{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

PR & reklam i Sydney


en flygande skateboard i sydney
Se hela rutten

Studiestart

Februari & juli

Var?

Sydney, Australien

Stipendier?

6500-13000 kr för dig med goda betyg

CSN-berättigat?

Ja - men ytterligare finansiering krävs

Jag vill veta mer
Brukar du dagdrömma om en framtida karriär som kommunikatör, copywriter, PR-konsult eller kanske som strateg inom digital kommunikation? Om svaret är ja och om du dessutom är en sucker för sol i kombination med storstadspuls har vi det drömmigaste kurspaketet för dig.

Genom att läsa en eller två terminer inom PR och reklam vid UTS i Sydney kommer du inte bara lägga grunden för en framtida karriär inom fältet, du kommer dessutom bo i en av de skönaste städerna i världen och omge dig utav chill aussies. Den största bonus är dessutom att universitet är världskänt för sina utbildningar och ligger mitt i centrum!

*Ungefärligt pris per termin. Levnadskostnader tillkommer. Med reservation för ändringar.

Kort om University of Technology Sydney (UTS)

Det välrenommerade universitetet UTS har det perfekta läget mitt i centrala Sydney i en byggnad på hela 28 våningar. Här är du omgiven av museer, nöjesfält, vita sandstränder, grym surfing och fantastisk natur. Campus ligger dessutom på gångavstånd från Sydney Harbour, operahuset, livliga Sunny Hills och trendiga Newtown.

Din termin vid UTS

Här har vi tagit fram en lista på ett gäng kurser inom PR och reklam som är riktigt nice att läsa under en termin:

  • Principles of Public Relations
  • The Ecology of Public Communication
  • Principles of Advertising
  • Citizenship and Communication
  • Strategic Communication and Integration
  • Contemporary Advertising Practice

Hos oss är studierådgivning alltid gratis. Om du vill söka dessa, eller några andra kurser, vid UTS rekommenderar vi dig att boka in ett möte med oss. Du kan träffa oss i person i en av våra butiker eller ta det över telefon.

Studenter berättar

Fler studentberättelser

Vill du veta mer om kurspaketet?

Kom ihåg att kurspaketen endast är förslag som är till för att inspirera. Priser och kursutbud varierar beroende på bland annat tidigare studiebakgrund, betyg och önskad studieperiod. Om du känner att ett kurspaket inte helt är i linje med det du vill plugga kontaktar du helt enkelt bara oss så tar vi fram fler kurser som kan intressera dig. Därefter skapar vi ett skräddarsytt kurspaket enbart för dig.

Studentlivet i Sydney

Sydney finns ofta med på listor över de mest eftertraktade studentstäderna i världen. Varför? Jo, det exotiska klimatet, de vänliga människorna, den livliga kulturen, och universiten i världsklass skapa de perfekta förutsättningarna för ett fett studentliv. Som student kan du förvänta dig informella föreläsningar (inga kostymer och skjortor här inte), men låt inte det lura dig till att tro att utbildningsnivån är lägre an på andra platser. Australien är känt för sina flexibla utbildningar av hög kvalitet. Här värderas studenters frihet hög och i synnerhet när det kommer till personlig utformning av utbildningar.

Fundersam till hur pengarna ska räcka till under studietiden? Fear no more! Det som är så bra med att vara student i Australien är (förutom den goa stämningen såklart!) att du faktiskt får arbeta vid sidan av studierna. Du kan med andra ord alltså dra in extra cash för att kunna leva livet med en guldkant under tiden du är borta och dessutom spetsa CVt än mer. WIN - WIN!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...