{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Julie pluggar i Kanada

julie och hennes pojkvän på ett ölbryggeri i ottawa i kanada

"Kanadenserna är några av de artigaste människorna i världen"

”Jag hade absolut ingen aning om vad jag ville plugga. Det fanns inget som riktigt intresserade mig hemma och dessutom dejtade (och gör fortfarande) jag en kanadensare, så jag började kolla efter skolor i Kanada genom KILROY. De globala och internationella studierna som fanns på Carleton University fångade mitt intresse, men jag var ändå inte 100 % säker på att det var min grej. Jag tog kontakt med KILROY och de var superhjälpsamma under hela ansökningsprocessen. Det var dessutom skönt att veta att även om jag blev antagen alltid kunde välja att tacka nej om det inte kändes rätt.”

Vill du veta mer om Carleton University?
På Carleton University kan du som internationell student plugga under en eller två terminer, alternativt för en Bachelor’s Degree. Att studera här under ett sabbatsår är perfekt!
Läs mer om Carleton University

Hur KILROY har hjälpt mig

”Att KILROY hjälpte mig med ansökan till Carleton University var avgörande för mig. Att sköta ansökningsprocessen på egen hand skulle ha varit alldeles för förvirrande. Jag kom lyckligtvis in på utbildningen jag sökte och i dagsläget avslutar jag mitt andra år. Det bästa med att studera utomlands är att få nya perspektiv av världen. Att möta nya kulturer är så viktigt och inte minst värdefullt. Kanadensare är de mest välkomnande och artiga människorna jag mött!! I börjar var jag rädd för att min engelska inte skulle vara tillräckligt bra och att det skulle vara en utmaning att plugga på ett annat språk. Som tur var, var det här inga som helst problem och det finns dessutom mängder av internationella studenter på Carleton och support som hjälper oss med det mesta.”

Mitt studentboende

”Carletons campus är enormt. Första året bodde jag på campus, då det var lätt att lära känna andra studenter och det vara nära till föreläsningarna. Idag har jag eget boende utanför campus. Att bo på campus första året är absolut att rekommendera, men jag hade innan utlandsstudierna haft två sabbatsår vilket innebar att jag var tre år äldre än de flesta. Jag antar att jag kände mig mer mogen än många av de på campus då de ofta precis flyttat hemifrån. Det kändes därför naturligt att lämna campus efter ett år.”

Studentlivet i Ottawa

”Jag trivs så mycket bättre nu när jag bor utanför campus då jag får se mycket mer utav staden. Jag gillar verkligen Ottawa! Under hela året pågår mängder av coola events, så som Winterlude, skridskoåkning på kanalen, en ölfestival och till och med en kaffefestival. Vad jag gillar mest med Ottawa är att det är en storstad men känns ändå liten med flera grönområden som tar bort storstadsvibbarna. Området runt Carleton är riktigt mysigt. Jag älskar att promenera genom den botaniska trädgården och längs kanalen.”

beach in Ottawa not far from Carleton University

”Om du funderar på att åka till Ottawa och studera på Carleton förbered dig på extrem kyla. Vintrarna är galna. Det kan bli så kallt som -40 vissa dagar. Det som är bra med Carleton är dock att det finns underjordiska tunnlar mellan alla byggnader, så du behöver aldrig gå utomhus mellan föreläsningarna!”

julie and her friends ice skating after classes at Carleton University

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...