{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Vägen till en Master utomlands

new-haven-usa-students-graduation-confetti-education-cover

Vägen till en Master utomlands

Har du funderingar på att studera utomlands? Upplev vardagen i ett annat land, skaffa dig värdefull erfarenhet och lära känna andra unga från hela världen. Att studera utomlands kan kännas som en kompllicerad process, men med hjälp från oss KILROY kan din dröm gå i uppfyllelse. Vi erbjuder dig gratis studievägledning och hjälper dig genom hela ansökningsprocessen, från att hitta rätt program och skola till att skicka in din ansökan!

Här får du veta mer om:

 • Vem kan läsa en masterexamen utomlands?
 • Vilka studieinriktningar kan jag välja mellan?
 • Var i världen kan jag studera?
 • Hur fungerar det med CSN?
 • När kan jag börja med min master?
 • Vad kan KILROY hjälpa dig med?

Frågor? Skriv till oss!

Vem kan ta en masterutbildning utomlands?

Du som har en kandidatexamen från ett svenskt universitet eller högskola kan ansöka om att studera vidare och ta en masterexamen utomlands. Vilka ämnen och betyg du har sedan tidigare avgör vilka universitet och vilka utbildningar som du kan ansöka till. Våra studierådgivare hjälper dig att hitta det universitet och utbildning som bäst matchar din studiebakgrund och dina akademiska mål.

Vilka studieinriktningar kan jag välja mellan?

Det är i stort sett möjligt att ta en masterexamen i nästan alla ämnen. Allt från kommunikation, marknadsföring, HR, musikhistoria, sport, engelska, spanska, idrottsvetenskap, ingenjörsvetenskap, IT, finans, management, internationella affärer, turism, hälsa och nutrition, tv och film, psykologi mm. Möjligheterna är oändliga!

Var i världen kan jag studera?

KILROY arbetar bara med välkända och noggrant utvalda universitet. Du kan därför vara säker på att de universitet som vi rekommenderar är bra och erbjuder en utbildning av högsta kvalitet. När man väljer universitet och program bör du utgå från vilket ämne som intresserar dig mest. Kom även ihåg att studera utomlands är mycket mer än bara föreläsningar och böcker. Det handlar om att leva och bo i ett annat land, lära känna den lokala kulturen och kanske till och med den lokala puben.

Vi kan hjälpa dig att söka till masterprogram i följande länder: 

 • USA
 • Australien
 • Kanada
 • Nya Zeeland
 • Japan

Hur fungerar det med CSN?

CSN ger dig bidrag på samma sätt som när du studerar i Sverige och du kan även låna pengar som hjälper dig finansiera levnadsomkostnader, terminsavgifter, resa och försäkring. Studiemedelsbeloppen varierar beroende på utbildningens längd och mellan olika länder. För mer info se CSNs hemsida

När kan jag påbörja min master?

Om du vill påbörja din master redan i höst eller redan i början av nästa år är det ännu inte för sent! Ta chansen att studera vidare utomlands!

Vad kan KILROY hjälpa mig med?

Innan vi sätter igång ansökningsprocessen börjar vi med en gratis rådgivning, du väljer själv om du vill komma in i för ett personligt möte eller om vi tar det över telefon. Vi hjälper dig då att hitta rätt studiealternativ för dig. När du väl har bestämt dig guidar vi dig genom vilka dokument som behövs inför din ansökan, vad du behöver göra och hur lång tid de olika delarna av ansökningsprocessen brukar ta.

Boka ett möte med en studierådgivare

 

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...