{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Studera på Deakin University

Studera utomlands på Deakin University med KILROY
Studera utomlands på Deakin University med KILROY

Hur vi på KILROY kan hjälpa dig att studera på Deakin University

Hör av dig till oss för kostnadsfri studierådgivning. Din personliga studierådgivare hjälper dig med alla praktiska förberedelser som ansökan, finansiering, stipendier och boende om du vill studera antingen en:

 • Termin eller läsår (Study Abroad)
 • Kandidatprogram
 • Masterprogram 

...på Deakin University. 

Deakin University erbjuder många olika inriktningar som t ex ekonomi, näringslära, juridik, psykologi, IT, media och mycket mer. Deakin har världens främsta fakultet inom idrottsvetenskap där du kan få praktisk undervisning på sportanläggningar i världsklass och ta del av Deakins många samarbeten och kontakter inom branschen.

Deakin University ligger i Melbourne, Australiens näst största stad. Melbourne kallas för Australiens kulturhuvudstad och är känt för sin stora kulturscen. Våra studierådgivare erbjuder gratis studierådgivning och hjälper dig med din ansökan.

Campus & boende

Deakin University är visserligen ett av Australiens största universitet, men de fyra campusområdena ger snarare en småstadskänsla. Du kommer upptäcka att det är lätt att lära sig hitta, skaffa vänner och engagera sig i olika studentaktiviteter.

Nyanlända studenter välkomnas av studentmentorer som hjälper dig att snabbt komma in i det australiska studentlivet. Deakins välkomstprogram innehåller introduktionsdagar, workshops, sociala events, studiegrupper och andra möjligheter för dig att komma in i studentlivet och studierna. Du kan också gå med i en eller flera av Deakins mer än 100 olika studentklubbar. Tro oss, du kommer inte ha det tråkigt under tiden på Deakin University.

Melbourne Burwood Campus
Deakins Melbourne campus ligger i förorten Burwood i östra Melbourne, 30 minuter från centrum. Här studerar omkring 20 000 studenter och campuset är känt för sina fina lokaler och innovativ arkitektur.

Geelong Waurn Ponds Campus
Campusområdet Geelong Waurn Ponds ligger i de västra utkanterna av Geelong, 72 kilometer sydväst om Melbourne. Campuset ligger i ett vackert anlagt område och erbjuder omfattande sportmöjligheter för den aktive studenten. Omkring 8 000 studenter läser här.

Geelong Waterfront Campus
Ta del av den allra senaste forskningen och de specialbygda anläggningarna på Deakins program inom arkitektur och byggnadsteknik. Du kommer få en fantastisk tid i detta livliga område, nära kollektivtrafik, kaféer, butiker, naturen och stranden.

Warnambool Campus
Warnambool campus ligger i en liten ort vid stranden av den pittoreska Hopkinsfloden, nära lokala surfstränder och populära turistattraktioner. Warnambool är det minsta av Deakins olika campus och har några tusen studenter.

Alla Deakins campusområden erbjuder studentboende i möblerade lägenheter, som delas med andra, eller i enkelrum. Campusboende rekommenderas för nya studenter som vill hitta nya vänner och bekanta sig med sin nya hemort. Deakin kan också ge råd om boende utanför campus och hjälper dig med hyreskontrakt, att förstå dina rättigheter etc. om du vill söka boende utanför campus.

Startpaket i  Melbourne

Genom oss kan du försäkra dig om att få bästa möjliga starten på dina studier i Melbourne genom att boka ett startpaket. Läs mer om våra startpaket för studenter i Melbourne här.

8 goda skäl att studera på Deakin University

 • Deakin erbjuder forskning och undervisning i världsklass vilket placerar dem i topp 1% av universitet globalt.
 • Generösa stipendier tillgängliga för alla europeiska studenter och ännu fler stipendier för vissa specifika studieinriktningar
 • Melbourne anses vara en av världens bästa städer att bo i. Melbourne är känt för sitt varierade utbud av mat, internationella festivaler, kaffekultur, smala gränder, sportevenemang och en allmänt avslappnad livsstil.
 • Deakin erbjuder många olika boendealternativ och kan hjälpa dig att hitta boende, antingen på campus eller utanför campus
 • Du kan gå med i mer än 100 studentklubbar och föreningar
 • De flesta campusområdena har stora fitnesscenter med oändliga möjligheter till rörelse och för ha kul med vänner. Perfekt om du gillar att vara aktiv!
 • Trots att Australien redan är ett säkert land att vistas i, erbjuder Deakin extra säkerhet  dygnet runt, så att du alltid känner dig säker och bekväm.
 • Deakin University erbjuder ett kostnadsfritt engelsktest så att du kan slippa betala för att skriva TOEFL- eller IELST-testet (om du inte har tillräckligt höga betyg i engelska från gymnasiet)

Ansökan till Deakin University

Deakin har ett treterminssystem. Det innebär att du kan påbörja dina studier antingen i mars, juli eller november.

Deakin University har löpande antagning,och vi rekommenderar att du kontaktar oss så snart du funderar på att studera på Deakin. Vi vill inte att du hindras av några deadlines! De exakta behörighetskraven varierar beroende på vilken utbildning du vill söka till eller om du vill söka fristående kurser (Study Abroad) i 1-2 terminer.

I allmänhet är det grundläggande kravet godkända betyg i dina tidigare studier. Deakin University kommer att utvärdera din ansökan utifrån dina tidigare och nuvarande studier, dina betyg och de kurser som du eventuellt är inskriven på vid ansökningstillfället.

I de flesta fall kan Deakin utvärdera dina engelskkunskaper utifrån dina gymnasiebetyg i engelska. Om du inte uppfyller kraven måste du antingen göra ett standardiserat engelsktest som TOEFL eller IELTS, eller så kan du göra Deakins eget engelsktest som är kostnadsfritt. Prata med oss så hjälper vi dig att ta reda på vad som krävs.

Varför KILROY?

Gratis studierådgivning
Vi svarar på alla dina frågor om att studera utomlands. Att ta emot vår hjälp är kostnadsfritt och det finns inga dumma frågor och inga dolda avgifter skrivna med finstilt någonstans.
1 - 1
Du får din egen personliga studievägledare. Tillsammans skräddarsyr ni din utbildning utomlands utifrån dina drömmar, önskemål och möjligheter samt vår erfarenhet.
Vi guidar dig från A-Z
Vi hjälper dig med dina allra första frågor och berättar om allt du behöver veta när det kommer till studieämnen, finansiering, bostäder, stipendier, visum och allt däremellan. Du kommer inte missa några viktiga detaljer.

Examen

På Deakin University kan du studera:

 • Study Abroad (1-2 terminer på Deakin)
  Som utlandsstuderande vid Deakin University kan du välja mellan ett brett utbud av kurser från universitetets fakulteter. Därför kan du välja att använda din tid på Deakin till att specialisera dig inom ett visst område eller för att vidga din horisont genom att välja ett brett utbud av olika kurser.
 • Kandidatexamen
  Du kan välja från ett stort utbud av kandidatprogram på Deakin, allt från den klassiska Bachelor of Business till mer specialiserade examen, som Bachelor of Oceanography.
 • Masterexamen
  Deakin University erbjuder ett brett utbud av master- och forskarutbildningar, så att du kan specialisera dig inom just det område du är intresserad av.

Finansiering

Kostnaden för att studera vid Deakin University varierar beroende på din studienivå och studieområde. Våra studierådgivare räknar ut det exakta priset för det program eller de kurser som du vill studera och en uppskattad budget för att leva i Melbourne.

Kontakta våra studievägledare för att få information om studieavgifter, finansieringsmöjligheter, möjligheter att söka ett deltidsarbete vid sidan av studierna, budgetar och svar på alla dina frågor.

Läs mer om att...

Gratis studierådgivning

Vi kan hjälpa dig från A-Z och svara på alla dina frågor
Studierådgivning

Finansiering

Ta reda på hur du kan finansiera dina studier utomlands
Finansiering

Tester

Vissa studenter kan behöva göra ett engelskatest
Antagningstester

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...