{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Media & PR på Gold Coast


Kille surfar vid Burleigh Heads på Gold Coast, Australia
Se hela rutten

Studiestart

Februari, juli & augusti

Var?

Gold Coast. Australien

Stipendier?

Inga vid skolan

CSN-berättigat?

Ja

Jag vill veta mer
Kritvita stränder, sköna Aussies och kurser inom media och PR. Under föreläsningarna lär du dig allt från hur du skriver en grym pressrelease till historien bakom och strategier inom PR. På fritiden står surfing, gött häng och mängder av soltimmar på schemat. Drömkombo - oh yes!

PR är ett utav de snabbast växande fälten inom nutida kommunikationsstrategi. Genom att nischa dina studier på Gold Coast inom just detta öppnas dörren upp till mängder av internationella, såväl som nationella, arbetsgivare inom allt från offentlig sektor till privata företag. Att dessutom bocka av ett gäng kursen inom media och PR på just vackra Gold Coast kan inte annat än bli nice. Sol, bad, surf och härliga Aussies 24/7. En deal svår att säga nej till, right?

*Ungefärligt pris per termin. Levnadskostnader tillkommer. Med reservation för ändringar.

Kort om Griffith University

Som student vid Griffith University kan du välja mellan fem olika campus vilka är utspridda mellan Brisbane och Gold Coast. I det här kurspaketet har vi valt campus Gold Coast just för att vi älska den här platsen. Griffith University är känt för sina innovativa utbildningar och för de suveräna sportanläggningarna. Är inte sport din grej? Hellugnt! Det finns 120 studentföreningar och klubbar vilket innebär att du med all sannolikhet kan hittar något som passar just dig.

Om du bestämmer dig för att dra iväg till Australien för att bli internationell student har du dessutom möjlighet till att volontärarbeta och praktisera vid sidan av plugget genom Griffith University. Ett grymt alternativ för dig som vill samla på dig praktisk erfarenhet.

Din termin vid Griffith University

Här har vi tagit fram en lista på ett gäng kurser inom media och PR som är riktigt nice att läsa under en termin:

  • Introduction to Public Relations
  • Media Relations
  • Public Writing and Professional Practice
  • Introduction to Communication and Journalism

Hos oss är studierådgivning alltid gratis. Om du vill söka dessa, eller några andra kurser, vid Griffith University rekommenderar vi dig att boka in ett möte med oss. Du kan träffa oss i person i en av våra butiker eller ta det över telefon.

Studenter berättar

Fler studentberättelser

Vill du veta mer om kurspaketet?

Kom ihåg att kurspaketen endast är förslag som är till för att inspirera. Priser och kursutbud varierar beroende på bland annat tidigare studiebakgrund, betyg och önskad studieperiod. Om du känner att ett kurspaket inte helt är i linje med det du vill plugga kontaktar du helt enkelt bara oss så tar vi fram fler kurser som kan intressera dig. Därefter skapar vi ett skräddarsytt kurspaket enbart för dig.

Studentlivet på Gold Coast

Gold Coast består av en 42 kilometer lång sandstrand där den mest kända stadsdelen är backpackervänliga Surfers Paradise. City of Gold Coast som är känd för att vara den mest välkomnande och billigaste studentstaden Down Under är därför en ren dröm för den soldyrkande studenten. Förutom att regionen är omgiven av vackra skogar finns en stadskärna med fler kanaler och vattenpassager än Venedig (vågar vi påstå i alla fall!). Den avslappande atmosfären och det ursköna klimatet gör Gold Coast till den perfekta platsen för utomhusaktiviteter, så som vandring, cykling, surfing och inte minst legendariska fester. Ytterligare en punkt värd att highlighta är att närmare en tredjedel av befolkningen är inflyttad från andra länder vilket innebär att sköna multikulturella vibes och klasskompisar från alla världens hörn kommer att bli din vardag.

Fundersam till hur pengarna ska räcka till under tiden på Gold Coast? Fear no more! Det som är så bra med att vara student i Australien är (förutom den goa stämningen såklart!) att du faktiskt får arbeta vid sidan av studierna. Du kan med andra ord alltså dra in extra cash för att kunna leva livet med en guldkant under tiden du är borta och dessutom spetsa CVt än mer. WIN - WIN!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...