Boka flyg

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

9 Endast valda datum Economy

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Se fler sökträffar [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Se fler sökträffar [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Se fler sökträffar [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Se fler sökträffar [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Vänligen fyll i alla fält

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Drömmer du om att studera eller att göra en praktik utomlands? Du kanske har ett hum om vad du vill göra och vart du vill resa men behöver bolla med någon som har gjort något liknande. Eller du kanske bara inte vet var du ska börja. Hör av dig till oss med dina drömmar, så hjälper vi dig att uppfylla dem.

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Tack för ditt mejl!

Vad roligt att du vill utomlands! Vi återkommer till dig så snart vi kan. 

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka utlandsstudier med oss? Boka in ett möte med våra studierådgivare för att få hjälp med att hitta dina drömstudier. Du kan välja att ta mötet i en av våra butiker, via telefon eller som videosamtal. Våra öppettider är kl. 12:00-16:00, måndag till fredag, och mötena kan ske mellan 10:00-18:00.

Detta fält behöver fyllas i

Vad kul att du hör av dig!

Vad roligt att du vill du vill utomlands! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats för din kostnadsfria studierådgivning så snart vi kan.

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss! 

En kopia av ditt meddelande har skickats till din mail.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

Chatt Kontakta oss
Kontakta oss Chatt
hawaii-honolulu-waikiki-beach-cover
Hawaii Pacific University

Om studier vid Hawaii Pacific University & hur vi kan hjälpa dig!

Hawaii Pacific University (HPU) erbjuder ett stort utbud av program och har campus både i centrala Honolulu och i det lite lugnare Kaneohe. Klasserna är små så det finns goda möjligheter för nära kontakt med lärare och studenter. HPU är ett väldigt internationellt universitet med lärare och studenter från hela världen. Efter skoltid är det härligt att hänga på stranden, surfa eller utforska ön.

Hör av dig till oss för kostnadsfri studierådgivning om du vill studera i Hawaii. Din personliga studierådgivare hjälper dig med allt det praktiska, som finansiering, boende, stipendier och ansökan, om du önskar studera:

 • En eller två terminer (Study Abroad)
 • Kandidatprogram (Bachelor’s Degree)
 • Masterprogram (Master’s degree)

Boka in en gratis studierådgivning

Vid Hawaii Pacific University kan du studera många olika inriktningar, några exempel är business, turism, kommunikation, antropologi, datavetenskap, marknadsföring, internationell ekonomi, pedagogik och marinbiologi. Här finns många möjligheter!

10 goda skäl att studera vid Hawaii Pacific University

 1. En härlig mångfald av studenter - på Hawaii Pacific University kommer studenterna från över 100 olika länder världen över! 
 2. Ett brett utbud av studieprogram med över 50 kandidatprogram och 14 masterprogram att välja mellan. 
 3. HPU har hög lärartäthet med endast 15 studenter per lärare, så det finns goda möjligheter till kontakt med och hjälp från lärarna, både i och utanför klassrummet.  
 4. Universitetets läge mitt i Stilla havet gör detta till den ideala platsen att studera marinbiologi, bioteknologi, ocean resource management och marine aquakultur.  
 1. Det finns flera olika stipendier för internationella studenter på kandidatnivå, värda upp till 14 000 USD. Stipendierna baseras på betyg, idrott eller talang.
 2. HPUs studentliv är mycket aktivt med omkring 50 olika studentklubbar som du kan engagera dig i, t ex FN-klubben, internationella föreningen eller föreningen för en hållbar framtid.
 3. Huvudcampuset ligger i hjärtat av centrala Honolulu – det finansiella, kulturella och politiska navet i Hawaii.
 4. Eftersom Hawaii är en mycket populär turistdestination är det ett perfekt ställe både för att studera och uppleva turism!
 5. I Hawaii hittar du några av världens vackraste stränder.
 6. Befolkningen på Hawaii är känd för sin vänlighet, här är det vanligt att främlingar pratar med varandra på bussen och i hissen till exempel. Perfekt för att utveckla din sociala förmåga och vidga din comfort zone!

Utbildningar vid Hawaii Pacific University

HPU erbjuder ett brett utbud av kurser och utbildningar. Här ges över 50 kandidatutbildningar och 14 masterutbildningar. Om du inte tänkt stanna så länge kan du välja att läsa fristående kurser i en till två terminer. Populära inriktni

ngar är ekonomi, turism, kommunikation och marinbiologi.

Studentboende vid Hawaii Pacific University

Universitetet erbjuder två alternativ för studenter som önskar campusboende. Här krävs att man köper en meal-plan och alla måltider serveras i en matsal. Loa campus har korridorboende främst för yngre studenter på grundnivå. Hawaii Loa campus har sportanläggningar för basket, volleyboll, tennis, gym och ett studentcenter.

Det finns också en möjlighet att bo i Waterfront Lofts vid Aloha Tower Marketplace i centrala Honolulu. Detta moderna lägenhetsboende öppnades 2014 och ligger vid vattnet. Meal-plan gäller även här, så alla måltider ingår. Du kan välja att bo i enkelrum, dubbelrum eller trippelrum.

Många studenter föredrar att ordna boende på egen hand. Detta är perfekt om du helst vill bo på egen hand. Det rekommenderas att du väntar med att ordna ditt boende tills du landat i Hawaii eftersom du inte ska skriva kontrakt eller betala deposition innan du sett boendet med egna ögon. Du måste alltså avsätta tid för att ordna boende innan studierna startar om du önskar bo utanför campus. De flesta väljer att bo i Waikiki-området.

Campus vid Hawaii Pacific University

Hawaii Pacific Universitys båda campus ligger på ön Oahu.

Downtown campus, huvudcampuset ligger mitt i centrala Honolulu nära Chinatown. Campuset består av sex byggnader och här ligger College of Business Administration och College of Humanities and Social Sciences. Här finns även datasalar, studierum, bibliotek, en bokhandel och högteknologiska klassrum.

En dryg mil bort i Kaneohe ligger det andra campusområdet, Loa campus, som i en grönskande oas. På detta campus ligger College of Natural and Computational Sciences och College of Health Sciences. Flera allmänna kurser ges också här. Här finns även studentboende och sportanläggningar.

HPU har även koppling till Oceanic Institute där vissa studenter studerar, forskar och praktiserar. Det finns en gratisbuss mellan skolan olika campus.

Studentlivet på HPU

Utöver alla lokaler för undervisning och lärande, som bibliotek, klassrum, datasalar och laboratorier finns det även många ställen för avkoppling. Universitetet har många olika studentföreningar du kan gå med i, det finns något för allt och alla. Det finns kulturella föreningar som Global Brigade och International Student Club men även akademiska sällskap som History Club eller Computer Club. Om du vill aktivera dig efter timmar av stillasittande i ett klassrum kan du gå med i en förening för sport eller dans. Det finns ingen anledning att vara uttråkad efter att studierna är avklarade! Hawaiis många öar är fantastiska att utforska och upptäcka.

Ansök till Hawaii Pacific University

Hawaii Pacific Universitys antagningskrav varierar beroende på vilken typ av utbildning du är intresserad av. Universitetet kommer att utvärdera dina tidigare och nuvarande studieresultat och vill att du har genomsnittliga betyg som lägst. Studenter som ansöker vissa masterprogram behöver göra ett GRE eller ett GMAT-test.

Kunskapskrav i engelska beror på vilken typ av kurs eller program du söker till. Om du har goda betyg i engelska från gymnasiet kan det vara tillräckligt, men ibland ställs också krav på ett officiellt engelsktest.

Vi rekommenderar att du ansöker så snart som möjligt.

För dig som vill ansöka till Study Abroad:
Kursregistreringen för Study Abroad-studenter öppnar i april för höstterminen och i november för vårterminen. Ansök så tidigt som möjligt för att få plats på de kurser du önskar.

För dig som vill läsa ett kandiatprogram:
För att säkra din plats och möjligheten till stipendium bör du ansöka i november för studier med start till hösten nästkommande år. En tidig ansökan ger dig också mer tid att förbereda inför flytten, ta hand om alla praktiska detaljer, registrera dig på de kurser du önskar samt ordna boende.

För dig som vill läsa ett masterprogram:
De flesta program har löpande antagning, men observera att visa masterprogram har specifika deadlines. Kontakta oss så berättar vi vad som gäller för den utbildning du är intresserad av.

Information till dig vill studera på Hawaii

Vi har tagit fram den viktigaste informationen för dig som vet om att du ska plugga på Hawaii och för dig som endast är nyfiken på att studera i USA. Klicka dig in på artikeln nedan för att ta del av våra grundläggande tips och råd inför utlandsstudierna.

Praktisk info om utlandsstudier i USA

Vill du veta mer om att studera vid Hawaii Pacific University?

Vi vet det mesta om att studera på Hawaii och vid Hawaii Pacific University och kan guida dig genom djungeln av möjligheter. Boka in en studierådgivning, som vi kan ta äver telefon eller i en av våra butiker, så tar vi fram en plan utifrån dina drömmar och mål.

Få gratis studierådgivning

Varför studera utomlands med KILROY?

Kostnadsfri studierådgivning

Har du funderingar kring utlandsstudier? Det finns inga dumma frågor. Vi hjälper dig hela vägen till USA, helt kostnadsfritt!

Dina drömmar i fokus

Utifrån dina visioner och mål ihop med vår expertis, skräddarsyr vi tillsammans din utlandsvistelse.

Vi hjälper dig att nå dina mål

Från första frågan till att du är hemma igen. Allt kring ansökningsprocessen - visum, boende, finansiering och stipendier. Vi ordnar med det praktiska där emellan så du inte behöver oroa dig!

Utbildningar & studiealternativ

Hawaii Pacific University erbjuder många bra utbildningar inom bland annat hälsa, ekonomi, datavetenskap och turism. Skolan erbjuder följande utbildningsnivåer:

 • Fristående kurser i 1-2 terminer
 • Kandidatexamen
 • Masterexamen

Kontakta oss för mer information om studiemöjligheterna och ansökningsprocessen på Hawaii Pacific University. Våra studierådgivare hjälper dig gärna hitta dina drömstudier!

Läsåret

Utbildningar vid Hawaii Pacific University börjar två gånger per år, i januari och maj.

Good to know

Hur finansierar jag mina studier vid Hawaii Pacific University?

Det är möjligt kan få hela eller delar av din utbildning finansierad av CSN i form av lån, bidrag och merkostnadslån. Du kan även låna för flyg och försäkring varje termin. Om du vill läsa mer om CSN, stipendier etc. hittar du information under avsnittet om finansiering.

Antagningskrav och studieavgift varierar

Antagningskrav och studieavgifter kan variera mycket beroende på land, universitet, ämnen och om du väljer att plugga en termin eller en hel examen. Vi hjälper dig gärna att ta fram avgifterna på just den utbildningen du vill läsa!

Kontakta våra studierådgivare för mer information om exakta studiekostnader, en uppskattning av levnadskostnader i Hawaii och alla andra frågor. 

Studielängd

Från en termin till fler år

Antal studenter

Ca. 4 900

Var?

Honolulu, Hawaii

Studieavgift?

Ja - snacka med oss!

Vill du veta mer?

Personlig studierådgivning

Oavsett vilka frågor du har hjälper våra studierådgivare dig att besvara dom. De har själva studerat utomlands och hjälper dig även med hela ansökningsprocessen!

Finansiering

Hur finansierar du dina studier? Är utbildningen berättigad för CSN? Kan du jobba vid sidan av studierna? Få alla svar här.

Utbildningar utomlands

Oavsett om du vill läsa ett helt program eller bara en eller två terminer utomlands finns det något för dig. Läs mer om vilka ämnesområden du kan studera utomlands inom.

Upcoming events

See more events ({{ allEventCardsTotal }})

Vi hjälper dig som vill studera i USA!

Vill du veta mer om utbildningar och hur det är att studera i USA? Vi berättar gärna mer om hur det är att leva i USA, har koll på hela ansökningsprocessen och tar hand om alla praktiska detaljer åt dig. Helt kostnadsfritt och utan förpliktelser! 

Få kostnadsfri studierådgivning

Stories

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...