Boka flyg

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

9 Endast valda datum Economy

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDetta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Se fler sökträffar [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Se fler sökträffar [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Se fler sökträffar [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Se fler sökträffar [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Vänligen fyll i alla fält

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Drömmer du om att studera eller att göra en praktik utomlands? Du kanske har ett hum om vad du vill göra och vart du vill resa men behöver bolla med någon som har gjort något liknande. Eller du kanske bara inte vet var du ska börja. Hör av dig till oss med dina drömmar, så hjälper vi dig att uppfylla dem.

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Tack för ditt mejl!

Vad roligt att du vill utomlands! Vi återkommer till dig så snart vi kan. 

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka utlandsstudier med oss? Boka in ett möte med våra studierådgivare för att få hjälp med att hitta dina drömstudier. Du kan välja att ta mötet i en av våra butiker, via telefon eller som videosamtal. Våra öppettider är kl. 12:00-16:00, måndag till fredag, och mötena kan ske mellan 10:00-18:00.

Detta fält behöver fyllas i

Vad kul att du hör av dig!

Vad roligt att du vill du vill utomlands! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats för din kostnadsfria studierådgivning så snart vi kan.

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss! 

En kopia av ditt meddelande har skickats till din mail.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

Chatt Kontakta oss
Kontakta oss Chatt

Elins sabbatsår efter gymnasiet i Australien

elin och en nyfunnen vän i melbourne under ett sabbatsår

"Några månader efter studenten var det hög tid för mig att påbörja mitt egna lilla äventyr"

Efter flera jobb inom service och handel kände Elin att det var dags för förändring. Ett sabbatsår efter gymnasiet var på sin plats och siktet togs på Australien och en termins studier inom vid RMIT i Melbourne. Läs hennes story och spåna på vad du vill göra under ditta sabbatsår.

Jag ville ta ett sabbatsår efter gymnasiet

Några månader efter studenten var det hög tid för mig att påbörja mitt egna lilla äventyr likt många andra under sitt sabbatsår. Efter många serverade fisk- och skaldjursgrytor, desto fler gjorda cappucinos och lika många vikta tröjor på H&M var det nu äntligen dags att fly bort från gamla vanor för att fullkomligt förändra vardagen. Eller ja, åtminstone för några månader. Efter att ha varit på resande fot under två veckors tid eftersom jag besökte Singapore och Sydney på vägen hit, flyttade jag in i en lägenhet i centrala Melbourne med fyra andra svenska tjejer. Det dröjde endast en dag i staden innan vi hade bokat vår första lägenhetsinspektion via sidan Gumtree och lyckligtvis blev detta även den enda. Jag kunde nu lämna hotellivet med kryp i duschen, dålig sömn och skumma rumskamrater bakom mig - känslan att var på plats i Melbourne var obeskrivbar.

elin på en surfbräda under sitt sabbatsår efter gymnasiet i australien

Mitt namn är Elin Averius, jag är nitton år och här i Melbourne pluggar jag en termins fristående kurser på Royal Melbourne Institute of Technology, mer specifikt på RMIT’s City Campus. Universitet är fantastisk och jag kunde inte vara mer nöjd med mitt val, RMIT är modernt och välutrustad med kunniga och engagerade lärare och vidare är universitet även i framkant med sin tekniska forskning. Valet föll på kurserna International Business, Creativity Innovation and Design, The Entrepreneurial Process samt Introduction to Australian Society. Eftersom jag ännu inte har påbörjat min utbildning i Sverige såg jag detta som ett sätt för mig att upptäcka Australien på ett givande och lärorikt sätt. Dessutom kunde jag i princip välja vilka kurser jag ville. Att plugga utomlands har länge varit en dröm och jag har KILROY att tacka för den möjligheten då de vägledde mig och förenklade min ansökningsprocess avsevärt.

under ett event unde studierna vid rmit i australien

Studentlivet vid RMIT

Att vara student här är fantastiskt - Melbourne i allmänhet, men givetvis RMIT i synnerhet är fantastiskt. Några dagar efter våra introduktionsdagar på skolan ägde den årliga O-Week rum, vilket innebär studentevenemang runt hela staden såväl dagtid som kvällstid. Att bli medlem i studentförening på skolan, RUSU, kostade endast tio dollar vilket är oerhört lite i förhållande till alla event de anordnar genom skoltermin. Vidare finns det även en otrolig mängd föreningar på skolan, någonting för alla intressen. För min del föll valen, klyschigt nog, på surfklubben och footyklubben, det vill säga australiensisk fotboll. Benskydd och fotbollsskor var nämligen nedpackade och redo för en fotbollssäsong i vanlig ordning - men det blev en minst sagt annorlunda säsong i år. Livsfarligt påstår några, hur kul som helst påstår andra! Att även få uppleva ett historiskt ögonblick genom att spela första matchen för RMIT’s nygrundade fotbollsakademi är ett minne jag sent kommer att glömma.

Det är något alldeles särskilt med atmosfären i Melbourne. Trots sin storstadspuls saknar inte staden karaktär som så många andra storstäder gör. Så genuint - och så långt ifrån storstadsarrogansen man kan komma, trots sina drygt fyra miljoner invånare.

malin spelar fortboll under studierna vid rmit

Om att bo i Melbourne - Australiens bästa studentstad

Att påstå att Melbourne har allt är ett fullt rättfärdigat påstående - det finns storstadsliv bland skyhöga byggnader, unika förorter med vintagebutiker, stränder och så mycket mer. Möjligtvis är det dock inte den ultimata turiststaden, faktum är att det är svårt att peka ut sevärdheter värda att besöka i staden. Kanske är det just det som gör staden så perfekt att plugga i - att det är vardagen som räknas. Att ta en flat white på någon av de oändligt många genuina, lokala kaffeställena, äta smashed avo eller en ricotta hotcake till brunch, plugga på det välrenommerade Victoria State Library, jaga eftermiddagssolen längs Yarra River och ta en Aperol on tap på Arbory Afloat i kanalen, för att inte nämna att det pågår mer eller mindre en festival per vecka. Det är ingen slump att staden blivit utnämnd till världens bästa stad att leva it!

Om du funderar på att plugga i Melbourne - tveka inte. Det är en fantastisk studentstad. Givande kurser, att uppleva en helt ny kultur och möjligheten till att resa är minst sagt en oslagbar kombination. Och för all del, frukta inte det vedertagna uttrycket four seasons in one day, det är en del av charmen med att bo i Melbourne, jag lovar!

campus vid rmit iniversity i melbourne

Taggad på att ta ett sabbatsår efter gymnasiet likt Elin?

Spana in Elins blogg för att läsa mer om hennes liv i Australien och när du väl känner dig redo, hör då av dig till oss så guidar vi dig genom möjligheterna - helt kostnadsfritt!

Boka in en studierådgivning

Kommande events

See more events ({{ allEventCardsTotal }})

Nyfiken på att studera utomlands?

Taggad på en utbytestermin eller en hel utbildning utomlands men osäker på hur det går till? Vi vet, det är lite komplicerat. Det finns tusen möjligheter och en hel del trist pappersarbete. Därför finns vi här! Vi hjälper dig att hitta drömstudierna utomlands och tar hand om alla praktiska detaljer - helt kostnadsfritt.

Kontakta oss

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...