{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Praktik i Australien

Operahuset i Sydney framför grå himmel.
Blond kvinna med surfbräda och vind i håret.

Spetsa CV:t genom med en praktik i Australien

Spännande storstäder, milslånga stånder, en unik natur och djurliv och underbart klimat. Australien är ett fantastiskt land med många möjligheter.

Med en praktikperiod i Australien skaffar du dig internationell arbetslivserfarenhet, ett globalt nätverk, kunskaper om en ny kultur, utvecklade språkkunskaper och inte minst lär du dig mycket om din själv. Allt detta ger dig en värdefull start på din karriär och erfarenheter som arbetsgivare söker efter.  

 

Vi hjälper dig att finna en praktikplats som passar dig, dina tidigare studier och tidigare erfarenheter. Vi kan hjälpa till med praktikplatser inom marknadsföring, ekonomi, socialt arbete, event management, HR, turism, IT, webbutveckling - med mera.  

Fråga os om praktik

 

KOSTNADSFRI RÅDGIVNING OM PRAKTIK I AUSTRALIEN 

Det kan vara svårt och överväldigande att arrangera en praktikperiod på andra sidan jorden helt på egen hand. Därför finns vi här för att hjälpa dig genom hela processen. Vi hjälper dig att få en praktikplats som passar din bakgrund och din erfarenhet och vägleder dig med visumfrågor, boende, flygbokning, försäkring och allt annat du behöver känna till inför en praktikperiod i Australien.  Om du väljer att praktisera i Sydney kommer du bli inbjuden till sociala arrangemang och nätverksträffar tillsammans med andra som gör praktik samtidigt som du. 

Kontakta oss för ett kostnadsfritt och villkorslöst möte om du är intresserad av att veta mer om att praktisera i Australien. 

Kontakta oss

 

VILKA PRAKTIKPLATSER FINNS? 

Vi kan hjälpa till med många olika typer av praktikplatser i Australien. Några av de mest populära branscherna är: 

 • Marknadföring 
 • Socialt arbete 
 • Event Management 
 • Turism 
 • Sociala medier 
 • Dataanalys 
 • Ekonomi 
 • PR 
 • Grafisk design och webbutveckling 
 • HR 
 • Event 

 

VAD KOSTAR DET MED PRAKTIK I AUSTRALIEN? 

Avgiften för praktikförmedlingen är 1245 AUD. Tillkommer gör kostnaden för att söka ett Working Holiday-visum som just nu är ca 510 AUD, försäkring, flygbiljetter och levnadsomkostnader. Kontakta oss för ett kostnadsfritt och villkorslöst möte om du är intresserad av att veta mer! 

 

LIVET SOM PRAKTIKANT I AUSTRALIEN 

När du söker din praktikplats genom oss får du en praktik där ditt arbete uppskattas och värdesätts. Du får en betydelsefull upplevelse och möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter tillsammans med organisationen eller företaget som tar emot dig. Du får dessutom upplevelsen av att bo i ett av världens vackraste och mest spännande länder med fantastiska möjligheter och en härlig livsstil. Upplev australiensarnas nyfikenhet och gästfrihet och häng med på olika aktiviteter som kan dyka upp. 

 

3 GODA SKÄL TILL ATT PRAKTISERA I AUSTRALIEN 

 • Människorna – Australiensarna är världens vänligaste folk 
 • Kulturförståelde och internationell erfarenhet – Australiens befolkning kommer frpn hela världen. Lär känna människor med olika bakgrund och kulturer och skaffa din nya perspektiv. 
 • Lär känna Australien Fördjupa dig i din nya stad och dess kultur, få vänner och kollegor och upptäck stadens hemligheter.  

 

VILL DU VETA MER OM PRAKTIK I AUSTRALIEN? 

Hittade du inte det du letade efter, eller har du fler frågor om att praktisera i Australien? Våra studierådgivare har lång erfarenhet av att hjälpa till med praktikplatser i Australien och hjälper dig gärna med svar på dina frågor. Du är varmt välkommen att boka ett möte med oss, antingen på vårt kontor i Stockholm eller via telefon eller Teams/Zoom. 

Boka kostnadsfri rådgivning

Mer om praktik utomlands

Visum vid praktik i Australien

Som praktikant i Australien använder du dig av ett Working Holiday-visum. Läs mer om villkoren för att få visumen här.
Läs mer om visumet här

Bra att veta om praktik i Australien

Det finns många frågor om praktik i Australien och vi har samlat de vanligaste frågorna och svaren här!
FAQ om praktik i Australien

Praktik i USA

En praktikperiod i USA ger dig ger dig en värdefull start på din karriär och erfarenheter som arbetsgivare söker efter.

Praktikanter berättar

Fler student- och praktikberättelser

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...