{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Aleksander lever studentlivet i Brisbane

Studera vid QUT

Aleksander studerar på Queensland University of Technology i Brisbane och han kan utan tvekan säga att det är det bästa han gjort i sitt liv. Läs hans historia här!

Varför studera vid Queensland University of Technology?
Queensland University of Technology gör skäl för sitt smeknamn "A university for the real world". Namnet kommer från universitetets nära samarbete med staden runt omkring, dess relevanta arbetsmarknadsrelaterade undervisning och dess tillämpade forskning. Perfekt för studenter som söker en praktiskt inriktad utbildning!
Läs mer om Queensland University of Technology här!
VI HJÄLPER DIG SOM VILL STUDERA I AUSTRALIEN
Vill du veta mer om utbildningar, studentlivet och hur det är att plugga i Australien? Vi berättar gärna om hur det är att leva i Australien, har koll på hela ansökningsprocessen och tar hand om alla praktiska detaljer åt dig. Helt kostnadsfritt och utan förpliktelser!
Kontakta en studierådgivare kostnadsfritt idag!

Varför valde du att studera i Australien och på QUT?

Jag valde att studera i Australien för att det är det mest exotiska land jag kan komma på, det är dessutom ett engelsktalande land vilket gör att kommunikationen och studierna blir rätt enkla. Australien är ett vackert land och jag älskar verkligen den vilda naturen och djurlivet här. Brisbane är ett fantastiskt ställe att bo på och det känns som att det alltid händer något runt om i staden. QUT var mitt förstahandsval eftersom de har ett fokus på praktiska övningar som är relevanta i min karriär, vilket är något som arbetsgivare prioriterar. Skolan ligger även väldigt bra till och faciliteterna är fantastiska. Jag spenderar mycket tid i datorsalen och gör mycket research i biblioteket så för mig är det väldigt viktigt att skolan erbjuder de bästa resurserna.  

Vad är det bästa med att studera på QUT?

Det bästa med att studera på QUT är den sköna atmosfären på campus, att få uppleva studentlivet i ett främmande land på ett toppuniversitet med tusentals studenter och några av de bästa lärarna i världen. Jag tycker också att skolan är bra på att se varje student och erbjuder något som passar alla. Det finns så många introduktionsprogram, sociala tillställningar, volontärmöjligheter och mycket andra aktiviteter du kan delta i om du vill engagera dig och möta nya människor!

Beach Queensland

Har du några goda råd till andra som funderar på att studera utomlands?

Missa inte de möjligheter som ges! Ge dig ut och se världen, du kanske aldrig får en sådan här chans igen. Som universitetsstudent så ansökte jag inte till en utbildning utomlands och det ångrar jag nu. 

Läs mer om att studera på QUT eller kontakta våra studierådgivare för ett kostandsfritt möte.

Snacka med oss

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...