{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Digitala & sociala medier i Sydney


en pool för dig som vill studera sociala medier i sydney
Se hela rutten

Studiestart

Februari & juli

Var?

Sydney, Australien

Stipendier?

6500 - 13000 SEK för dig med höga betyg

CSN-berättigat?

Ja - men extra utgifter kan tillkomma

Jag vill veta mer
Digitaliseringen är ett faktum och kunskaper inom ämnet är eftertraktat, så varför inte gå en termin eller två för att fördjupa dig inom just detta i en av världens bästa studentstäder?

Digitala medier utvecklas i rask takt och genom att studera just detta vid ett av världens mest kända teknologiska universitet kommer dina praktiska färdigheter vara sylvassa inför kommande karriär inom sociala medier, webbdesign och digital marknadsföring.

Studentlivet i Sydney

Sydney är en stor och livlig stad med en härlig mix av människor och kulturer. Här kan du njuta av spännande kultur och ett pulserande nattliv som gjort för studenter. Tröttnad du på folkmassorna och storstadspulsen kan du med lätthet ta dig ut i naturen som omger Sydney. Här kan du hitta lugnet, gå på bushwalks och komma nära det exotiska djurlivet. Som student i Sydney kommer du få the full experience av livet Down Under. Dessutom kan du jobba extra vid sidan av studierna, hur nice är inte det?

Kort om University of Technology Sydney (UTS)

University of Technology Sydney ligger i hjärtat av Sydney och endast ett stenkast från centralstationen. Som student vid UTS kommer du att befinna dig i moderna faciliteter som är skapade för att uppmuntra till ett aktivt campusliv. På campus finns flera restauranger, caféer, butiker och ett gym, bland mycket mer.

Din termin vid UTS

Här har vi tagit fram en lista på ett gäng kurser inom digitala och sociala medier som är riktigt nice att läsa under en termin:

  • Stories from the Streets: Local Journalism, Social Media
  • Multiplatform Journalism
  • Digital Communities
  • Engagement, Participation, Gamification

Hos oss är studierådgivning alltid gratis. Om du vill söka dessa, eller några andra kurser, vid UTS rekommenderar vi dig att boka in ett möte med oss. Du kan träffa oss i person i en av våra butiker eller ta det över telefon.

Studenter berättar

Fler studentberättelser

Vill du veta mer om kurspaketet?

Kom ihåg att kurspaketen endast är förslag som är till för att inspirera. Priser och kursutbud varierar beroende på bland annat tidigare studiebakgrund, betyg och önskad studieperiod. Om du känner att ett kurspaket inte helt är i linje med det du vill plugga kontaktar du helt enkelt bara oss så tar vi fram fler kurser som kan intressera dig. Därefter skapar vi ett skräddarsytt kurspaket enbart för dig.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...