{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Business & ledarskap på Hawaii


Studera entreprenörskap på Hawaii
Se hela rutten

Studiestart

januari & augusti

Var?

Honolulu, Hawaii

Stipendier?

Inga vid skolan

CSN-berättigat?

Ja - men extra utgifter kan tillkomma

Jag vill veta mer
Triggar business och entreprenörskap igång dina framtidsdrömmar? Eller fantiserar du kanske om att plugga ledarskap och marknadsföring i ett tropiskt klimat? Om svaret är ja på någon av frågorna – läs vidare!

På Hawaii Pacific University kan du bland annat läsa 1-2 terminer med kurser inom business och ledarskap. Du lär dig då mer om entreprenörskap, marknadsföring, HR och andra ekonomiska och administrativa grenar. Du väljer själv vilka ämnen du vill kombinera. Lite längre ner ser du en lista med kurser som är extra populära och dessutom riktigt nice.

*Ungefärligt pris per termin. Levnadskostnader tillkommer. Med reservation för ändringar.

Studentlivet på Hawaii

På Hawaii lever man en avslappnad livsstil och på helgerna är det inte ovanligt att packa väskan för att bege sig mot närmsta strand för surfing och grillning. Om du väl tar dig hit får du inte missa att upplev minst en av de många kulturfestivalerna som hålls på Hawaiis öar. Som student här kommer du att stormtrivas om du är en sucker för sol och bad, lita på det!

Kort om Hawaii Pacific University (HPU)

Hawaii Pacific University är känt för sin goda undervisning av hög akademisk standard och sina relativt låga studieavgifter. Det är dessutom en skola som lockar till sig studenter från alla världens hörn. Klasserna på skolan består i regler av ett mindre antal studenter vilken gör undervisningen personlig. På HPU finns två campus, men det största ligger i centrala Honolulu och huserar majoriteten av skolans studenter.

Din termin vid Hawaii Pacific University

Här har vi tagit fram en lista på ett gäng kurser inom business och entreprenörskap som är riktigt nice att läsa under en termin:

  • Principles of Management
  • International Business Management
  • Principles of Marketing
  • Product Development
  • Human Resource Management

Hos oss är studierådgivning alltid gratis. Om du vill söka dessa, eller några andra kurser, vid HPU rekommenderar vi dig att boka in ett möte med oss. Du kan träffa oss i person i en av våra butiker eller ta det över telefon.

Studenter berättar

Fler studentberättelser

Vill du veta mer om kurspaketet?

Kom ihåg att kurspaketen endast är förslag som är till för att inspirera. Priser och kursutbud varierar beroende på bland annat tidigare studiebakgrund, betyg och önskad studieperiod. Om du känner att ett kurspaket inte helt är i linje med det du vill plugga kontaktar du helt enkelt bara oss så tar vi fram fler kurser som kan intressera dig. Därefter skapar vi ett skräddarsytt kurspaket enbart för dig.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...