{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Study Abroad Fair 2022 - här snackar vi studier & praktik utomlands

Gorup Of Friends Santa Cruz USA

DIGITAL MÄSSA OM UTLANDSSTUDIER 26-28 SEPTEMBER


Vill du djupdyka in i allt som har med utlandsstudier och praktik utomlands att göra? Häng då med under KILROY Study Abroad Fair 2022 som äger rum online 26-28 september. För att underlätta processen och ta dig ett steg närmare din dröm har vi satt ihop ett fullspäckat program där vi går igenom allt från vad och hur länge du kan plugga utomlands, hur du finananiserar dina studier och hur du landar din drömpraktik i kanske Sydney eller New York? Vi har även bjudit in tidigare studenter och gäster från universitet i USA, Australien & Kanada som är taggade på att berätta allt om skolorna och livet som student utomlands. Känner du peppen? Anmäl dig till en eller flera sessions helt gratis så ses vi online! 


Se hela programmet

Edu Fair Internship

26 september: Studieprogram, tips kring finansiering, studentliv & praktik

Vad och hur länge kan du studera utomlands? Vad kostar det? Kan du praktiksera som en dl av din utbildning? Är collegelivet som på film? Alla svar på dessa frågor får du under kvällens 5 livesända webinars där vi guidar dig steg för steg genom hela processen. 

Registrera dig gratis för att inte missa kvällens sessions:

Sydney Harbour Bridge

27 september: Plugga i Australien, var, hur, varför?

Drömmer du om att bo i Australien en längre tid? Då kanske studentlivet är något för dig! Vi har bjudit in gäster från några av Australiens mest populära skolor som kommer att berätta allt som du behöver veta för att förverkliga din dröm. Vem vet, kanske hamnar du på en annan plats än vad du först tänkt dig?  

Registrera dig gratis för att inte missa kvällens panelsamtal:

New York Brooklyn Bridge

27 september: Plugga i USA eller Kanada, var, hur, varför?

Lär känna några av våra partnerskolor och hitta din drömskola i USA eller Kanada under kvällens paneldiskussioner. Hur skiljer dem sig åt? Hur är studentlivet? Storstad eller stränder? Vilka program kan du läsa? Våra gäster reder ut alla frågtecken om att plugga i USA & Kanada!

Registrera dig gratis för att inte missa kvällens panelsamtal:

 

Vill du kickstarta processen redan nu?

Hör då av dig direkt till våra studierådgivare för att boka in en tid för rådgivning. Oroa dig inte för alla detaljer, vi hjälper dig genom hela processen helt gratis, från att hitta rätt skola och studieprogram för dig, till att räka på vad du behöver för budget. Hör av dig så reder vi ut alla frågetecken tillsammans!

Kontakta oss

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...