{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Event Management i Brisbane


två killar på ett tak i brisbane
Se hela rutten

Studiestart

januari & juli

Var?

Brisbane, Australien

Stipendier?

Inga vid skolan

CSN-berättigat?

Ja - men extra utgifter kan tillkomma

Jag vill veta mer
Uppgradera dina eventplanerarskills med ett Diploma of Event Mangement. Utbildningen pågår under två terminer och gör dig till ett proffs på att organisera och koordinera större evenemang och tillställningar.

Efter två terminer vid TAFE Queensland har du ett diplom i handen som bevisar dina kunskaper inom event management. Utbildningen fokuserar på färdigheter inom och kunskap om att delegera arbetsuppgifter i större team, budgetarbete, koordinera marknadsföringsaktiviteter, val av evenemangslokaler, bland mycket mer. Dina lärare är erfarna branschexperter och kan industrin utan och innantill. Som färdigutbildad kan du arbeta som exempelvis konferens- och eventkoordinator eller eventplanerare.

*Ungefärligt pris för två terminer. Levnadskostnader tillkommer. Med reservation för ändringar.

Kort om TAFE Queensland

TAFE Queensland ligger precis norr om Brisbane och är placerad som en port till Australiens mest älskade regioner, Sunshine Coast och Wide Bay Burnett. Här hittar du ett stort utbud av yrkesförberedande utbildningar där du ges chansen att i praktiken utveckla dina kompetenser inom det du brinner för. Att TAFE dessutom erbjuder flertalet 1-2 åriga diplomutbildningar till rimliga studieavgifter gör skolan till ett toppval bland många internationella studenter.

Utbildningen Diploma of Event Management

Den är utbildningen pågår under två terminer och har en semiflexibel kursplan där du läser 11 obligatoriska kurser (vilka listas nedan), samt 9 valbara kurser baserat på vad du intresserar dig för.

 • Source and use information on the events industry
 • Coordinate on-site event registrations
 • Manage event staging components
 • Manage on-site event operations
 • Enhance customer service experiences
 • Manage finances within a budget
 • Lead and manage people
 • Monitor work operations
 • Establish and conduct business relationships
 • Manage projects
 • Identify hazards, assess and control safety risks

Hos oss är studierådgivning alltid gratis. Om du vill söka dessa, eller några andra kurser, vid TAFE rekommenderar vi dig att boka in ett möte med oss. Du kan träffa oss i person i en av våra butiker eller ta det över telefon.

Inspiration

Utforska våra studentberättelser

Vill du veta mer om kurspaketet?

Kom ihåg att kurspaketen endast är förslag som är till för att inspirera. Priser och kursutbud varierar beroende på bland annat tidigare studiebakgrund, betyg och önskad studieperiod. Om du känner att ett kurspaket inte helt är i linje med det du vill plugga kontaktar du helt enkelt bara oss så tar vi fram fler kurser som kan intressera dig. Därefter skapar vi ett skräddarsytt kurspaket enbart för dig.

Studentlivet i Brisbane

Att Australien med sitt härliga klimat och sina sinnessjuka stränder är galet nice att bo i har vi nog alla ett hum om. Addera dessutom ett fantastiskt studentliv och storstadpuls så har du Brisbane. I den här bubblande storstaden har du havet och naturen som granne, samtidigt som du lever mitt i en kosmopolitisk hubb för konst, kultur och gastronomi, kryddat med locals som personifierar den avslappande australiensiska livsstilen. Alltså en storstad som gjord för dig som vill lära dig mer om eventplanering!

Fundersam till hur pengarna ska räcka till under studietiden? Fear no more! Det som är så bra med att vara student i Australien är (förutom den goa stämningen såklart!) att du faktiskt får arbeta vid sidan av studierna. Du kan med andra ord alltså dra in extra cash för att kunna leva livet med en guldkant under tiden du är borta och dessutom spetsa CVt än mer. WIN - WIN!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...