{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Hur jag kom in på college i Florida

Plugga Hospitality Management i USA

Amber om sin väg till studier i USA

"Vi organiserade något som vi kallade ett ”international retreat” där vi lät 23 studenter åka och campa och paddla kajak under en helg. Så kul och lyckat blev det! Jag älskade att ansvara för utskottet och jag har lärt mig så mycket om ledarskap. Att se utskottet växa varje år har varit helt fantastiskt."  

 

Vill du precis som Ambver studera på college i USA?
Hillsborough Community College (HCC) erbjuder prisvärda och kvalitativa utbildningar. Skolan har fem campus som ligger i Tampa, Florida i Hillsborough County. Studenterna vid HCC njuter inte bara av Floridas varma sol året runt utan även av det sprudlande kulturlivet och några av de bästa stränderna i världen!
Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Hej,

Mitt namn är Amber och jag är 24 år och har bott i Tampa, Florida under de senaste 1,5 åren. Just nu pluggar jag Hospitality Administration Management på Hillsborough Community College, även känt som HCC, och jag tänkte berätta lite kort om hur jag kom till dit jag är idag.

Steg ett var att spara pengar

Efter att jag tog examen inom hotell och restaurang var jag fast besluten att flytta till USA. För att komma dit var jag tvungen att spara ihop tillräckligt med pengar och det lyckades jag göra genom att arbeta heltid under ett par år. När jag väl kände att mina besparingar skulle räcka för flytten kontaktade jag KILROY som guidade mig genom hela processen. Tidigt i processen kom jag i kontakt med Ashley, en av rekryterarna på Hillsborough Community College, och hon kunde verkligen svara på alla mina frågor kring flytten. Jag kände mig välkomnad på direkten. Hillsborough Community College har ett så kallat Center for International Education som hjälper studenter, precis som mig, genom ansökningsprocessen. Både före, under och efter finns de där som stöd. Från ansökan till examen – de har svaren på alla dina frågor.

Studera Hospitality Administration Management på Hillsborough Community College

"Jag har lärt mig massor om ledarskap"

Aktiviteter utanför skolan är viktigt i USA, speciellt för internationella studenter. Jag antog exempelvis titeln President of Hillsborough's Global Council. Hillsborough's Global Council finns till för både internationella och amerikanska studenter och vi anordnar evenemang och festivaler. I grunden handlar det om att vi volontärarbetar för att samla in pengar till klubben och även för andra organisationer. Under våren styrde jag bland annat upp en internationell festival på campus där både studenter, fakultet och anställda engagerade sig. Det fanns allt från food trucks och hennakonstnärer till läsksmakartävling och en expert i japansk kalligrafi. Även det sista eventet vi anordnade var en succé. Vi organiserade något som vi kallade ett ”international retreat” där vi lät 23 studenter åka och campa och paddla kajak under en helg. Så kul och lyckat blev det! Jag älskar att ansvara för utskottet och jag har lärt mig så mycket om ledarskap. Att se utskottet växa varje år har varit helt fantastiskt.  

Hur man ansöker till college i USA

Strandhäng och grymt väder

På fritiden älskar jag att hänga på stranden! Favoriten är stranden Fort Desoto. Eftersom att jag har en hund så älskar jag verkligen att åka ut dit på helgerna med honom. Det finns även många vattenkällor i Florida där man kan paddla kajak och simma i det kalla vattnet. Weeki Wachee är än så länge min favorit! Jag måste även tipsa om en yogastudio i centrala Tampa som anordnar gratis utomhusyoga på söndagar i en av parkerna. En så bra aktivitet för att hålla sig aktiv! Och sist men inte minst, vädret här är fantastiskt!

College i Florida och Tampa

Området kring Tampa Bay har något kul att erbjuda året runt då det alltid är soligt och det finns alltid något som händer här!

Vänliga hälsningar,

Amber 't Hoen

Collegestudent på Hillsborough Community College

Läs mer om HCC

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...