{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Inredningsdesign i Brisbane


tjej som studerar diploma of interior design på tafe queensland
Se hela rutten

Studiestart

januari & juli

Var?

Brisbane, Australien

Stipendier?

Inga vid skolan

CSN-berättigat?

Ja

Jag vill veta mer
Utforska Australien och spetsa samtidigt CVt med ett Diploma of Interior Design från TAFE Queensland. Älskar du design och inredning och har ambitionen att bygga en karriär på detta intresse är den här utbildningen som gjord för dig.

Under två terminer hinner du specialicera dig inom inredningdesign och dessutom lära känna Australien. Hur bra deal är inte det? Förutom att uppleva det maxade studentlivet i Brisbane (ett av de bästa i Australien!) lär du dig att att skapa digitala modeller för designprojekt, inklusive ljussättning, färgval, kreativ problemlösning och projektexekution. Två terminer går fort och vips så är du en kvalificerad inredningsdesigner!

*Ungefärligt pris för två terminer. Levnadskostnader tillkommer. Med reservation för ändringar.

Kort om TAFE Queensland

TAFE Queensland ligger precis norr om Brisbane och är placerad som en port till Australiens mest älskade regioner, Sunshine Coast och Wide Bay Burnett. Här hittar du ett stort utbud av yrkesförberedande utbildningar där du ges chansen att i praktiken utveckla dina kompetenser inom det du brinner för. Att TAFE dessutom erbjuder flertalet 1-2 åriga diplomutbildningar till rimliga studieavgifter gör skolan till ett toppval bland många internationella studenter.

Utbildningen Diploma of Interior Design

Den är utbildningen pågår under två terminer och har en semiflexibel kursplan där du läser 10 obligatoriska kurser (vilka listas nedan), samt 17 valbara kurser baserat på vad du intresserar dig för. Om du är intresserad av att specialisera dig inom kommersiell inredningdesign är det TAFEs campus vid Gold Coast som gäller, om du snarare intresserar dig för inredning för retail och i butikslokaler är det istället TAFEs campus i Brisbane som gäller.

  • Explore and apply the creative design process to 2D forms
  • Explore and apply the creative design process to 3D forms
  • Establish, negotiate and refine a design brief
  • Design residential interior lighting
  • Produce digital models and documentation for interior design projects
  • Design colour schemes for interior and exterior spaces
  • Design residential interiors
  • Evaluate site structure and services for interior design briefs
  • Explore and apply creative design methodology to interior space
  • Develop residential interior design project documentation

Studenter berättar

Fler studentberättelser

Vill du veta mer om den här diplomutbildningen?

Om du känner att Diploma of Interior Design helt är i linje med vad du vill plugga under två terminer, hör av dig till oss så guidar vi dig vidare genom processen samt ger dig svar på alla dina frågor.

Hos oss är studierådgivning alltid gratis. Om du vill söka dessa, eller några andra kurser, vid TAFE rekommenderar vi dig att boka in ett möte med oss. Du kan träffa oss i person i en av våra butiker eller ta det över telefon.Principles of Management

Studentlivet i Brisbane

Att Australien med sitt härliga klimat och sina sinnessjuka stränder är galet nice att bo i har vi nog alla ett hum om. Addera dessutom ett fantastiskt studentliv och storstadpuls så har du Brisbane. I den här bubblande storstaden har du havet och naturen som granne, samtidigt som du lever mitt i en kosmopolitisk hubb för konst, kultur och gastronomi, kryddat med locals som personifierar den avslappande australiensiska livsstilen. Alltså en storstad som gjord för dig som vill lära dig mer om inredning!

Fundersam till hur pengarna ska räcka till under studietiden? Fear no more! Det som är så bra med att vara student i Australien är (förutom den goa stämningen såklart!) att du faktiskt får arbeta vid sidan av studierna. Du kan med andra ord alltså dra in extra cash för att kunna leva livet med en guldkant under tiden du är borta och dessutom spetsa CVt än mer. WIN - WIN!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...