{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Fashion i New York


på en catwalk för folk som studerar fashion i new york
Se hela rutten

Studiestart

Januari & september

Var?

Manhattan, New York

Stipendier

Ca 9300 SEK för dig med bra betyg

CSN-berättigat?

Ja - men extra utgifter kan tillkomma

Jag vill veta mer
Drömmer du om en karriär inom modeindustrin? Du kan läsa en eller två terminer i modevetenskap på Berkeley College i New York och på så vis rivstarta din modekarriär!

Finns det någon bättre plats i världen att studera fashion på om inte i världens största metropol New York? Skulle inte tro det! Som modestudent vid Berkeley College kommer NYC vara ditt klassrum och du kommer att bada i inspiration för dina projekt.

*Ungefärligt pris per termin. Levnadskostnader tillkommer. Med reservation för ändringar.

Kort om Berkeley College

Berkeley Colleges campus ligger i centrala New York på 5th Avenue och Madison Avenue, och endast ett stenkast från Grand Central Station. I omgivningen ligger modebutiker och andra affärer och dessutom har du Central Park, SoHo och Broadway som grannar. Ett bättre läge i NYC är svårt att hitta. Som student vid Berkeley College studerar du i mindre klasser (omkring 15 studenter per klass) vilken gör att undervisningen blir personlig och extra lärorik.

Din termin vid Berkeley College

Här har vi tagit fram en lista på ett gäng kurser inom modevetenskap som är riktigt nice att läsa under en termin:

  • Trend Analysis and Product Development
  • Interactive Fashion Communication
  • Visual Merchandising
  • Product Lifecycle Management and Sustainability
  • Fashion Public Relations and Events

Hos oss är studierådgivning alltid gratis. Om du vill söka dessa, eller några andra kurser, vid Berkeley College rekommenderar vi dig att boka in ett möte med oss. Du kan träffa oss i person i en av våra butiker eller ta det över telefon.

Vill du veta mer om kurspaketet?

Kom ihåg att kurspaketen endast är förslag som är till för att inspirera. Priser och kursutbud varierar beroende på bland annat tidigare studiebakgrund, betyg och önskad studieperiod. Om du känner att ett kurspaket inte helt är i linje med det du vill plugga kontaktar du helt enkelt bara oss så tar vi fram fler kurser som kan intressera dig. Därefter skapar vi ett skräddarsytt kurspaket enbart för dig.

Studentlivet i New York

New York benämns ofta som "the city that never sleeps" och här är möjligheterna obegränsade och upplevelserna maxade. Här kan du shoppa dygnet runt, festa till tio på morgonen, eller helt enkelt bara slappa på en chill café. Promenera i de olika områdena och hitta ditt stammisställe, prova dig fram och hitta den mumsigaste donuten och förälska dig i staden. Glöm inte heller bort att se en show på Broadway eller kolla på en match med några av NYCs mest berömda idrottslag inom basket, baseboll, amerikansk fotboll eller ishockey. Och vi får inte glömma alla museer och konstgallerier. I New York finns det alltid något att göra!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...