{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Idrottsvetenskap & sport i Sydney


två personer sitter på en sten och blickar ut över sydney
Se hela rutten

Studiestart

Februari & juli

Var?

Sydney, Australien

Stipendier?

6500-13000 kr för dig med goda betyg

CSN-berättigat?

Ja - men ytterligare finansiering krävs

Jag vill veta mer
Älskar du sport och fysisk aktivitet? Kanske fantiserar du om att arbeta som PT, fysioterapeut eller kanske som marknadsförare inom idrott? Summerat, om du gillar att idrotta och vill prova på livet i Sydney är det här kurspaketet det perfekta alternativet.

Genom att läsa kurser inom idrottsvetenskap och sport vid UTS i Sydney, en av de bästa studentstäderna i Australien, får du den bästa kombinationen av teori och praktik i form utav kunniga föreläsare och magiska möjligheter för utomhusaktiviteter i ett härligt klimat.

*Ungefärligt pris per termin. Levnadskostnader tillkommer. Med reservation för ändringar.

Kort om University of Technology Sydney

Det välrenommerade universitetet UTS har det perfekta läget mitt i centrala Sydney i en byggnad på hela 28 våningar och dessutom erbjuder universitetet studentboende. Här är du omgiven av museer, nöjesfält, vita sandstränder, grym surfing och fantastisk natur för vandrig och cykling. Campus ligger dessutom på gångavstånd från Sydney Harbour, operahuset, livliga Sunny Hills och trendiga Newtown.

Din termin vid UTS

Här har vi tagit fram en lista på ett gäng kurser inom idrottsvetenskap & sport som är riktigt nice att läsa under en termin:

  • Structural Anatomy
  • Strength and Conditioning
  • Health and Lifespan Development
  • Sport and Society
  • Sport Marketing and Media
  • Public Relations for Sport

Hos oss är studierådgivning alltid gratis. Om du vill söka dessa, eller några andra kurser, vid UTS rekommenderar vi dig att boka in ett möte med oss. Du kan träffa oss i person i en av våra butiker eller ta det över telefon.

Studenter berättar

Fler studentberättelser

Vill du veta mer om kurspaketet?

Kom ihåg att kurspaketen endast är förslag som är till för att inspirera. Priser och kursutbud varierar beroende på bland annat tidigare studiebakgrund, betyg och önskad studieperiod. Om du känner att ett kurspaket inte helt är i linje med det du vill plugga kontaktar du helt enkelt bara oss så tar vi fram fler kurser som kan intressera dig. Därefter skapar vi ett skräddarsytt kurspaket enbart för dig.

Studentlivet i Sydney

Sydney finns ofta med på listor över de mest eftertraktade studentstäderna i världen. Varför? Jo, det exotiska klimatet, de vänliga människorna, den livliga kulturen, och universiten i världsklass skapa de perfekta förutsättningarna för ett fett studentliv. Som student kan du förvänta dig informella föreläsningar (inga kostymer och skjortor här inte).

Fundersam till hur pengarna ska räcka till under tiden Down Under? Fear no more! Det som är så bra med att vara student i Australien är (förutom den goa stämningen såklart!) att du faktiskt får arbeta vid sidan av studierna. Du kan med andra ord alltså dra in extra cash för att kunna leva livet med en guldkant under tiden du är borta och dessutom spetsa CVt än mer. WIN - WIN!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...