{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Sociala medier & ekonomi i New York


tjej som studerar sociala medier & ekonomi i new york
Se hela rutten

Studiestart

Januari & september

Var?

New York City, USA

Stipendier?

Ca 9300 SEK för dig med bra betyg

CSN-berättigat?

Ja - men extra utgifter kan tillkomma

Jag vill veta mer
Har du drömmar om att bo i New York? Spana då in det här kurspaketet som låter dig studera 1-2 terminen inom ekonomi och sociala medier i centrala NYC. Lev ut drömmen om livet i storstaden IRL!

Ekonomi och social medier är två studieämnen som öppnar upp för mängder av karriärmöjligheter. Att dessutom plugga detta i en av världens viktigaste hubbar för ekonomi och kultur kan väl inte vara annat än en grymt bra idé?

*Ungefärligt pris per termin. Levnadskostnader tillkommer. Med reservation för ändringar.

Kort om Berkeley College

Berkeley College etablerades år 1931 och erbjuder utbildningar som är anpassade för arbetslivet. Här får du både praktisk och karriärsfokuserad utbildning som inkluderar såväl internships som jobbrelaterade case integrerade i utbildningen. Skolan har två campus som ligger i centrala New York vilket innebär att mycket av det spännande som bara måste utforskas i staden finns runt hörnet. Som student vid Berkeley College har du föreläsningar i mindre klasser (ca 15 studenter per klass) vilket öppnar upp för personlig kontakt med lärare och klasskamrater.

Din termin vid Berkeley College

Här har vi tagit fram en lista på ett gäng kurser inom ekonomi och sociala medier som är riktigt nice att läsa under en termin:

  • Business Ethics
  • Digital and Social Media Strategy
  • Public Relations
  • International Business
  • Global Business Management

Hos oss är studierådgivning alltid gratis. Om du vill söka dessa, eller några andra kurser, vid Berkeley College rekommenderar vi dig att boka in ett möte med oss. Du kan träffa oss i person i en av våra butiker eller ta det över telefon.

Studenter berättar

Fler studentberättelser

Vill du veta mer om kurspaketet?

Kom ihåg att kurspaketen endast är förslag som är till för att inspirera. Priser och kursutbud varierar beroende på bland annat tidigare studiebakgrund, betyg och önskad studieperiod. Om du känner att ett kurspaket inte helt är i linje med det du vill plugga kontaktar du helt enkelt bara oss så tar vi fram fler kurser som kan intressera dig. Därefter skapar vi ett skräddarsytt kurspaket enbart för dig.

Studentlivet i New York

New York är kanske en av världens mest populära storstäder i världen och som student här kommer du aldrig får brist på saker att göra. Varje dag väntar nya äventyr. På Manhattan i Financial Districs passerar du stressade aktieförmedlare och fashionabla affärskvinnor längs gator där limousiner står parkerade bredvid de klassiska korvkioskerna á la NYC. Som motpol har du Lower East Side och East Village på Manhattan. Här är newyorkbornas källa för vintagekläder, nattliv och musik. Andra områden som du dessutom borde utforska är Brooklyn och stadsdelens många konstgallerier, bohemiska Soho och Greenwich Village, samt exklusiva Upper East Side och dess galet dyra modebutiker.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...