{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Malin läser sjuksköterskeprogrammet i Australien

malin matar en känguru i australien

"Jag ville tillbaka till Australien"

Hey, mitt namn är Malin och jag är 22 år gammal. Min resa började med att jag drog iväg för att backpacka under ett år och Australien var ett utav resmålen. Här spenderade jag då två veckor och under den tiden förälskade jag mig i landet. Väl hemma igen började jag fundera på ursäkter som skulle kunna motivera att åka tillbaka hit och stanna under en längre period. Det var då jag upptäckte KILROY som kunde hjälpa mig att just bli student i Australien med studierådgivning och hjälp genom hela ansökningsprocessen.

 

Jag studerar till sjuksköterska vid University of the Sunshine Coast

Efter många om och men bestämde jag mig till slut för att påbörja min karriär som sjuksköterska i Australien. Jag ansökte till University of Sunshine Coast och blev antagen. Att valet blev Sunshine Coast var givet och dessutom ett av de bästa beslut jag tagit då jag är en sann strandälskare. Här finns det vackra stränder, vädret är fantastiskt, vandringsmöjligheterna är grymma och människorna är härliga. Dessutom är maten riktigt bra. Det finns så mycket att göra här och semesterkänslan hänger alltid med en även under intensivare studiedagar.

Hårt jobb och studiefokus är det som tar mig igenom de långa dagarna vid universitetet, men därefter kan jag avsluta mina dagar med surfing och bad.

malin som studerar till sjuksköterska i australien med en surfbräda

 

Hur KILROY hjälpte mig

KILROY guidade mig genom hela ansökningsprocessen, samt hjälpte till med visumansökan, engelsktestet IELTS, samt med ytterligare förberedelser som krävs inför utlandsstudier. Att ha studierådgivarna vid min sida kändes lugnande då jag kunde vara säker på att allt pappersarbete gjordes på rätt sätt. Att prata med gänget på KILROY är riktigt bra för alla som behöver guidning och information gällande just utlandsstudier och jobb utomlands.

malin astår på händerna på en strand i australien

Mitt råd till dig

Mitt främsta tips till alla som funderar på och drömmer om att plugga utomlands, bara gör det. Flytta till det där landet du fantiserar om, ta din drömexamen, och dra iväg på den där semestern.

Du kommer inte att ångra det!

Det bästa med att studera utomlands är alla de erfarenheter du sedan tar med dig hem och alla de människor du lär känna längs vägen.

Vill du få hjälp lik Malin?

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...