Boka flyg

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

9 Endast valda datum Economy

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Se fler sökträffar [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Se fler sökträffar [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Se fler sökträffar [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Se fler sökträffar [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Vänligen fyll i alla fält

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Drömmer du om att studera eller att göra en praktik utomlands? Du kanske har ett hum om vad du vill göra och vart du vill resa men behöver bolla med någon som har gjort något liknande. Eller du kanske bara inte vet var du ska börja. Hör av dig till oss med dina drömmar, så hjälper vi dig att uppfylla dem.

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Tack för ditt mejl!

Vad roligt att du vill utomlands! Vi återkommer till dig så snart vi kan. 

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss.

Vi hörs snart!

KILROY

Boka ett möte

Just nu genomförs möten endast över telefon. Våra öppettider är kl. 11.00-16.00 måndag till fredag.

Detta fält behöver fyllas i

Vad kul att du hör av dig!

Vad roligt att du vill du vill utomlands! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats för din kostnadsfria studierådgivning så snart vi kan.

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss! 

En kopia av ditt meddelande har skickats till din mail.

Vi hörs snart!

KILROY

Chatt Kontakta oss
Kontakta oss Chatt
Kustremsan längs Brisbane som du kan uppleva vid studier på Griffith University.
Sex personer går på stranden i Brisbane - kanske pluggar de på Griffith University?

Om att studera vid Griffith University

Griffith University är ett innovativt universitet med fem olika campus utspridda mellan Brisbane och Gold Coast. Utbildningarna vid Griffith University förbereder studenterna väl med kunskap och verktyg inför en framgångsrik karriär runt om i världen! 

Nyfiken på att plugga här? Boka då in en:

Gratis studierådgivning

Vi hjälper dig med allt praktiskt, så som finansiering, boende, stipendier och ansökan, om du önskar studera:

 • En eller två terminer (Study Abroad)
 • En Master’s Degree
 • En Ph.d.
 • Pathway Program eller Diploma
 • Postgraduate Diploma eller Certificate
 • En Associate Degree

Vi guidar dig genom ansökan till några av de bästa universiteten i Brisbane, däribland Griffith University.

Vem kan studera vid Griffith University?

Om du har avslutat en gymnasieexamen har du behörighet för att söka till Griffith University. Studie här passar för dig som:

 • Planerar att ta ett sabbatsår för att prova på livet i Australien. Du kan då läsa kurser inom ämnen som intresserar dig under en eller två terminer.
 • Redan är antagen till ett universitetsprogram på ett svenskt universitet och vill läsa en eller två terminer i Australien för att sedan föra över de införskaffade ECTS-poängen till din utbildning på hemuniversitetet (även kallat Study Abroad/Freemover).
 • Drömmer om att avklara en hel utbildning vid Griffith University, exempelvis en master- eller doktorsexamen.
 • Har avslutat en tvåårig utbildning och vill spetsa till för att få ut en kandidatexamen.

Få en mjukstart på dina studier i Brisbane

Genom oss kan du få en garantera mjukstart i din nya studiestad Brisbane. Läs mer om vårt startpaket i Brisbane här.

Varför studera på Griffith University?

Ett subtropiskt klimat, en mix av vacker natur och dynamiskt stadsliv, en fantastisk utbildning och banbrytande forskning - det är vad du kan vänta dig av dina studier vid Griffith University. Du kommer upptäcka en ny kultur och traditioner och träffa nya vänner för livet. När du anländer tar dina faddrar, "Griffith mates", emot dig med öppna armar och tar dig med på äventyr, du kommer känna dig hemma på nolltid. 

En annan bra anledning att studera vid Griffith är den ledande globala kunskapen inom områden som läkemedelsutveckling, infektionssjukdomar, säkerhet och klimatförändringar. Om det är sport som är din passion är det här platsen för dig. Griffith har utnärkta sportanläggningar för tennis, simning och friidrott.

5 skäl till att studera vid Griffith University

 1. Dina ”Griffith Mates”, ett fantastiskt faddergäng, kommer att ta emot dig vid din ankomst med öppna armar och ta med dig på äventyr så snart du ställt ifrån dig resväskorna. Du kommer att känna dig som hemma på nolltid. 
 2. Du bor och studerar i Queensland: en av Australiens mest solsäkra regioner, med både vackra stränder och coola städer. 
 3. Universitetet har sedan sin start tagit ett stort ansvar både socialt och miljömässigt. Griffith var det första Australiska universitet som introducerade en examen i miljövetenskap
 4. Väljer du att studera vid Griffith University kommer du att studera på ett internationellt erkänt universitet som är världsledande i sin forskning inom flera områden, som Water Science, Drug Discovery and Infectious Diseases, Asian Politics, Security and Development samt Climate Change Adaptation, för att nämna några.
 5. Griffith University är ett av Australiens ledande universitet inom idrott och erbjuder examinas i exempelvis Sports Science och Coaching. Dessutom är deras idrottanläggningar (tenniscenter, simhall, löpbana och mycket mer) i toppklass.

Griffith University's ranking globalt och nationellt

 1. Griffith University tillhör listan av topp-300 universitet i världen i Times Higher Education (THE) World University Rankings.
 2. Griffith Business School är accrediterad av AACSB.
 3. Griffith är ett, utav sex, Innovative Research Universities i Australien. 
 4. Griffith University har några av de bästa institutionerna i världen inom 28 studiefält i QS World University Rankings. 

Campus & boende

Griffith University har fem campus - South Bank, Nathan, Mt Gravatt, Logan och Gold Coast - tre av dem erbjuder boende. Ta bara reda på vart dina kurser hålls och välj sedan ett alternativ som passar dina behov och budget bäst. Tveka inte att fråga om hjälp längst vägen!

Oavsett var du bor så är studentlivet på campus aktivt. Lär känna nya kamrater i en (eller fler) av skolans 120 studentföreningar/klubbar, med inriktiningar som kultur, religion, politik, utbildning, sport eller andra professionellt eller specifikt inriktade grupper. Alla campus erbjuder flera olika alternativ för lagsporter, delta i ett lag eller engagera dig i skolans sporter genom att heja på från läktaren!  

Förutom sportaktiviteter, som finns i ett bredd utbud - gym, swimming pools, motionsspår, tennis, basket, netball och beachvolley-banor - så erbjuder Griffiths campus allt du kan tänkas behöva. Här finns bokhandel, caféer, matställen, butiker, postkontor, resebyråer, teater, gallerior, frisörer, apotek, juicebarer och mycket mer till hands.

Det finns också alternativ utanför campus, vilket kan ge mer frihet och kan vara billigare än studentboende på campus. Studentföreningar, internationella studierådgivare och universitetets boendeservice hjälper dig att hitta ditt egna boende. Gold Coasts studentförening erbjuder en s.k. "mini-van service" under introduktionsveckan där du kan köras runt och titta på tillgängligt boende. Det är bara att fråga om du behöver hjälp och var proaktiv, så kommer du med säkerhet hitta ett ställe som känns hemma under dina studier på Griffith. 

Vad kan du studera vid Griffith University?

Griffith University är populärt bland internationella studenter och mer än 9000 studenter studerar här. Griffith University erbjuder även möjligheten till volontärarbete och praktik för internationella och lokala studenter, som ger bra erfarenhet på både ett personligt plan och för det kommande arbetslivslivet.

Griffith University erbjuder över 300 olika utbildningar och kurser på kandidat- och mastersnivå, några kurser du kan studera är:

 • Konst
 • Ekonomi
 • Språk
 • IT
 • Juridik
 • Media

Ansökan till Griffith University

Griffith University har löpande antagning vilket innebär att du kan på påbörja din ansökningsprocess så snart du bestämt dig att du vill studera här. Prata med våra studierådgivare för att få svar på dina frågor, hjälp med ansökan och praktisk information. 

 Några grundläggande fakta inför din ansökan:

 • För behörighet till en kandidatexamen måste du ha avslutat gymnasiestudier.
 • För behörighet till en masterexamen ska du ha avslutat en kandidatexamen. 
 • Som internationell student måste du i vissa fall ta ett engelsktest. De tester du kan göra är TOEFL eller IELTS.

Vill du veta mer om att plugga på Griffith University i Brisbane?

Vi vet det mesta om att studera i Brisbane och kan guida dig genom djungeln av möjligheter. Boka in en studierådgivning, som vi kan ta äver telefon eller i en av våra butiker, så tar vi fram en plan utifrån dina drömmar och mål.

Få gratis studierådgivning

Varför studera utomlands med KILROY?

Kostnadsfri studierådgivning

Har du funderingar kring utlandsstudier? Det finns inga dumma frågor. Vi hjälper dig hela vägen till Australien, helt kostnadsfritt!

Dina drömmar i fokus

Utifrån dina visioner och mål ihop med vår expertis, skräddarsyr vi tillsammans din utlandsvistelse.

Vi hjälper dig att nå dina mål

Från första frågan till att du är hemma igen. Allt kring ansökningsprocessen - visum, boende, finansiering och stipendier. Vi ordnar med det praktiska där emellan så du inte behöver oroa dig!

Utbildningar & studiealternativ

Griffith University erbjuder över 300 olika utbildningar och kurser på högre akademisk nivå. Skolan erbjuder följande utbildningsnivåer:

 • Fristående kurser i 1-2 terminer (Study Abroad)
 • Masterexamen
 • Doktorsexamen
 • Pathway Program eller Diploma
 • Postgraduate Diploma eller Certificate
 • Associate Degree

Griffith University erbjuder även möjligheten till volontärarbete och praktik för internationella och lokala studenter, som ger bra erfarenhet på både ett personligt plan och för det kommande arbetslivslivet.

Kontakta oss för mer information om studiemöjligheterna och ansökningsprocessen på Griffith University. Våra studierådgivare hjälper dig gärna hitta dina drömstudier!

 

Good to know

Hur finansierar jag mina studier vid Griffith University?

Det är möjligt kan få hela eller delar av din utbildning finansierad av CSN i form av lån, bidrag och merkostnadslån. Du kan även låna för flyg och försäkring varje termin. Om du vill läsa mer om CSN, stipendier etc. hittar du information under avsnittet om finansiering.

Läs mer om finansiering här

Antagningskrav och studieavgift varierar

Antagningskrav och studieavgifter kan variera mycket beroende på land, universitet, ämnen och om du väljer att plugga en termin eller en hel examen. Vi hjälper dig gärna att ta fram avgifterna på just den utbildningen du vill läsa!

Kontakta våra studierådgivare för mer information om exakta studiekostnader, en uppskattning av levnadskostnader i Brisbane och alla andra frågor.

Läsåret

Utbildningar vid Griffith University börjar tre gånger per år, i februari, juli och oktober.

 • Termin 1: från februari till juni
 • Termin 2: från juli till oktober
 • Termin 3: från oktober till februari

Studielängd

Från en termin till fleråriga studier

Antal studenter

Ca. 47 000

Var?

Brisbane, Australien

Studieavgift?

Ja, snacka med oss!

Vill du veta mer?

Personlig studierådgivning

Oavsett vilka frågor du har hjälper våra studierådgivare dig att besvara dom. De har själva studerat utomlands och hjälper dig även med hela ansökningsprocessen!

Finansiering

Hur finansierar du dina studier? Är utbildningen berättigad för CSN? Kan du jobba vid sidan av studierna? Få alla svar här.

Engelskatester

För att få behörighet till vissa universitet och utbildningar krävs ett godkänt engelskatest.
Mer om akademisk engelska & engelskatest

Vi hjälper dig som vill studera i Brisbane!

Vi berättar gärna om ansökningsprocessen, alla praktiska förberedelser och hur det är att leva studentlivet i Australien och Brisbane. Det är kostnadsfritt och helt utan förpliktelser. Let's go!

Få kostnadsfri studierådgivning

Good to know

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...