{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Spara pengar med KILROY: sök Hawaii Pacific University och få ett stipendium!

Flygfoto över Kauai och dess grönskande berg

Kom ur din komfortzon och ta din utbildning till nästa nivå på Hawaii

Är du redo att ge dig ut på en livsförändrande resa men orolig för kostnaden? Inga bekymmer, Hawaii Pacific University har täckt dig med sina episka stipendieprogram som erbjuder undervisningsrabatter på upp till 40 %, om du ansöker via en certifierad partner som KILROY! Det stämmer, du kan skaffa dig en förstklassig utbildning utan att bli pank. Men låt oss inte bara prata om rabatterna – låt oss dyka in i vad HPU har att erbjuda dig.

hawaii-surfboards-maui-cover
Bo på Hawaii – kan det bli bättre?
Att bo på ön Hawaii som student är en unik och oförglömlig upplevelse. Omgiven av kristallklart hav, frodiga gröna skogar och höga vulkaner är det svårt att inte känna sig ständigt inspirerad. Oavsett om du utforskar den pulserande kulturscenen i Honolulu eller hänger med vänner på en gömd surfplats på North Shore, finns det alltid något nytt och spännande att upptäcka. Med sin varma och välkomnande gemenskap, fantastisk mat och oändliga utomhusäventyr är det inte konstigt att så många studenter väljer att kalla Hawaii för hem. Även om du är på Hawaii Pacific University campus eller bara andas in den avslappnade livsstilen, är det verkligen som ingen annan plats på jorden att bo på.

Få ö-känslan

Välkommen till landet av sol, surf och äventyr - Hawaii! Beläget i hjärtat av Honolulu erbjuder HPU en unik och oförglömlig upplevelse för internationella studenter. Med sina tropiska stränder, livliga stadsliv och kulturella rikedom är Hawaii den perfekta platsen för dig att vidga dina vyer och skapa minnen som varar livet ut.

 

Några populära sevärdheter och aktiviteter att överväga: 

 1. Besök den ikoniska Waikiki Beach i Honolulu, känd för sin orörda sand och kristallklara vatten, perfekt för surfing, solbad och snorkling.

 2. Utforska det frodiga, tropiska landskapet i Hanauma Bay Nature Preserve, där kan du snorkla och simma med ett överflöd av färgstarkt marint liv.

 3. Vandra Diamond Head State Monument för en nervpirrande utsikt över Waikiki Beach och staden Honolulu.

 4. Besök Iolani Palace, det tidigare kungliga residenset för den hawaiianska monarkin, för att lära dig om öarnas rika kulturarv.

 5. Upplev öarnas livliga kulturtraditioner på en traditionell hawaiisk luau, komplett med huladans, eldknivsföreställningar och utsökt lokal mat.

 

Naturligtvis finns det massor av saker att göra, och ju längre du stannar i detta tropiska paradis, desto mer kan du uppleva. Vi slår vad om att hemlängtan aldrig kommer att bli ett problem när du väljer att studera här!

Studera i paradiset: kurser som erbjuds på HPU

HPU är ett framåtsträvande universitet som erbjuder en mängd olika grund- och forskarutbildningar i en rad olika ämnen. Från näringsliv och teknik till omvårdnad och miljövetenskap, HPU har något för alla. Och låt oss inte glömma deras praktiska och branschorienterade inställning till utbildning, som ger studenterna verklig erfarenhet genom praktikplatser, samarbetsprogram och andra praktiska lärandemöjligheter. Dessutom är HPU konsekvent rankad bland de bästa universiteten i världen, så du vet att du får en kvalitetsutbildning.

Här är en sammanfattning av HPU:

 • Mångsidigt utbud av program att välja mellan, vilket ger eleverna flexibilitet att hitta rätt passform för deras intressen och karriärmål

 • Betoning på praktiskt och branschrelevant lärande, vilket säkerställer att eleverna är utrustade med de färdigheter och erfarenheter de behöver för att lyckas i sina karriärer

 • Beläget i hjärtat av Honolulu, en av de mest levande och kulturellt mångfaldiga städerna i världen, som ger studenter oändliga möjligheter att utforska och få kontakt med det lokala samhället

 • Internationell och mångkulturell studentkår, med studenter från över 140 olika länder som skapar en verkligt mångfaldig och inkluderande läromiljö

 • Solnedgång över Diamond Head, Honolulu

Building at Hawaii Pacific University on Honolulu, Hawaii

Stipendier - säg aloha till att spara pengar!

Att studera utomlands är en investering i din framtid, men det betyder inte att du måste vara miljonär! När du registrerar dig för ett program på HPU genom KILROY kan du njuta av det särskilda stipendiet för internationella studenter. Observera att när du ansöker på egen hand är du inte berättigad till dessa rabatter. Det finns möjligheter för studenter som gör en hel kandidatexamen, samt studenter som bara tar en eller två terminer, att få stipendium. Här är några av de stipendier du kan se fram emot:

 

Study Abroad - en eller två terminer 

 • 50% rabatt på studieavgiften

 

Kandidatprogram

 • 40 % rabatt på den vanliga årliga undervisningsavgiften.

 

Masterprogram

 • 25% - 35% rabatt på studieavgifter beroende på hur många poäng du kommer att ta

 

Den bästa delen? Du får hjälp av KILROYs studievägledare med din ansökan och sparar pengar i processen, så det är en win-win! Kontakta oss för att ta reda på stipendiemöjligheterna för just ditt program och din situation. Du behöver inte vara en toppstudent eller spendera timmar på att förbereda en ansökan för att vara berättigad till dessa stipendier. Det är bara en del av din HPU-ansökan, så missa inte denna möjlighet att spara stort på din undervisning!

Waterfront at Hawaii Pacific University on Honolulu

Kickstarta ditt sociala liv

HPU handlar inte bara om studier – det handlar också om att ha kul och få vänner! Universitetet erbjuder en uppsjö av fritidsaktiviteter och evenemang genom sitt Activate HPU-program, vilket ger studenter chansen att engagera sig och kickstarta sitt sociala liv.

Att studera utomlands handlar om att ha kul och få nya vänner, och HPU- got you covered! Med många studentklubbar och evenemang har du ingen brist på möjligheter att kickstarta ditt sociala liv. Från idrottslag och kulturgrupper till talangshower och årliga festivaler, det finns något för alla på HPU.

Surfers on a tropical beach in Hawaii

Live it up på Honolulu

När du inte är i klassrummet har du gott om tid att utforska allt som Hawaii har att erbjuda. Från dess fantastiska naturliga skönhet till dess mångsidiga kulturella scen, det finns aldrig brist på saker att se och göra. Oavsett om du kollar in den lokala konstscenen, provar ny mat eller bara njuter av solen på stranden, kommer du alltid att ha ett äventyr som väntar på dig på Hawaii.

Så, är du redo att gå med i HPU-teamet och ge dig ut på ditt livs studieäventyr? Kontakta oss idag för att lära dig mer om universitetet, dess stipendier och hur du ansöker!

Kontakta oss

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...