{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Hawaii Pacific University

hawaii-honolulu-waikiki-beach-cover
Hawaii Pacific University Entrance Aloha Towers

Om studier vid Hawaii Pacific University & hur vi kan hjälpa dig!

Hawaii Pacific University (HPU) kombinerar studentliv i Honolulu med lugnet på campus intill berget O’ahu’s Ko’olau och sin forskningsanläggning, Oceanic Institute alldeles vid havet. Spendera din lediga tid med att hänga på stranden, surfa eller utforska allt som ön har att erbjuda!

Hör av dig till oss för kostnadsfri studierådgivning om du vill studera i Hawaii. Din personliga studierådgivare hjälper dig med allt det praktiska, som finansiering, boende, stipendier och ansökan, om du önskar studera:

 • En eller två terminer (Study Abroad)
 • Kandidatprogram (Bachelor’s Degree)
 • Masterprogram (Master’s degree)

Boka in en gratis studierådgivning

Vid Hawaii Pacific University kan du studera många olika inriktningar, några exempel är business, turism, kommunikation, antropologi, datavetenskap, marknadsföring, internationell ekonomi, pedagogik och marinbiologi. Här finns många möjligheter!

10 goda skäl att studera vid Hawaii Pacific University

 1. En härlig mångfald av studenter - på Hawaii Pacific University kommer studenterna från över 65 olika länder världen över! 
 2. Ett brett utbud av studieprogram med över 50 kandidatprogram och 14 masterprogram att välja mellan. 
 3. HPU har hög lärartäthet med endast 12 studenter per lärare, så det finns goda möjligheter till kontakt med och hjälp från lärarna, både i och utanför klassrummet.  
 4. Universitetets läge mitt i Stilla havet gör detta till den ideala platsen att studera marinbiologi, bioteknologi, ocean resource management och marine aquakultur.  
 1. Det finns flera olika stipendier för internationella studenter på kandidatnivå, värda upp till 14 000 USD. Stipendierna baseras på betyg, idrott eller talang.
 2. HPUs studentliv är mycket aktivt med omkring 50 olika studentklubbar och flera event som du kan engagera dig i, t ex FN-klubben, internationella föreningen eller föreningen för en hållbar framtid.
 3. Huvudcampuset ligger i hjärtat av centrala Honolulu – det finansiella, kulturella och politiska navet i Hawaii.
 4. Eftersom Hawaii är en mycket populär turistdestination är det ett perfekt ställe både för att studera och uppleva turism!
 5. I Hawaii hittar du några av världens vackraste stränder.
 6. Befolkningen på Hawaii är känd för sin vänlighet. 

Utbildningar vid Hawaii Pacific University

HPU erbjuder ett brett utbud av kurser och utbildningar. Här ges över 30 kandidatutbildningar och 15 masterutbildningar. Om du inte tänkt stanna så länge kan du välja att läsa fristående kurser i en till två terminer. Populära inriktningar är ekonomi, turism, kommunikation och marinbiologi.

Studentboende vid Hawaii Pacific University

Universitetet erbjuder två alternativ för studenter som önskar campusboende. Ett alternativ är att bo på Waterfront Lofts vid Aloha Tower Marketplace i centrala Honolulu. Waterfront Lofts är så mycket mer än bara ett modernt lägenehtesboende. Det är ett händelsecentrum för både såväl invånare som HPU:s studenter. Bo alldeles intill vattnet, vakna upp till solnedgången och se den gå ner på kvällen. Du kan välja att bo i enkelrum, dubbelrum eller trippelrum. På Lofts får du hjälp av vänlig personal samt tillgång till skolan alla faciliteter. Här krävs att man köper en meal-plan och alla måltider serveras i en matsal. 

Det finns också en möjlighet att bo på Hawaii Loa campus som har korridorboende främst för yngre studenter på grundnivå. Här finns gott om sportanläggningar för basket, volleyboll, tennis, gym och ett studentcenter.

Många studenter föredrar att ordna boende på egen hand. Detta är perfekt om du helst vill bo på egen hand. Vi rekommenderar dock att du ordnar ditt boende i god tid, åtminstone för första terminen. Se därför till att avsätta tid för detta i god tid innan dina studier börjar! 

Campus vid Hawaii Pacific University

Hawaii Pacific Universitys har tre campus på ön Oahu.

Downtown campus, huvudcampuset ligger mitt i centrala Honolulu nära Chinatown. Campuset består av sex byggnader och här ligger College of Business Administration och College of Humanities and Social Sciences. Här finns även datasalar, studierum, bibliotek, en bokhandel och högteknologiska klassrum.

En dryg mil bort i Kaneohe ligger det andra campusområdet, Loa campus, som i en grönskande oas. På detta campus ligger College of Natural and Computational Sciences och College of Health Sciences. Flera allmänna kurser ges också här. Här finns även studentboende och sportanläggningar.

HPU har även koppling till Oceanic Institute där vissa studenter studerar, forskar och praktiserar. Det finns en gratisbuss mellan skolan olika campus.

Studentlivet på HPU

Utöver alla lokaler för undervisning och lärande, som bibliotek, klassrum, datasalar och laboratorier finns det även många ställen för avkoppling. Universitetet har många olika studentföreningar du kan gå med i, det finns något för allt och alla. Det finns kulturella föreningar som Global Brigade och International Student Club men även akademiska sällskap som History Club eller Computer Club. Om du vill aktivera dig efter timmar av stillasittande i ett klassrum kan du gå med i en förening för sport eller dans. Det finns ingen anledning att vara uttråkad efter att studierna är avklarade! Hawaiis många öar är fantastiska att utforska och upptäcka.

Ansök till Hawaii Pacific University

Hawaii Pacific Universitys antagningskrav varierar beroende på vilken typ av utbildning du är intresserad av. Universitetet kommer att utvärdera dina tidigare och nuvarande studieresultat och vill att du har genomsnittliga betyg som lägst. Studenter som ansöker vissa masterprogram behöver göra ett GRE eller ett GMAT-test.

Kunskapskrav i engelska beror på vilken typ av kurs eller program du söker till. Om du har goda betyg i engelska från gymnasiet kan det vara tillräckligt, men ibland ställs också krav på ett officiellt engelsktest.

Vi rekommenderar att du ansöker så snart som möjligt.

För dig som vill ansöka till Study Abroad:
Kursregistreringen för Study Abroad-studenter öppnar i april för höstterminen och i november för vårterminen. Ansök så tidigt som möjligt för att få plats på de kurser du önskar.

För dig som vill läsa ett kandiatprogram:
För att säkra din plats och möjligheten till stipendium bör du ansöka i november för studier med start till hösten nästkommande år. En tidig ansökan ger dig också mer tid att förbereda inför flytten, ta hand om alla praktiska detaljer, registrera dig på de kurser du önskar samt ordna boende.

För dig som vill läsa ett masterprogram:
De flesta program har löpande antagning, men observera att visa masterprogram har specifika deadlines. Kontakta oss så berättar vi vad som gäller för den utbildning du är intresserad av.

Information till dig vill studera på Hawaii

Vi har tagit fram den viktigaste informationen för dig som vet om att du ska plugga på Hawaii och för dig som endast är nyfiken på att studera i USA. Klicka dig in på artikeln nedan för att ta del av våra grundläggande tips och råd inför utlandsstudierna.

Praktisk info om utlandsstudier i USA

Vill du veta mer om att studera vid Hawaii Pacific University?

Vi vet det mesta om att studera på Hawaii och vid Hawaii Pacific University och kan guida dig genom djungeln av möjligheter. Boka in en studierådgivning, som vi kan ta äver telefon eller i en av våra butiker, så tar vi fram en plan utifrån dina drömmar och mål.

Få gratis studierådgivning

Varför studera utomlands med KILROY?

Kostnadsfri studierådgivning
Har du funderingar kring utlandsstudier? Det finns inga dumma frågor. Vi hjälper dig hela vägen till USA, helt kostnadsfritt!
Dina drömmar i fokus
Utifrån dina visioner och mål ihop med vår expertis, skräddarsyr vi tillsammans din utlandsvistelse.
Vi hjälper dig att nå dina mål
Från första frågan till att du är hemma igen. Allt kring ansökningsprocessen - visum, boende, finansiering och stipendier. Vi ordnar med det praktiska där emellan så du inte behöver oroa dig!

Utbildningar & studiealternativ

Hawaii Pacific University erbjuder många bra utbildningar inom bland annat hälsa, ekonomi, datavetenskap och turism. Skolan erbjuder följande utbildningsnivåer:

 • Kandidatprogram
  På Hawaii Pacific University finns över 30 kandidatprogram att välja mellan. 
 • Masterprogram
  Välj mellan över 15 olika masterprogram på Hawaii Pacific University. 
 • Fristående kunder 1-2 terminer 
  Välj fristående kurser från universitetes kurskatalog inom t.ex. antropologi, datavetenskap, marknadsföring, internationellt företag, kommunikation, utbildning och psykologi för att nämna några. För att kunna gå kursen måste du dock uppfylla studiekraven för varje enskild kurs. Vi hjälper dig att lösa detta!

Kontakta oss för mer information om studiemöjligheterna och ansökningsprocessen på Hawaii Pacific University. Våra studierådgivare hjälper dig gärna hitta dina drömstudier!

Läsåret

Utbildningar vid Hawaii Pacific University börjar två gånger per år, i augusti och januari. 

Good to know

Hur finansierar jag mina studier vid Hawaii Pacific University?

Det är möjligt kan få hela eller delar av din utbildning finansierad av CSN i form av lån, bidrag och merkostnadslån. Du kan även låna för flyg och försäkring varje termin. Om du vill läsa mer om CSN, stipendier etc. hittar du information under avsnittet om finansiering.

Hawaii Pacific University erbjuder olika stipendier för internationella studenter. Våra studievägledare hjälper dig med information om studieavgifter, levnadskostnader, stipendier och andra finansieringsalternativ.

Antagningskrav och studieavgift varierar

Antagningskrav och studieavgifter kan variera mycket beroende på land, universitet, ämnen och om du väljer att plugga en termin eller en hel examen. Vi hjälper dig gärna att ta fram avgifterna på just den utbildningen du vill läsa!

Kontakta våra studierådgivare för mer information om exakta studiekostnader, en uppskattning av levnadskostnader i Hawaii och alla andra frågor. 

Studielängd

Från en termin till fler år

Antal studenter

Ca. 4 900

Var?

Honolulu, Hawaii

Studieavgift?

Ja - snacka med oss!

Vill du veta mer?

Personlig studierådgivning

Oavsett vilka frågor du har hjälper våra studierådgivare dig att besvara dom. De har själva studerat utomlands och hjälper dig även med hela ansökningsprocessen!

Finansiering

Hur finansierar du dina studier? Är utbildningen berättigad för CSN? Kan du jobba vid sidan av studierna? Få alla svar här.

Utbildningar utomlands

Oavsett om du vill läsa ett helt program eller bara en eller två terminer utomlands finns det något för dig. Läs mer om vilka ämnesområden du kan studera utomlands inom.

Stories

Mer inspiration till utlandsstudier

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...