vilket ger dig möjligheter att vandra, åka skidor eller besöka Seattle på fritiden. När det börjar bli riktigt kallt flyttar du till soliga Kalifornien och spenderar en termin (januari - maj) på Santa Barbara City College där du får uppleva amerikansk fotboll, cheerleaders och Hollywood. Att studera på två olika skolor under året ger dig möjlighet att prova på många kurser och uppleva mer av USA. Du får verkligen det bästa av två världar!

surfing in california during your stay

... eller vad sägs om Washington State och Hawaii?

Green River College är ett bra ställe att tillbringa den första delen av ditt gap year (september - december). De tar väl hand om sina internationella studenter och ser till att alla snabbt hittar nya vänner. Det finns fina studentlägenheter på campus, så du behöver inte oroa dig för att hitta ett boende. När du hunnit uppleva den amerikanska livsstilen flyttar du till Kapi'olani Community College i Honolulu, Hawaii (januari - maj). Här väntar långa sandstränder, vulkaner och en häftig kultur. När du inte pluggar kan du gå med i en av de 70+ klubbarna och resa runt på ön!

hiking in hawaii while studying abroad

... eller vill du kombinera USA med Australien eller Nya Zeeland?

Detta alternativ ger dig möjligheten att bokstavligen resa till två delar av världen. Börja dina studier på Green River College (september - december) och upplev de oändliga utomhusaktiviteterna och de många kurserna du kan välja mellan. De andra 10 veckorna (januari - mars) tillbringar i australiensiska och Nya Zeelands där det är sommar. Oroa dig inte för det praktiska, som boende, eftersom det ingår när du betalar terminsavgiften till Green River College. I slutändan återvänder du till Washington State och avslutar pluggar ditt sista kvartal på Green River College (april - juni). Du kommer att komma tillbaka med massor av nya erfarenheter och redo för nya utmaningar!

hang out with kangaroos

Vi hjälper dig göra drömmen till verklighet!

Green River College är ett mycket prisvärt college ($3 732 per kvartal 2023-2024). Så hur tar du vara på denna fantastiska möjlighet kanske du undrar? Du har säkert massor av frågor och vi hjälper dig att få svar på allt du kan tänkas undra. Hö av dig så tar vi det därifrån! 

Jag vill veta mer 

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...