{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Internationella relationer på Hawaii


studera internationella relationer på hawaii
Se hela rutten

Studiestart

Januari & augusti

Var?

Honolulu, Hawaii

Stipendier?

Inga vid skolan

CSN-berättigat?

Ja - men extra utgifter kan tillkomma

Jag vill veta mer
Hawaii är en kulturell smältdeg och kokar av mångfald. Öngruppen ligger dessutom mitt i Stilla havet, där öst möter väst vilket gör det till en ideal plats för studier inom internationella relationer. Inte bara lär du dig om andra kulturer i teorin, du upplever det även i praktiken på det internationella universitetet HPU.

När du läser internationella relationer på Hawaii kommer du att fördjupa dig inom statsvetenskap och relationer länder emellan och förbättra dina kunskaper inom globala frågor utifrån antropologi, ekonomi, geografi och historia.

*Ungefärligt pris per termin. Levnadskostnader tillkommer. Med reservation för ändringar.

Kort om Hawaii Pacific University (HPU)

Hawaii Pacific University är känt för sin höga akademiska kvalitet, sin internationella studiemiljö och relativt långa studieavgift. Skolan har i regel små klasser vilket bidrar till ett mer intimt klimat bland lärare och studenter under föreläsningarna. HPU har två campus, Downtown Campus är det största och ligger i centrala Honolulu och det är här de flesta studenter på universitetet håller till.

Din termin vid HPU

Här har vi tagit fram en lista på ett gäng kurser inom internationella relationer som är riktigt nice att läsa under en termin:

  • International Human Rights
  • Global Systems & Development
  • Comparative Politics
  • Impact of Tourism on Local Culture

Hos oss är studierådgivning alltid gratis. Om du vill söka dessa, eller några andra kurser, vid HPU rekommenderar vi dig att boka in ett möte med oss. Du kan träffa oss i person i en av våra butiker eller ta det över telefon.

Studenter berättar

Fler studentberättelser

Vill du veta mer om kurspaketet?

Kom ihåg att kurspaketen endast är förslag som är till för att inspirera. Priser och kursutbud varierar beroende på bland annat tidigare studiebakgrund, betyg och önskad studieperiod. Om du känner att ett kurspaket inte helt är i linje med det du vill plugga kontaktar du helt enkelt bara oss så tar vi fram fler kurser som kan intressera dig. Därefter skapar vi ett skräddarsytt kurspaket enbart för dig.

Studentlivet på Hawaii

Livsstilen på Hawaii är mycket avslappnad och det är inte ovanligt att se både studenter och locals bära de traditionella blommiga hawaiiskjortorna. Under lediga stunder drar majoriteten till någon av de många stränderna för att surfa, eller till en av parkerna för att grilla med familj och vänner. Hawaii är även känt för sina kulturfestivaler som lockar ut till festligheter på gatorna.

Att studera på Hawaii är som att plugga i paradiset. Du kommer inte längre bort från den kalla svenska studiemiljön än det här!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...