{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Davids certifikat i Marketing & Advertising på SBCC

David tar ett certifikat i Marketing & Advertising på SBCC

Min tid i Santa Barbara

Mitt namn är David och jag pluggar på college i Kalifornien. Mellan Stilla havet och bergen ligger Santa Barbara, i Santa Barbara ligger Isla Vista och det är där jag bor. Om du undrar hur jag hamnade här, läs vidare.

Vill du plugga i USA? Skriv till oss!

Kan jag ansöka till utlandsstudier inför 2021?
Ja, det kan du. Såväl studieavgifterna och de obligatoriska avgifterna återbetalas fullt ut så länge du avregistrerar dig från dina kursen innan terminsstart.

Då reglerna löpande ändras rekommenderar vi dig att kontakta oss för att få de senaste uppdateringarna gällande studier i Kalifornien 2021.
Kontakta oss

Mitt liv består av 284 soldagar och 0 mm snö per år

Isla Vista är en studentstad där medelåldern är 20 år. Med sina 284 soldagar och 0 mm snö per år kan ni nog själva förstå att det kan det bli en del hålligång. Här delar jag en lägenhet med tre amerikaner som pluggar på UCSB. Att bo så här är något jag starkt rekommenderar eftersom jag lär mig otroligt mycket mer både språkligt och kulturmässigt genom att faktiskt leva med amerikaner, inte bara bo i deras land.

På fritiden hänger jag mycket på stranden, en del på gymmet och spenderar tid med mina vänner. Det helt klart det bästa med hela den här upplevelsen, att träffa så mycket människor från olika delar av världen. Människor jag tar med mig när jag fortsätter min resa framöver i livet.

"Här delar jag en lägenhet med tre amerikaner som pluggar på UCSB"

Jag är trots allt inte här för att sola, träna och hänga med kompisar, även om det ibland känns som det. Jag är här för att plugga, vilket jag gör på Santa Barbara City College (SBCC).

Nu är jag inne på min andra termin och jag trivs som fisken i vattnet. Jag pluggar för att ta ett certifikat i "Marketing & Advertising" och om du är lite skärpt så är det en rätt smärtfri process. Det är väldigt tydligt och lätt att veta vad du ska göra för att uppnå ett visst betyg. Sålänge man är strukturerad och lägger den tid som krävs på skolan så går det som en dans på rosor. Jag har denna termin fyra kurser varav två är hybrider och en online vilket betyder att jag har väldigt mycket tid att själv bestämma över vilket passar mig bra.

david och tre vänner på sbcc

Hur KILROY hjälpte mig hit

Nu sitter ni där hemma och undrar hur jag hamnade här. Det hela började för ungefär ett år sedan med en idé om att jag vill ta tag i och leva mitt liv, inte bara leva ett liv. Jag har sedan tidigare haft turen att se Santa Barbara och hur soft livet kan vara där så jag tänkte, "F**k it, vi kör!". Det var en tid där jag kände att det behövde bli en ändring på saker och ting så jag valde att ta tag i idén och höra av mig till KILROY.

Initialt så hade jag inte en aning om vad som skulle behöva göras, hur tidsplanen såg ut och om det ens var möjligt att söka till college inför kommande höst eller om jag var för sent ute. Det visade sig att det fanns tid för att söka men att det var mycket pappersarbete och saker att ta itu med på kort tid. Jag hade tur att Caroline på KILROY kunde hjälpa mig med alla olika typer av ansökningar och registering.

 

spela amerikansk fotboll under studierna på sbcc

Fått vänner för livet

Slutligen måste jag ändå säga att jag är väldigt glad att jag tog tag i min idé och tog mig ut i världen. Det är ofta lätt att tänka och drömma om saker utan att förverkliga dem, ibland behöver man bara släppa sargen och köra. Jag är även sjukt glad över alla vänner för livet jag träffat här i Santa Barbara.

Ta hand om er!

- David

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...