Boka flyg

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Detta fält behöver vara ifyllt

9 Endast valda datum Economy

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDetta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Vänligen fyll i alla fält

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Drömmer du om att studera eller att göra en praktik utomlands? Du kanske har ett hum om vad du vill göra och vart du vill resa men behöver bolla med någon som har gjort något liknande. Eller du kanske bara inte vet var du ska börja. Hör av dig till oss med dina drömmar, så hjälper vi dig att uppfylla dem.

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Tack för ditt mejl!

Vad roligt att du vill utomlands! Vi återkommer till dig så snart vi kan. 

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka utlandsstudier med oss? Boka in ett möte med våra studierådgivare för att få hjälp med att hitta dina drömstudier. Du kan välja att ta mötet i en av våra butiker, via telefon eller som videosamtal. Våra öppettider är kl. 12:00-16:00, måndag till fredag, och mötena kan ske mellan 10:00-18:00.

 • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Vad kul att du hör av dig!

Vad roligt att du vill du vill utomlands! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats för din kostnadsfria studierådgivning så snart vi kan.

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss! 

En kopia av ditt meddelande har skickats till din mail.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
en grupp av studenter vid University of Technology Sydney i australien
en koala en glad kvinnlig student vid University of Technology Sydney

Om att studera vid University of Technology Sydney (UTS)

Vill du studera i Australiens största stad, Sydney? University of Technology Sydney (UTS) är ett tekniskt universitet med fokus på innovation och praktiskt lärande. Trots att det är ett relativt nytt universitet är det ett internationellt erkänt universitet med ett utmärkt centralt läge i metropolen Sydney med närhet till världskända platser så som stränderna Bondi och Coogee Beach, Sydney Opera House, Sydney Harbor Bridge och Royal Botanic Garden.

Sydney är en av de populäraste städerna i världen att studera i bland internationella studenter. Staden är dessutom ansedd att vara den bästa studentstaden i världen.

Frågor om UTS? Snacka med oss!

Studier vid University of Technology Sydney (UTS)

Studera i soliga Sydney på ett av världens främsta universitet, University of Technology Sydney (UTS). UTS ligger centralt i Sydney nära shopping, kaféer, restauranger och berömda sevärdheter. Besök de berömda stränderna Bondi och Coogee, se Sydney operahus eller Harbor Bridge och besök Royal Botanic Garden när lektionerna är slut för dagen.

Sydney är en av världens mest populära universitetsstäder för internationella studenter och dessutom ansett som en av de främsta städerna generellt att bo, arbeta och studera i.

Studera vid UTS – så här hjälper vi dig

Vi erbjuder kostnadsfri studierådgivning till dig som är intresserad av studier vid University of Technology Sydney. Vi hjälper vi dig med allt det praktiska, som t ex studiemedel, stipendier, boende och med själva ansökan till universitetet, oavsett om du vill söka

 • Fristående kurser, 1-2 terminer (Study Abroad)
 • Kandidatexamen (Bachelors Degree)
 • Masterexamen (Masters Degree)

7 anledningar till att studera vid University of Technology Sydney

 1. Läget! Du kommer att studera i hjärtat av härliga Sydney!
 2. Prisvärda studieavgifter, UTS har några av de lägsta studieavgifterna i Sydney.
 3. Universitetets samarbete med näringslivet och anpassar sina utbildningar till arbetsmarknaders behov
 4. Studierna inkluderar projektarbeten, fallstudier och fältarbeten.
 5. Den höga andelen internationella studenter bidrar medens spännande mångfald på universitetet
 6. Du kommer ha nära till av Sydneys bohemiska kvarter, färggranna marknader och härliga vita stränder
 7. Du har möjlighet att ansöka om stipendium som täcker 40 % av terminsavgiften. Läs mer här.

Vad kan jag studera på University of Technology Sydney?

Vi finns här för att hjälpa dig att söka din drömutbildning. Du kan studera nästan allt på UTS och dessa är bara några exempel:

 • Datavetenskap och dataanalys
 • Ekonomi, t ex entreprenörskap, MBA, redovisning, finans, ledarskap, marknadsföring,
 • Kommunikationsvetenskap, t ex. digitala och sociala medier, praktisk media, strategisk kommunikation, sportmedia, digital information, journalistik, mediekonst och produktion, politisk och offentlig kommunikation, samhällsvetenskap och politik, musik- och ljuddesign, kreativt skrivande.
 • Design, arkitektur och byggnadskonstruktion, t ex innovativ design, bebyggelsemiljö, mode och textilier, visuell kommunikation, projektledning.
 • Pedagogik, t ex lärarutbildning
 • Ingenjörsvetenskap, t ex biomedicin, väg och vatten, miljöteknik, datavetenskap och mjukvaruutveckling, maskin, mekatronik och cybersäkerhet.
 • Hälsovetenskaper/vård, t ex sjuksköterskeutbildning, sport och träningslära, folkhälsa, hälsovetenskap, palliativ vård, vårdadministration
 • Hälsovetenskap/vård (masternivå), t ex farmakologi, genetisk rådgivning, logopedi, ortoptik, fysioterapi, klinisk psykologi.
 • Informationsteknik, t ex. datavetenskap, dataanalys och datautvinning, grafik och multimedia, IT management och ledarskap, nätverk och säkerhet, mjukvaruutveckling och programmering, systemdesign och analys.
 • Juridik, t ex Juris Doctor, rättsvetenskap, immaterialrätt, migrationsrätt
 • Naturvetenskap och matematik, t ex Life Sciences, matematik och fysik

Vem kan studera på University of Technology Sydney?

Om du har avslutat gymnasiet med tillräckliga resultat kan du ansöka om studier på UTS. Studiealternativ finns för den som;

 • Vill ta ett sabbatsår och testa hur det är att leva och bo i Sydney. Läs en eller två terminer på universitetet och välj kurser som passar dig.
 • Redan går på universitetet i Sverige och vill läsa en utbytestermin (eller två) i Sydney och sedan överföra poängen till ditt hemuniversitet (även kallat Study Abroad/Freemover).
 • Drömmer om att läsa en hel utbildning på UTS, exempelvis din kandidat- eller masterexamen.

Studentboende för internationella studenter i Sydney

Som internationell student vid University of Technology Sydney kommer du att ha olika flera olika boendealternativ att välja på. De flesta internationella studenter vid UTS i Sydney väljer att hitta privat boende, vilket innebär att du delar en lägenhet eller ett hus med andra studenter.

Du kan också välja att bo på campus. Om du är intresserad av denna boendeform berättar vi gärna mer om vilka studenthem som finns. UTS prioriterar study abroad- och utbytesstudenter som erbjuds plats först. Området Bondi Junction har många lägenheter och är ett populärt område för majoriteten av UTSs studenter. De flesta internationella studenter delar en lägenhet eller ett hus. Generellt sett är det inte svårt att hitta studentboende i Sydney, så oroa dig inte över det.

Campuslivet på University of Technology Sydney

UTS ligger bara 5-minuters promenad från centralstationen. Campusområdet är supertrevligt och det är lätt att promenera mellan de olika byggnaderna. Det finns ett stort utbud av service på University of Technology Sydney’s campusområde så som restauranger, kaféer, gym och butiker bara för att nämna några. Du kommer inte vilja gå miste om ett besök på UTS egen studentpub ”The Loft” som är perfekt för en after school! Det finns flera klubbar och föreningar att gå med i. Studenter på University of Technology Sydney har tillgång till ett stort utbud av stöd, från hjälp med engelska språket till yrkesvägledning, sjukvård och kuratorer – varav det mesta är kostnadsfritt.

Ansök till University of Technology Sydney

University of Technology Sydney hhar löpande antagning, men det är alltid en bra idé att söka så tidigt som möjligt. 

Termin 1 (Semester 1) (startar i februari): ansök senast i november året före kursstart.
Termin 2 (Semester 2) (startar i juli): ansök senast i april.

Antagningskravet för University of Technology Sydney är att ha betyg över genomsnittet. Din ansökan kommer utvärderas utifrån tidigare och nuvarande studier och de betyg du fått. Kravet på engelskkunskaper är goda betyg i engelska från gymnasiet. Du kan också ta ett språktest som t ex TOEFL or IELTS för att bevisa att du har de språkkunskaper som krävs.

University of Technology Sydney's utmärkelser

UTS fick fem stjärnor i en av de senaste rankningarna av QS Stars™ och är internationellt erkända för goda resultat inom forskning, anställningsbarhet, undervisning och infrastruktur.

UTS är nummer i Australien enligt QS Top 50 Under 50 (universitet som är yngre än 50 år) och the Times Higher Educations Young University rankings, samt har plats nr 8 i världen (QS Top 50 under 50). UTS rankas även som nummer 11 (QS) och nummer 1 (THES) globalt sett – inte illa för ett universitet som bara har 30 år på nacken.

Boka in en gratis studierådgivning

Varför studera vid UTS med KILROY?

Kostnadsfri studierådgivning

Få svar på dina frågor kring utlandsstudier och praktik utomlands - helt kostnadsfritt och utan dolda kostnader.

Dina drömmar i fokus

Dina drömmar och mål är prio ett. Tillsammans med din personliga studierådgivare skapar ni en upplevelse som du kommer att minnas för livet.

Vi hjälper dig att nå dina mål

Vi har koll på allt kring ansökningsprocessen, visum, boende, finansiering och stipendier, så att du inte behöver oroa dig.

Utbildningar & studiealternativ

Vid University of Technology Sydney (UTS) finns ett stort utbud av utbildningar att välja bland inom flertalet discipliner. Populära ämnen på UTS är bland annat Business, Communication, Design, Engineering, IT, Science och Health på nivåerna:

 • En eller två fristående terminer (Study Abroad)
 • Bachelors Degree
 • Masters Degree

Läsåret

Utbildningar vid UTS börjar två gånger per år: februari - juni (termin 1) och juli - november (termin 2).

Frågor? Skriv till oss!

Finansiering & antagningskrav

Det är möjligt kan få hela eller delar av din utbildning vid University of Technology Sydney finansierad av CSN i form av lån, bidrag och merkostnadslån. Du kan även låna för flyg och försäkring varje termin. Om du vill läsa mer om CSN, stipendier etc. hittar du information under avsnittet om finansiering.

University of Technology Sydney erbjuder Europeiska studenter möjligheten att ansöka om stipendium som täcker 40 % av terminsavgiften. Läs mer om villkoren här. Du kan även ansöka om ett så kallat Study Abroad Excellence Award om du läser fristående terminer. 

Antagningskrav och studieavgift varierar

Antagningskrav och studieavgifter vid University of Technology Sydney kan variera beroende på studienivå och studie ämnen. Vi hjälper dig gärna att ta fram avgifterna på just den utbildningen du vill läsa.

Studielängd

Från en termin till fleråriga studier

Antal studenter

45 000+

Var?

Sydney, Australien

Studieavgift?

Ja - snacka med oss!

Vill du veta mer om studier i Australien?

Personlig studierådgivning

Oavsett vilka frågor du har hjälper våra studierådgivare dig att besvara dom. De har själva studerat utomlands och hjälper dig även med hela ansökningsprocessen!
Gratis studierådgivning

Finansiering

Hur finansierar du dina studier? Är utbildningen berättigad för CSN? Kan du jobba vid sidan av studierna? Få alla svar här.
Mer om finansiering

Utbildningar utomlands

Oavsett om du vill läsa ett helt program eller bara en eller två terminer utomlands finns det något för dig. Läs mer om vilka ämnesområden du kan studera utomlands inom.
Hitta din utbildning

Kommande events

Studenter berättar

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...