Boka flyg

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

9 Endast valda datum Economy

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Se fler sökträffar [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Se fler sökträffar [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Se fler sökträffar [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Se fler sökträffar [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Vänligen fyll i alla fält

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Drömmer du om att studera eller att göra en praktik utomlands? Du kanske har ett hum om vad du vill göra och vart du vill resa men behöver bolla med någon som har gjort något liknande. Eller du kanske bara inte vet var du ska börja. Hör av dig till oss med dina drömmar, så hjälper vi dig att uppfylla dem.

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Tack för ditt mejl!

Vad roligt att du vill utomlands! Vi återkommer till dig så snart vi kan. 

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka utlandsstudier med oss? Boka in ett möte med våra studierådgivare för att få hjälp med att hitta dina drömstudier. Du kan välja att ta mötet i en av våra butiker, via telefon eller som videosamtal. Våra öppettider är kl. 12:00-16:00, måndag till fredag, och mötena kan ske mellan 10:00-18:00.

Detta fält behöver fyllas i

Vad kul att du hör av dig!

Vad roligt att du vill du vill utomlands! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats för din kostnadsfria studierådgivning så snart vi kan.

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss! 

En kopia av ditt meddelande har skickats till din mail.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

Chatt Kontakta oss
Kontakta oss Chatt
studenter vid griffith university på stranden
Sex personer går på stranden i Brisbane - kanske pluggar de på Griffith University?

Om att studera vid Griffith University

Griffith University rankas som ett av världen bästa universitet och ligger i subtropiska och surfingvänliga Queensland i Australien. Här har du möjlighet att välja mellan fem olika campus utspridda mellan Brisbane och Gold Coast och studera det mesta. Vad sägs om ekonomi, medicin, kriminologi, språk, psykologi eller kanske fotografi? Nyfiken på att veta mer?

Boka in en gratis studierådgivning

Vi hjälper dig med allt praktiskt och guidar dig genom finansieringsmöjligheter, boendealternativ, stipendieansökan och om du önskar studera:

 • En eller två terminer (Study Abroad)
 • Bachelors Degree
 • Masters Degree
 • Ph.d.
 • Pathway Program eller diplomutbildning
 • Postgraduate Diploma och Certificate
 • Associate Degree

Varför studera på Griffith University?

Ett subtropiskt klimat, en mix av vacker natur och dynamiskt stadsliv, en fantastisk utbildning och banbrytande forskning, det är vad du kan vänta dig av dina studier vid Griffith University. Du kommer upptäcka en ny kultur och traditioner och träffa nya vänner för livet. När du anländer tar dina faddrar, "Griffith mates", emot dig med öppna armar och tar dig med på äventyr, du kommer känna dig hemma på nolltid. 

En annan bra anledning att studera vid Griffith University är den ledande globala kunskapen inom områden som läkemedelsutveckling, infektionssjukdomar, säkerhet och klimatförändringar. Om det är sport som är din passion är det här platsen för dig. Universitetet har utmärkta sportanläggningar för tennis, simning och friidrott.

5 skäl till att studera vid Griffith University

 1. Dina ”Griffith Mates”, ett fantastiskt faddergäng, kommer att ta emot dig vid din ankomst med öppna armar och ta med dig på äventyr så snart du ställt ifrån dig resväskorna. Du kommer att känna dig som hemma på nolltid. 
 2. Griffith University har relativ låga studieavgifter
 3. Du bor och studerar i Queensland, en av Australiens mest solsäkra regioner, med både vackra stränder och coola städer. 
 4. Griffith University har över 120 studentklubbar på campus
 5. Griffith University är ett av Australiens ledande universitet inom idrott och erbjuder examinas i exempelvis Sports Science och Coaching. Dessutom är deras idrottsanläggningar (tenniscenter, simhall, löpbana och mycket mer) i toppklass.

Vem kan studera vid Griffith University?

Om du har avslutat en gymnasieexamen har du behörighet för att söka till Griffith University. Studie vid universitetet passar för dig som:

 • Planerar att ta ett sabbatsår för att prova på livet i Australien. Du kan då läsa kurser inom ämnen som intresserar dig under en eller två terminer.
 • Redan är antagen till ett universitetsprogram på ett svenskt universitet och vill läsa en eller två terminer i Australien för att sedan föra över de införskaffade ECTS-poängen till din utbildning på hemuniversitetet (även kallat Study Abroad/Freemover).
 • Drömmer om att avklara en hel utbildning vid Griffith University, exempelvis en kandidat- eller masterexamen.
 • Vill doktorera i Brisbane.

Griffith Universitys 5 campus

Griffith University har fem campus:

 • Downtown Brisbane (South Bank)
 • Gravatt and Nathan (10 km från Brisbane CBD)
 • Gold Coast (nära stranden)
 • Logan (mellan Brisbane och Gold Coast)

Boende under studier vid Griffith University

Det finns flera olika boendealternativ som passar allt typer av studenter.

Boende på campus finns på tre av universitetet fem campus: Gold Coast, Nathan och Mt Gravatt. Om du väljer det här boendealternativet kommer du ha gångavstånd till campus och du kommer snabbt att lära känna såväl andra internationella och australiska studenter.

Det finns också alternativ utanför campus, vilket kan ge mer frihet och dessutom vara billigare än studentboende på campus. Studentföreningar, internationella studierådgivare och universitetets boendeservice hjälper dig att hitta ditt eget boende. Gold Coasts campus erbjuder en s.k. "mini-van service" under introduktionsveckan där du kan köras runt och titta på tillgängligt boende. Det är bara att fråga om du behöver hjälp och var proaktiv, så kommer du med säkerhet hitta ett ställe som känns hemma under dina studier på Griffith. 

Om du vill bo på en plats med mer ”hemmakänsla” kan du välja bo hos en australisk familj. Det här alternativet ger dig ypperliga möjligheter till att ta ett djupdyk i den australiska livsstilen och verkligen leva som en inhemsk. Naturligtvis är det här boendealternativet mycket annorlunda i jämförelse med att bo med andra studenter, men likväl en lärorik och häftig upplevelse.

Oavsett var du bor så är studentlivet på campus alltid aktivt. Lär känna nya kamrater i en (eller fler) av skolans 120 studentföreningar/klubbar, med inriktningar som kultur, religion, politik, utbildning, sport eller andra professionellt eller specifikt inriktade grupper. Alla campus erbjuder flera olika alternativ för lagsporter, delta i ett lag eller engagera dig i skolans sporter genom att heja på från läktaren!  

Förutom sportaktiviteter, så som gym, swimming pools, motionsspår, tennis, basket, nätboll och beachvolleyboll, erbjuder Griffiths campus allt du kan tänkas behöva. Här finns bokhandel, caféer, matställen, butiker, postkontor, resebyråer, teater, gallerior, frisörer, apotek, juicebarer och mycket mer till hands.

Utbildningar vid Griffith University

Griffith University är populärt bland internationella studenter och förutom studier erbjuder de även möjligheten till volontärarbete och praktik för internationella och lokala studenter.

Griffith University har över 300 olika utbildningar och kurser på kandidat- och mastersnivå, några kurser ämnen du kan läsa kurser inom är konst, ekonomi, språk, IT, juridik och media.

Griffith University's ranking globalt och nationellt

 1. Griffith University tillhör listan av topp-300 universitet i världen i Times Higher Education (THE) World University Rankings.
 2. Griffith Business School är accrediterad av AACSB.
 3. Griffith är ett, utav sex, Innovative Research Universities i Australien. 
 4. Griffith University har några av de bästa institutionerna i världen inom 28 studiefält i QS World University Rankings. 

Få en mjukstart på dina studier i Brisbane

Genom oss kan du få en garantera mjukstart i din nya studiestad Brisbane. Läs mer om vårt startpaket i Brisbane här.

Ansökan till Griffith University

Griffith University har löpande antagning vilket innebär att du kan på påbörja din ansökningsprocess så snart du bestämt dig att du vill studera här. Prata med våra studierådgivare för att få svar på dina frågor, hjälp med ansökan och praktisk information. 

 Några grundläggande fakta inför din ansökan:

 • För behörighet till en kandidatexamen måste du ha avslutat gymnasiestudier.
 • För behörighet till en masterexamen ska du ha avslutat en kandidatexamen. 
 • Som internationell student måste du i vissa fall ta ett engelsktest. De tester du kan göra är TOEFL eller IELTS.

Vill du veta mer om att plugga på Griffith University i Brisbane?

Vi vet det mesta om att studera i Brisbane och kan guida dig genom djungeln av möjligheter. Boka in en studierådgivning, som vi kan ta över telefon eller i en av våra butiker, så tar vi fram en plan utifrån dina drömmar och mål.

Kontakta oss

Varför studera i Australien med KILROY?

Kostnadsfri studierådgivning

Få svar på dina frågor kring utlandsstudier och praktik utomlands - helt kostnadsfritt och utan dolda kostnader.

Dina drömmar i fokus

Dina drömmar och mål är prio ett. Tillsammans med din personliga studierådgivare skapar ni en upplevelse som du kommer att minnas för livet.

Vi guidar dig genom djungeln

Vi har koll på allt kring ansökningsprocessen, visum, boende, finansiering och stipendier, så att du inte behöver oroa dig!

Utbildningar & studiealternativ

Griffith University erbjuder över 300 olika utbildningar och kurser på högre akademisk nivå. Skolan erbjuder följande utbildningsnivåer:

 • Fristående kurser i 1-2 terminer (Study Abroad)
 • Kandidatexamen
 • Masterexamen
 • Doktorsexamen
 • Pathway Program eller Diploma
 • Postgraduate Diploma eller Certificate
 • Associate Degree

Griffith University erbjuder även möjligheten till volontärarbete och praktik för internationella och lokala studenter, som ger bra erfarenhet på både ett personligt plan och för kommande karriär.

Boka in gratis studierådgivning

Finansiering

Det är möjligt kan få hela eller delar av din utbildning finansierad av CSN i form av lån, bidrag och merkostnadslån. Du kan även låna för flyg och försäkring varje termin. Om du vill läsa mer om CSN, stipendier etc. hittar du information under avsnittet om finansiering.

Antagningskrav och studieavgift

Antagningskrav och studieavgifter kan variera mycket beroende på land, universitet, ämnen och om du väljer att plugga en termin eller en hel examen. Vi hjälper dig gärna att ta fram avgifterna på just den utbildningen du vill läsa.

Läsåret

Utbildningar vid Griffith University börjar tre gånger per år, i februari, juli och oktober.

 • Termin 1: från februari till juni
 • Termin 2: från juli till oktober
 • Termin 3: från oktober till februari

Studielängd

Från en termin till fleråriga studier

Antal studenter

+45 000

Var?

Queensland, Australien

Studieavgift?

Ja, snacka med oss!

Vill du veta mer?

Personlig studierådgivning

Oavsett vilka frågor du har hjälper våra studierådgivare dig att besvara dom. De har själva studerat utomlands och hjälper dig även med hela ansökningsprocessen.
Läs mer

Finansiering

Hur finansierar du dina studier? Är utbildningen berättigad för CSN? Kan du jobba vid sidan av studierna? Få alla svar här.
Läs mer

Engelskatester

För att få behörighet till vissa universitet och utbildningar krävs ett godkänt engelskatest. Läs mer om de de olika typerna av tester här.
Läs mer

Upcoming events

See more events ({{ allEventCardsTotal }})

Vill du veta mer om studier vid Griffith University?

Vi besvarar alla dina frågor om studier vid Griffith University och vi hjälper dig med ansökan, berätta om möjliga finansieringsalternativ och allt däremellan. Våra studierådgivningar är gratis och utan förbindelser.

Kontakta oss

Good to know

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...