{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Psykologi i Melbourne


graffiti i melbourne
Se hela rutten

Studiestart

februari & juli

Var?

Melbourne, Australien

Stipendier?

Inga vid skolan

CSN-berättigat?

Ja

Jag vill veta mer
Intresserar du dig för varför vi människor tänker och beter oss som vi gör? Genom att studera psykologi vid RMIT i Melbourne kommer du att (förutom att bo i en av Australiens bästa studentstäder) fördjupa dina kunskaper inom detta spännande studieämne.

Vid RMIT i Melbourne kan du, bland mycket annat, läsa 1-2 terminer inom psykologi för att komma ett steg närmare till att bli psykolog (eller helt enkelt bara för att lära dig mer om människans psyke just för att det är spännande). Psykologi är ett brett studiefält och används inom mängder av yrkesgrupper, så som inom klinisk psykiatri till den mer lättsamma marknadsföringspsykologin.

*Ungefärligt pris per termin. Levnadskostnader tillkommer. Med reservation för ändringar.

Kort om Royal Melbourne Institute of Technology (RMIT)

Royal Melbourne Institute of Technology, eller kort RMIT, är ett tekniskt universitet som dessutom är Australiens största institution för högskolestudier. Skolan har ett gott rykte för deras sätt att koppla utbildningar till näringslivet samt sin höga forskningsnivå. På skolans tre campus arrangeras mängder av aktiviteter då skolan har mer än 100 studentföreningar och klubbar att välja bland.

Din termin vid RMIT

Här har vi tagit fram en lista på ett gäng kurser inom psykologi som är riktigt nice att läsa under en termin:

  • Introduction to Psychology
  • Psychology of Social Life
  • Introduction to Criminal Psychology
  • Introduction to Happiness & Positive Psychology
  • Foundations of Psychology

Hos oss är studierådgivning alltid gratis. Om du vill söka dessa, eller några andra kurser, vid RMIT rekommenderar vi dig att boka in ett möte med oss. Du kan träffa oss i person i en av våra butiker eller ta det över telefon.

Studenter berättar

Fler studentberättelser

Vill du veta mer om kurspaketet?

Kom ihåg att kurspaketen endast är förslag som är till för att inspirera. Priser och kursutbud varierar beroende på bland annat tidigare studiebakgrund, betyg och önskad studieperiod. Om du känner att ett kurspaket inte helt är i linje med det du vill plugga kontaktar du helt enkelt bara oss så tar vi fram fler kurser som kan intressera dig. Därefter skapar vi ett skräddarsytt kurspaket enbart för dig.

Studentlivet i Melbourne

Livet som internationell student i Melbourne är minst sagt nice. För dig som vill ha något att göra kan vi lova dig att det alltid kommer finnas något i görningen och några som väntar på ditt sällskap. Nattlivet i Melbourne är galet. Människorna är sköna. Studentklubbarna är många. Summerat, om du är på jakt efter ett socialt studentliv är Melbourne platsen att vara på.

Fundersam till hur pengarna ska räcka till under studietiden? Fear no more! Det som är så bra med att vara student i Australien är (förutom den goa stämningen såklart!) att du faktiskt får arbeta vid sidan av studierna. Du kan med andra ord alltså dra in extra cash för att kunna leva livet med en guldkant under tiden du är borta och dessutom spetsa CVt än mer. WIN - WIN!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...