{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Studera i Australien utan att bli ruinerad: Lär dig mer om UTS stipendiemöjligheter

Solig utsikt över Sydneys hamn - studera vid UTS i Australien med KILROY

University of Technology Sydney har mycket att erbjuda internationella studenter

Vi förstår att det är spännande att studera utomlands, men också en kostnadsfråga. Och att flyga till andra sidan jorden för att studera vid ett uppskattat universitet kanske inte passar din budget. Här är de goda nyheterna: University of Technology i Sydney (UTS) erbjuder en mängd olika stipendier med upp till 40 % rabatt på undervisningsavgifterna! UTS erbjuder några av de mest generösa stipendierna i Australien, så låt oss dyka in i vad UTS har att erbjuda dig förutom en bra affär på din undervisning.

sydney-harbour-bridge-cover
Pulserande Sydney
Som staden med den högsta befolkningen i hela Australien är det kanske ingen överraskning att Sydney också är den mest mångkulturella staden i landet. Stämningen är livlig, med massor av coola barer och en del fantastisk arkitektur runt omkring, såväl som många stränder, parker och fritidsområden som gör Sydney till en viktig destination för turister från hela världen. Åh, och glöm inte de ikoniska landmärkena som operahuset och Harbour Bridge.

Studera i Sydney: vilka kurser kan jag läsa på UTS?

Liksom de flesta moderna universitet har University of Technology Sydney ett brett utbud av grund- och forskarutbildningsområden, men också korta kurser i många ämnen. Med "teknik" i namnet kan du förvänta dig ämnen som IT och datavetenskap men på UTS kan du anmäla dig till kurser som kommunikation, arkitektur och juridik också. Det finns verkligen något för alla här. Ännu bättre: UTS är konsekvent rankat som ett av de bästa unga universiteten i världen!

Här är UTS i ett nötskal:

 • Ett brett utbud av grund- och forskarutbildningar inom olika områden, vilket ger studenterna ett brett utbud av alternativ att välja mellan

 • Ett starkt fokus på praktiskt, branschrelevant lärande och ger studenterna massor av möjligheter att få verklig erfarenhet genom praktikplatser, samarbetsprogram och andra praktiska inlärningsalternativ

 • Ett högt betygsatt universitet, en del av de 2 % bästa universiteten världen över

 • Beläget i hjärtat av Sydney, en av de mest levande och kulturellt mångfaldiga städerna i världen, som ger studenterna ett brett utbud av kulturella, sociala- och professionella möjligheter

 • Studenter från över 140 olika länder, vilket resulterar i en mycket internationell och mångkulturell inlärningsmiljö.

UTS building in Sydney designed by architect Frank Gehry

Men hur är det med stipendier?

Att studera utomlands är något du gör för upplevelsen, inte för att spara pengar. Men det betyder inte att du ska bli pank under dina studier i Australien. UTS erbjuder grundkurser och forskarutbildningskurser, och båda har sina egna utmärkta stipendier, faktiskt några av de mest generösa för internationella studenter i Australien. Stipendiets storlek beror på vilken kurs du söker.

 

Study Abroad - en eller två terminer

 • 1 000 USD - 2 000 USD rabatt på dina studieavgifter med Study Abroad Excellence Scholarship

 

Kandidatprogram

 • 40 % rabatt på dina studieavgifter med European Undergraduate Scholarship
 • 50 % rabatt på dina studieavgifter om du nyligen har avslutat ett IB-diplom

 

Masterprogram

 • 25%-35% rabatt på dina studieavgifter med Postgraduate Academic Excellence International Scholarship

 

Tvärtemot vad du kanske tror, behöver du inte de högsta betygen och de bästa testresultaten för att kunna kvalificera dig för ett UTS-stipendium. Du behöver inte heller lägga timmar på att förbereda en ansökan. Bra grejer va?! För att vara berättigad måste du vara en internationell student och studera i Australien på heltid. Vårt team av erfarna studierådgivare känner till alla detaljer om UTS och dessa stipendier. Vi kan hjälpa dig med att förbereda allt, från kursförslag till din UTS-ansökan, utan kostnad!

Aktiviteter på UTS - kicka igång ditt sociala liv

Om du funderar på att studera utomlands är du förmodligen taggad på att få nya spännande erfarenheter. Så du kommer att bli glad att veta att UTS har massor av sociala klubbar och evenemang på campus, genom sitt Activate UTS-program.

Oavsett om det är sportklubbar, kultursammankomster eller kreativa grupper du tycker om, med över 180 klubbar finns det något för alla på UTSO. Robotik, astronomi, japansk animation... möjligheterna är oändliga. Det finns också många roliga (och sportiga) evenemang under hela året och till och med en årlig sommarmusikfestival i början av året. Denna festival heter UTS O'Fest, fylld med god mat, dryck och liveakter. Det är ett bra ställe att släppa loss och träffa nya människor i en chill miljö.

Students partying and having a good time - Study abroad at UTS in Australia

Se och göra i Sydney när du är på UTS

Förutom sociala aktiviteter på campus, har Sydney allt du behöver. Som du kan förvänta dig av en storstad finns det mycket att göra, från festivaler till utomhusaktiviteter.

 • Mycket att se här... Sydney ligger på Australiens östkust, vilket ger enkel tillgång till regionens vackra stränder och naturliga landskap. Det är också en flygresa (eller roadtrip!) bort från andra större städer som Melbourne och Brisbane, vilket gör det till en utmärkt plats för studenter som vill utforska mer av Australien.

 • Mångkulturell upplevelse: Sydney är en av de mest kulturellt mångfaldiga städerna i världen, med ett stort och levande internationellt samhälle. Denna mångfald återspeglas i stadens mat, konst och festivaler, vilket gör att eleverna får en unik och spännande kulturell upplevelse under sin vistelse i Sydney.

 • Kom igång: i Australien får internationella studenter arbeta upp till 20 timmar per vecka under skolveckorna och ännu mer under semesterveckorna. Det betyder att du kan få verklig erfarenhet genom praktikplatser och co-op-program om du vill. Sydney är hem för en blomstrande ekonomi och ett stort antal multinationella företag med en internationell atmosfär, men du kan också försöka hitta något lite mer lokalt.

 • Surfa! Nej, Sydney är inte bara känt för det ikoniska Sydney Operahuset och Harbour Bridge. Om du vill koppla av eller prova på vattensporter, bege dig till de vackra stränderna i Bondi och Coogee. Efter en dag vid havet kan du testa på stadens pulserande nattliv eller dess stora utbud av butiker, restauranger och kaféer

Hyde Park in central Sydney, Australia

Vill du veta om studera vid University of Technology Sydney är något för dig?

KILROY är här för att hjälpa dig med personliga studieråd för att se till att vi hittar den bästa matchningen för dig på UTS eller någon av våra många partners. Som den nordiska specialisten på att studera utomlands har vi stor erfarenhet av att hjälpa potentiella studenter med ansökningsprocessen, och att hjälpa till med studentvisum. Låter bra? Skriv till oss så hjälper vi dig!

 

Kontakta oss här

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...