{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Film, media & TV-produktion på Gold Coast


skyline över brisbane på natten
Se hela rutten

Studiestart

januari & juli

Var?

Gold Coast, Australien

Stipendier?

Inga vid skolan

CSN-berättigat?

Ja

Jag vill veta mer
Brinner du för TV- och filmproduktion och har dessutom en förkärlek till att utmana de etablerade normerna och experimentera med ny teknologi för att utveckla industrin? Svar ja? Då har du kommit rätt!

Rivstarta din karriär inom filmproduktion och media med ett Diploma of Screen and Media från den drömmiga studentstaden Brisbane på Gold Coast. Diplomutbildningen vid TAFE Queensland pågår under två terminer och är som klippt och skuren för dig som är kreativ och har ambitionen att arbeta inom film, TV, radio och interaktiv media.

*Ungefärligt pris för två terminer. Levnadskostnader tillkommer. Med reservation för ändringar.

Kort om TAFE Queensland

TAFE Queensland ligger precis norr om Brisbane och är placerad som en port till Australiens mest älskade regioner, Sunshine Coast och Wide Bay Burnett. Här hittar du ett stort utbud av yrkesförberedande utbildningar där du ges chansen att i praktiken utveckla dina kompetenser inom det du brinner för. Att TAFE dessutom erbjuder flertalet 1-2 åriga diplomutbildningar till rimliga studieavgifter gör skolan till ett toppval bland många internationella studenter.

Utbildningen Diploma of Screen & Media

Den är utbildningen pågår under två terminer och har en semiflexibel kursplan där du väljer en utav två inriktningar, Film and TV Production Stream eller Animation and Visual Effects Stream. När du valt specialicering kommer du att läsa tre obligatoriska kurser (vilka listas nedan), samt lägga till 12 valbara kurser baserat på vad du intresserar dig för.

  • Maintain and apply creative arts industry knowledge
  • Establish and maintain safe creative practice
  • Originate and develop concepts

Studenter berättar

Fler studentberättelser

Vill du veta mer om den här utbildningen?

Om du känner att Diploma of Screen & Media helt är i linje med vad du vill plugga under två terminer, hör av dig till oss så guidar vi dig vidare genom processen samt ger dig svar på alla dina frågor.

Hos oss är studierådgivning alltid gratis. Om du vill söka dessa, eller några andra kurser, vid TAFE rekommenderar vi dig att boka in ett möte med oss. Du kan träffa oss i person i en av våra butiker eller ta det över telefon.

Studentlivet i Brisbane

Att Australien med sitt härliga klimat och sina sinnessjuka stränder är galet nice att bo i har vi nog alla ett hum om. Addera dessutom ett fantastiskt studentliv och storstadpuls så har du Brisbane och Gold Coast. I den bubblande storstaden Brisbane har du havet och naturen som granne, samtidigt som du lever mitt i en kosmopolitisk hubb för konst, kultur och gastronomi, kryddat med locals som personifierar den avslappande australiensiska livsstilen. Alltså en plats som gjord för dig som vill lära dig mer om film, TV och media!

Fundersam till hur pengarna ska räcka till under studietiden? Fear no more! Det som är så bra med att vara student i Australien är (förutom den goa stämningen såklart!) att du faktiskt får arbeta vid sidan av studierna. Du kan med andra ord alltså dra in extra cash för att kunna leva livet med en guldkant under tiden du är borta och dessutom spetsa CVt än mer. WIN - WIN!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...