{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Gavin pluggar i Florida

Gavin och hans vänner studerar på Hillsborough community college

"Jag har alltid velat åka till USA och alltid velat ta en examen inom IT, så varför inte kombinera de två?"

Är du intresserad av att studera i Florida? Läs Gavin's berättelse om att studera på Hillsborough Community College i Florida och få massa inspiration för ditt egna äventyr.

Få gratis studierådgivning!

Beslutsprocessen

När jag fyllde 18 år i Nederländerna gick jag i skolan två år och arbetade för ett stort stålföretag. Efter de två åren kände jag att jag inte ville göra det här resten av min karriär. Jag har alltid velat åka på semester till USA.. men varför bara åka på semester när jag även kunde ta min examen där? Med lite hjälp hittade jag ett sätt som gjorde det möjligt för mig att lämna jobbet för att börja studera i USA.

gavin with friends in florida

Jag kontaktade KILROY som hjälpte mig vart jag kunde åka för dessa specifika program. En vän till mig har varit i Florida och berättade att det är ett riktigt trevligt och avslappnat ställe att bo på. Efter att ha varit här nu i nästan sex månader kan jag inget annat än att hålla med!

Jag började en utbildning inom dataprogrammering och analys, men efter en termin bestämde jag mig för att byta till "Cyber Security" istället. Att leva som student i Amerika är roligt, men det kan vara lite jobbigt samtidigt. Det tog inte lång tid att vänja sig vid studentlivet i USA då de flesta amerikaner är väldigt vänliga och alltid villiga att hjälpa till.

Mitt studentboende i Florida

Hawks Landing, HCCs studentboende, är ett fantastiskt ställe att bo på och ligger bara 5 minuters promenad till skolan och 10 min till närmsta strand. Känner man för att gå till en större strand kan man gå till Clearwater. Den ligger lite längre bort, men när man är där känns det som att man är i Miami. Det finns massor av saker att göra under hela året och HCC planerar alltid roliga studentaktiviteter.

Studentaktiviteter

När det kommer till studentlivet erbjuder HCC massor av aktiviteter. Det finns alltid något på college och det internationella kontoret organiserar roliga saker att göra året runt. De har tagit oss till stranden, en lokal trampolinpark, båtturer inne i city och mycket mer. Jag är mycket involverad i college. Denna terminen har jag deltagit i Florida International Leadership Conference (FILC). Jag lärde mig så mycket och träffade människor från hela världen.

friends studying in florida

Vill du åka på ett äventyr likt Gavin?

Få gratis studierådgivning

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...